Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ales sie uwziela na te Spinke..

a wiecie jak mi dziwnie? Bazarki zaczęłam robić na sopociaki, a teraz pierwszy który robię nie jest na Sopot. I mimo tego, że zostanie wysterylizowana suczka z Trójmiasta...Która zresztą ciągle rodzi małe gdzieś po krzakach to...
to jakoś mi dziwnie i smutno

Bo strasznie lubiłam to "Tniemy sopot":(

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
jak to brzydula? co Ci się w niej KONKRETNIE nie podoba ? :mad:

-beznadziejny kolor
-beznadziejne,brudnawe podpalanie
-pyszczek przykrotki z zadartym nosem
starszydło jest :p miłe,przytulne,ale starszydło

Posted

brazowa zwariowala, jeszcze sie a yorki przerzuci, hahahaha :p

ja ostatnio mao ten sport uprawiam, ale jak tylko juz znow bede mogla bazarkowac, popłynę ;)

na razie zapraszam po avon i oriflame

ile trzeba na te piekna suczkę? policze dzis, ile mam z avonu

Posted

trzeba jak zawsze-250.Ja szacunkowow mam 100 conajmniej.
Polece do banku,zobacze co tam i pozbieram tez po trojmiejskich bazarkowiczach :diabloti: Bedę bezwzgledna:evil_lol:
na razie 20 zł od Ponka1 :):multi:

Posted

to jeszcze co mam ja:
bazarki:
"bazarkowe kotki" 43.50 "magnesik puchu" 13,50 "przelew nikki" 16.
o odliczeniu kosztow przesyłki mam 60 zł::)
razem 195 na czysto.Aaaaa i plus 50 zeta od Akuszki,wiec moze ja od razu wpłace dzisiaj,co?:)

Posted

Fono,to moze do mnie,akurat 55 zl brakuje,Ty bedziesz miala wolna glowe (i kieszeń :cool3:),a Akuszka bedzie robila za zaczyn na nowa sterylke.

Chcecie dobra wieść? odczekalam pare dni,zeby miec pewnośc,ze bedzie czym sie pochwalic.Laura,wilczasta suka wysterylizowana ostatnio,ma dom.Z taka ulga ja pokazywalam :)
w nowym domu jest drugi pies,samiec.Byla kandydatką idealną-owczarzyca-a to dom z ogrodem,młoda,wysterylizowana.
Juz maja pierwsze spięcie za soba,Laura i ten pies,obecnie panuje zgoda.Właścicielki samodzielne,poradza sobie z dwoma psami,dobrze rokuja.
Dziekuje!!!!

Posted

tak,i wszystko dobrze u Laury :) nie mialaby tego domu,gdyby nie sterylka,ale co gorsza-mialaby......:razz: a tak-spokojniusia głowa,az milo :)

Fono,dziekuje,dotarlo.Wplacone,kwit nr 618/08,na Spinke-Pinezke.

Posted

Dziekujemy Pucko!
Spinka po sterylce czuje sie dobrze,to juz minelo kilka dni,brzuszek sfotografujemy w nastepnym tygodniu,teraz cokolwiek zbyt "swieży".
Teraz bez zadnego ale,mozna zaczac jej szukac domu ,nie przysporzy nam zmartwienia.

• 1 month later...
Posted

witajcie,witajcie,zimowa deprecha mnie dopadla :oops: chcialam poczekac do marca,jak odtaję,ale sie zdopingowalam,gdy tu weszlam.
Dziekuje,zescie czuwały.
To ja dokladam brakujace 40 zeta na ta sterylke :multi: (bo fundusz sterylkowy wzbogacila nam kaerjot)
Pisalam Wam,ze Karelka (wysterylizowana) poszla do domu?
Suczek jest niestety kilka.W tym nowa, mloda, wypłoszowata,cienka owczarzyca.Takie daja najbrzydsze szczeniaki,w niechodliwym rozmiarze i wygladzie.Jutro zrobie jej fotke.Ja bym optowala za nia na poczatek.