brazowa1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 całusy dla wszystkich Ciotek :) :) :) Dziekuje Fona.Niniejszym oglaszam,ze Lukrecja pociachana i pospłacana,ale fajnie!!!!!!:multi: a z aktualnie prowadzonego bazarku tez bedzie sporo na sterylki,bo ciotka Talcott nas ladnie wczoraj wspomogla i sie duzo zrobilo :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 niedługo zdjecie szwow,to Lukrecja z dziś jest naprawde ogromna astka Quote
brazowa1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 fona napisał(a):nie widze nic... a wiesz...chyba nic sie straciłas :evil_lol: wielkie,biale,aścicho z kaprawym wzrokiem :p Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gabi, to nieźle Ci nawciskała kłamst rodzinka, co? Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 oni nawet widzieli zdjecie suki w schronisku,z pierwszych dni,jak lezala skurczona ,zwinieta w kłebek (bylo na ogloszeniu),obiecali przyjsc,zadzwonili i olali. Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 3 miesiące już będzie. Ona była wystawiana w nowościach sopockich... w maju? Quote
deedee77 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale ona jest grzeczna, spokojna taka bo michy kolegi z celi nie tknie Quote
brazowa1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nieee,raczej czerwiec z sterylkowych wieści: 50 zl ofiarowal markofix,serdecznie dziekujemy :multi: 10 zl od Wrednego Slonka z bazarku,serdecznie dziekujemy!:multi: 10 zl od Celinki z bazarku,serdecznie dziekujemy :multi: Quote
Betbet Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 jak los da to jutro wystawie bazarek, ktory jednak ze wzgledu na moj tryb pracy bedziemy musieli wszyscy pielegnować, jesli zechcecie pomóc... mam prześliczną biżuterię od artrystów i drobiazgi Quote
Betbet Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tu macie LINKAAAAAAAAAAa do mojego bazarku błagam o pomoc przy podnoszeniu bo w dzien mnie nie ma, bazarek spadnie Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziekujemy betbet,zaraz tam zajrze.ja bede mala sporo z bazarku,tylko musze sie zorganizowac...:oops: WYSTERYLIZOWANA Lukrecja i WYKASTROWANY Dunczyk-Limon znalezli dom,Teraz tylko kciuki,zeby tam pozostały i byly szcześliwe. Quote
Betbet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 bazarek zakonczony. podliczylam wyszlo ze bedzie z niego 153 zł. teraz ebde czekala na wplaty Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 to-to rude poszlo do domu.No,nie wiadomo,jak to bedzie,bo ludzie starsi,ale wybierali wsrod wysterylizowanych suk.Huczko,przynajmniej wiemy,ze sie nie rozmnozysz:) Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No cudnie!!!! Gdyby nie sterylka, tej szansy by nie dostała :lol: Bądź szczęsliwa suniu. Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 tak mysle,ze moze teraz Karelka?ona taka glupiutka,mloda,niechby komus uciekła i juz szczeniaki gotowe... ale jest tez taka nowośc,widac,ze szczeniaki miała. Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jaka ona fajna :lol: Tyle tych słodziaków :placz: Quote
Lemoniada Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A jak kotki? Ile, mniej więcej, czeka na zabieg? Quote
brazowa1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 z kotami musimy sobie dac spokoj na jakis czas,zanim nie odrodzi sie jakas kociara w stylu Millarcki (zmienila prace) ,z ktora bedzie mozna obgadac sprawe sterylek kocich. Teraz suczki,to dam rade monitorowac. Quote
fona Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='brazowa1']tak mysle,ze moze teraz Karelka?ona taka glupiutka,mloda,niechby komus uciekła i juz szczeniaki gotowe... ale jest tez taka nowośc,widac,ze szczeniaki miała. nie moge patzrec w ich oczy mam 54 zł na razie moge dolozyc 50 z innego bazarku, za obraz od AniB Quote
brazowa1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja musze sprawdzic wpłaty-jutro,obiecuje. Beżowa suczka nazywa sie Dzidzia.Pytalam kierownika schroniska o Karelke,tez bylby za tym,zeby ona w pierwszej kolejności.Mloda,wypłochowata,sterylka bedzie dodatkowym atutem przy adopcji...no i pewnośc,ze nie przyniosa po niej czarnych kundelkow . Quote
brazowa1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 "czekamy na rozkazy",oj jaka dyscyplina na Dogo :evil_lol: na dobranoc powiem Wam pozytywna wieść-ma sie ku lepszemu.Pamietam czasy,gdy w sezonie bywalo po 8-16 szczeniat,całymi miotami "dobrzy ludzie" znosili.A teraz-pustki :) Oczywiscie,nie ludze sie-trafia do schroniska we wrzesniu,w pazdzierniku podrostki 5-8miomiesieczne,tak z kilka "sztuk" Ale konkluzja jest taka,ze coraz mniej ludzie mnoża kundelkow. Quote
Betbet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 tez bym cieła Karelke. jest pewna szansa, ze z mojego bazarku bedzie nawet około 200 zł. dziewcyzny kochane wpłacaja wszystkie ciut wiecej niż powinny!:D a ja jedyne co moge robi c to dokładam im gratisiki. jeszcze czekam na kilka wpłat wiola coraz mniej mnoża kundelki bo bardziej sie oplaca mnozyc "rasowe nierodowodowe" .... Quote
Recommended Posts