Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tego nie wiemy NIGDY.Czy oddajemy do domu czy do strozowania,pies zawsze moze do nas wrocic. Miejsce sprawdzone,porzadne,traktowanie psow dobre,ludzie świadomi,skoro juz od razu szukali suki po sterylce;kojec ,a na noc teren.Szczerze mowiac moglo jej sie trafic tylko gorzej.Ja jestem zadowolona,bo Helga mieszkala cale zycie w budzie,jest duza,o mocnym charakterze i jako psa miejskiego ja jej nie widze.No i-dzieki wolontariuszce z Gdyni bedzie mozna raz na jakis czas poprosic o wiesci od helgi.Na razie jest tak:
"szef bardzo dziękuje, mówi że jest bardzo zadowolony z Helgi, na razie bardzo obojętnie podchodzi do Owczara, ale nie zjadają się a to plus ;-) po prostu nie zaprzyjaźnili się jeszcze, choć mają nadzieje że ulegnie to kiedyś zmianie coby im było miło w swoim towarzystwie. Helga miewa się dobrze"

Posted

a ja mam 130 :)
plus 50 zl wpłacone przez Betbet w schronisku
plus 20 zl wpłacone przez Deedee w schronisku:)
czy razem:200 zl:)
do tego markofix dal znac,ze sie dorzuca z 50 zl :) :) :) :multi:
czyli mamy na cala jedna sterylizacje
Ogromne podziekowania dla Dogomaniaczek,ktore tak hojnie wspieraja nasze sterylki i licytuja .Uściski dla Was.
Wspaniale? wspaniale :)
a mysle o Trejsi...

i kolejna dobra wiadomość-nasza dropiata Nuka,ta wysterylizowana dzieki Wam-jest w nowym domu :) Ludzie rokuja bardzo dobrze.

Posted

Przepraszam za zwłoke.Juz mam nr Lukrecji,to 116/08

wielka,biała astka,na szczescie z dobrym chrakterem.Jej poprzednie imie bylo Milka,ale stwierdzilismy,ze ci,co ja tak nazwali,mieli ja gdzieś,wiec zostala juz Lukrecja,w skrocie Lusia.

50 zl juz wpłacone!Od Ponka1 :) Dziekuje.

PS Dlaczego nie zachwycacie sie Trejsi?

Posted

wspaniale :) :) :multi:
teraz rozumiem,czemu sie pytasz o okragla kwote.
To moze niech to 105 zl bedzie,dobrze? bedzie mi latwiej potem zliczac i bazarkami dopełniac.
Jejku,jak ja Wam dziekuje za te sterylki suczek!!!!!!!!