Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki,Was nie mozna ozłocic,a szkoda :)
Na pocieche Wam powiem,ze przed 12stu laty bywalo w schronie,w sezonie,nawet po 18 szczeniat.Obecnie tyle maluchow nawet nie przewija sie przez cała wiosne,lato,jesien.Idzie lepsze:)

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Pucko,ale to tak,az sie prosi,aby już,już poszło,bo akurat suma na cala sterylke.A bardzo mi zalezy na suczce nr 79/09
Oczywiscie o pieniążkach puckowych nie zapomnimy.Doszło suczek trzy sztuki...a dojdzie czwarta-zwrot sprzed dwoch lat.Jakas porazka i żenada.

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Pieniążka nie mam , ale byłam ostatnio w Sopocie i zawiozłam do schronu masę nowej pościeli, moze przyda się na posłanka po zabiegach .

a wiesz? nawet widzialam ta posciel w weekend i kladłam pieskom.śmieszny zbieg okolicznosci.Ale poduszka w połoczce w bialo-niebieskie drobne paski,to nie od Ciebie?

• 3 weeks later...
Posted

dziekuje Gabryjela,dziekuje Wam wszystkim.

za ostatnio wplacone pieniadze przez pucke,nie zostala iestey wystaerylizowana suczka nr 75/09,bo zostala w miedzyczasie sprzedana,wiec wytypowalam w zastepstwie suczke Widmo,czuje sie juz bardzo dobrze.Mam fotki brzuszka,wieczorej wleje o ile Dogo nie odmowi pomocy.
Tymczasem zobaczcie,ktora to.
http://www.dogomania.pl/forum/f1165/moje-imie-widmo-metoda-na-zycie-radosc-suczka-ze-schroniska-141963/

Jeszcze jedna dobra wiesc :)mamy juz pieniazki(dziekuje Gobo:multi: ) na nastepna sterylke :) :multi:,wec razem z ciotkowymi bazarkami,jak nic zrobimy dwie w jednym czasie.

Posted

To Wasz kolejny sukces

Moge tylko szczerze podziekować.Trudno wyrazic to,co robicie dla psow.

Suczka Widmo czuje sie bardzo dobrze-apetyt jest,kupy ladne,moze tylko zbytnio szaleje.

Posted

Donoszę iż otrzymałam wpłaty od:

MonikaP - 8zł
Gameta - 20zł
ludwa - 18zł

Co daje na obecny moment kwotę 46zł.

Donoszę również, że oczekuje jeszcze trzech wpłat.

A także, donoszę, że jestem w trakcie wystawiania nowych bazarków. Tu pierwszy z nich:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/vhs-dvd-rozne-na-sopockie-sterylki-do-31-07-a-142678/

A także, donoszę, że dzisiaj dojdą jeszcze dwa. Chyba, że mi sił braknie to dojdą one jutro.

Edit:
jeden już doszedł
http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-rozne-na-sopockie-sterylki-do-31-07-a-142684/