Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anashar,te psy sa bardzo nieszczesliwe-brakuje im domow,sa w schronie.Sa grube,maja opieke weta i dobrych pracownikow,wolontariuszy z ktorymi wychodza na spacery,ale to za mało.To tylko schron,nikt im nie poswieci uwagi tyle uwagi,ciepla,co własciciel.Ciagle sa niczyje.
Jezeli moglbys pomoc,chocby dodatkowymi ogloszeniami-bylibysmy bardzo wdzieczni.A za dom,to juz na rekach bedziemy nosic ;)

Betbeciku,jeszcze po powrocie nie widzialam sie z kierownikiem.W weekend go nie ma.

Posted

zbieramy dalej, rzecz jasna, ja mam jeszcze 80 zl

na kogo zbieramy, bo sie pogubilam juz...

Betbet, kiedy ten niesamowity bazarek antyczny///

Posted

fona pewne komplikacje...nie wiem czy bedzie i kiedy bedzie.jesli bedzie to...w pazdzierniku,a jesli nie bedzie to dlatego ze...nie wroce do Polski albo wroce tylko po swoje rzecz.dziwne mysli chodza po glowie i nie wiem czy moje studia sa warte zostania...choc...jestem na finiszu glupio tak rzucic.no nie wiem.w kazdym razie najwczesniej pazdziernik

Posted

jak Ci tam dobrze....to zostan.Mimo,ze nam serce peknie,ze nie bedziesz z nami,ale zawsze bedziemy Cie "wykorzystywac" internetowo.I wyjdz bogato za mąż;) :cool3:,sprawa sterylek sama sie rozwiaze. Glupoty gadam,wybacz
wplacila Betbet na Huczke i na Fibi :)Huczka 250,Fibi 150,tak?

Posted

tak jest!dokladnie tak wplacilam,jeszcze powiem jak sie dokopie jakos do konta co narazie jest niemozliwe bo tu nie ma mojego banku a internetowo nie moge sprawdzic.

Bozeeee oni tu nie maja w sumie bezdomnych psow ani kotow...supeeeer wiecie_
fona w Norwegii siedze:)

Posted

jeszcze mi powiedz, ze na fiordzie, ech...

wszystkich, ktorzy sie zachwycaja brakiem bezdomnych zwierzat za granica, tak tylko szepne, ze w wielu krajach zarzadzono eksterminacje 'nadwyzki', a potem to juz latwiej bylo zapanowac - nei mam pojecia, jak do takiego stanu doszla Norwegia

Posted

tez nie wiem,ale ...nawet jesli podjela drastyczne srodki to teraz po prostu jest lepiej i ciezko by mi bylo rozstrzygnac co lepsze...
masowa eksterminacja czy tloczenie ich w Krzyczkach,Ligotach i innych dziwnych miejscach...

w kazdym razie co tam jeszcze zostalo do wysterylizowania?

Posted

przedstawiam suczke Huczkę.Sterylizacja wyznaczona na poniedzialek.Betbet,buziaki gigantyczne :) ciesze sie,ze zwiekszymy Huczce szanse na adopcje.

aaaaa,Ciotki - Melasa,o ktorej Wam pisalam,poszla do ludzi dobrych-znajomych Ani,ktora wziela od nas labradorke Sabrine na DT i poszukala jej superdomu.

Posted

Suczka ma jamnikowata twarz,umaszczenie,ale lapy ma dluuugie i jest sredniej wielkosci psem z zakreconym jak swinia ogonem.W schronisku od 2 miesiecy.Taka lekko histeryczna mala,ale co jej sie dziwic.

Posted

[quote name='fona']zbieramy dalej, rzecz jasna, ja mam jeszcze 80 zl

na kogo zbieramy, bo sie pogubilam juz...

150 zł "z Fibi" idzie w takim razie na Nuke z tego watku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110653

wiec jakbys Fono mogla sterylke Nuki wspomoc,byloby super.Ja dokladam brakujace 20 zl.Jej nr ewidencyjny to 72/08
i zakladam dzis nowy bazarek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111786