akucha Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Wieści od Brązowej: Karolinka wysterylizowana! :multi: Quote
Betbet Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kasa ode mnie doszla???matko jakie tu maja dziwne klawiatury nie moge znalezc znaczkow do minek Quote
brazowa1 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Anashar,te psy sa bardzo nieszczesliwe-brakuje im domow,sa w schronie.Sa grube,maja opieke weta i dobrych pracownikow,wolontariuszy z ktorymi wychodza na spacery,ale to za mało.To tylko schron,nikt im nie poswieci uwagi tyle uwagi,ciepla,co własciciel.Ciagle sa niczyje. Jezeli moglbys pomoc,chocby dodatkowymi ogloszeniami-bylibysmy bardzo wdzieczni.A za dom,to juz na rekach bedziemy nosic ;) Betbeciku,jeszcze po powrocie nie widzialam sie z kierownikiem.W weekend go nie ma. Quote
fona Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 zbieramy dalej, rzecz jasna, ja mam jeszcze 80 zl na kogo zbieramy, bo sie pogubilam juz... Betbet, kiedy ten niesamowity bazarek antyczny/// Quote
Betbet Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 fona pewne komplikacje...nie wiem czy bedzie i kiedy bedzie.jesli bedzie to...w pazdzierniku,a jesli nie bedzie to dlatego ze...nie wroce do Polski albo wroce tylko po swoje rzecz.dziwne mysli chodza po glowie i nie wiem czy moje studia sa warte zostania...choc...jestem na finiszu glupio tak rzucic.no nie wiem.w kazdym razie najwczesniej pazdziernik Quote
fona Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 wroc, skoncz, a potem ewentualnie nie wracaj - taka moja rada a gdzie tak dobrze jest/ ;] Quote
brazowa1 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jak Ci tam dobrze....to zostan.Mimo,ze nam serce peknie,ze nie bedziesz z nami,ale zawsze bedziemy Cie "wykorzystywac" internetowo.I wyjdz bogato za mąż;) :cool3:,sprawa sterylek sama sie rozwiaze. Glupoty gadam,wybacz wplacila Betbet na Huczke i na Fibi :)Huczka 250,Fibi 150,tak? Quote
Betbet Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 tak jest!dokladnie tak wplacilam,jeszcze powiem jak sie dokopie jakos do konta co narazie jest niemozliwe bo tu nie ma mojego banku a internetowo nie moge sprawdzic. Bozeeee oni tu nie maja w sumie bezdomnych psow ani kotow...supeeeer wiecie_ fona w Norwegii siedze:) Quote
fona Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 jeszcze mi powiedz, ze na fiordzie, ech... wszystkich, ktorzy sie zachwycaja brakiem bezdomnych zwierzat za granica, tak tylko szepne, ze w wielu krajach zarzadzono eksterminacje 'nadwyzki', a potem to juz latwiej bylo zapanowac - nei mam pojecia, jak do takiego stanu doszla Norwegia Quote
Betbet Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tez nie wiem,ale ...nawet jesli podjela drastyczne srodki to teraz po prostu jest lepiej i ciezko by mi bylo rozstrzygnac co lepsze... masowa eksterminacja czy tloczenie ich w Krzyczkach,Ligotach i innych dziwnych miejscach... w kazdym razie co tam jeszcze zostalo do wysterylizowania? Quote
brazowa1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 przedstawiam suczke Huczkę.Sterylizacja wyznaczona na poniedzialek.Betbet,buziaki gigantyczne :) ciesze sie,ze zwiekszymy Huczce szanse na adopcje. aaaaa,Ciotki - Melasa,o ktorej Wam pisalam,poszla do ludzi dobrych-znajomych Ani,ktora wziela od nas labradorke Sabrine na DT i poszukala jej superdomu. Quote
Betbet Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hej Huczka.ciesze sie ze moglam ciut pomoc.szkoda ze nie moge bardziej. Quote
pucka69 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 a co ta jamniczek jakiś? czy on nie jamnikowaty? twarz ma jamniczą. trochę. jak się nazywa? Quote
fona Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ciotka, dwoja to jest Huczka, ktora w poniedzialek bedzie miala sterylke ;] Quote
brazowa1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Suczka ma jamnikowata twarz,umaszczenie,ale lapy ma dluuugie i jest sredniej wielkosci psem z zakreconym jak swinia ogonem.W schronisku od 2 miesiecy.Taka lekko histeryczna mala,ale co jej sie dziwic. Quote
fona Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 halooo rudy kastriwany kocur, ewentualnie czarny lub inny zamiszka z yorkiem suczka w warszawie kontakt z roz2 Quote
Betbet Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 halo,pilne czy my mamy kogos kto perfecto po niemiecku? kasa na sopockie sterylki by za to poszla... Quote
brazowa1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 betbet,jest Ania od Fionki,bardzo zyczliwa osoba.A co trzeba zrobic?:cool3:,zaraz do Niej napisze. Quote
brazowa1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='fona']zbieramy dalej, rzecz jasna, ja mam jeszcze 80 zl na kogo zbieramy, bo sie pogubilam juz... 150 zł "z Fibi" idzie w takim razie na Nuke z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110653 wiec jakbys Fono mogla sterylke Nuki wspomoc,byloby super.Ja dokladam brakujace 20 zl.Jej nr ewidencyjny to 72/08 i zakladam dzis nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111786 Quote
brazowa1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 i drugi:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10215222#post10215222 Quote
Betbet Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 sorki nie zauwazylam odpowiedzi.no to trzeba 2 razy w miesiacu przetlumaczyc jakies 5 zdan.w porywach do 6 Quote
Recommended Posts