Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok. p owszystkich wpłatach i niestety:oops:odliczeniu za przesyłki umówionych kwot (przepraszam, tym razem nie dołożę się, nie ufunduję, ta przeklęta operacja...)
zostanie 175 zł.
Brązia podasz mi na pw nr konta na jaki mam to przelać?

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w tym tygodniu 250 zeta trafia do weta i Karelka na sterylizacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,zaraz wpisze moje rozliczenie z bazarkow z tego miesiaca,bo bede miala wiecej niz na jedna sterylke,cos tam jeszcze zostanie na przyszla :)

Posted

pieniadze wpłacone! :) na Karelke.

wpłaty,po odliczeniu kosztow przesyłki:
markofix 50 zl (dziekujemy,dziekujemy :)

wredne sloneczko 10 zl (dziekujemy za stale uczestnictwo w bazarkach :)

celinka 15 zl (tabliczka z zakazem wstepu z psami idealna dla zajamniczonego domu :)

martens 10 zl (zyczymy pociechy z ksiazki)

Ciotka evelin (dzieki ciotko,niezle sie szarpnelas,az mi glupio bylo) 45 zl

betbet dala 175,ja dopłacilam 75 zl,wiec mam na nastepna sterylke 55 zł.

Posted

Widzialam Karelke,sterylke zniosla bardzo dobrze.Nie wyglada na zadowolona,ale coz.Apetyt jest,kupki ma ladne,za tydzien zapomni o wszystkim.
Dziekuje!!!!!!!!

I niniejszym oglaszam,ze Markofix (dwa tygodnie temu przygarna do swojego domu Wacie vel Misie) ,jeden z nielicznych wujaszkow Dogo ;) dal nam 50 zl na nastepna sterylke :)
tak wiec ja mam 105!

Posted

Nowy bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10852388#post10852388

i ja bym proponowala ciachnac ta suczke,nowa,w schronisku od 2 tygodni:

oddana przez wlascicielke,miala byc niby taka agresywna... a jest po prostu lekliwa.Az sie prosi,zeby ktos ja rozmnazal jako "owczarka",a wiemy,jak dla wiekszych psow trudno o domy.Istnieje tez ryzyko,ze ktos ja wezmie jako stroza.Dmuchajmy na zimne.Podoba Wam sie moj "typ"?
sory za jakos zdjecia,ale ona boi sie aparatu,a bylo juz ciemnawo.

Posted

Ja w tej chwili nie pomoge. Niestety zbieram do 90 zł żeby natychmiast kupić dla nas samołapkę do wyłapywania bezdomnych kotów i sterylizowania ich:( W tej chwili mam całe 0 zł:/

• 2 weeks later...
Posted

CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!
ja mam 155.To sie ciotka Fona dolozy ?:cool3::multi::lol: do tych 250?jak sie ciotka dolozy,to ja na Laure wpłace :)
a z zlych wieści-juz wiem,skad znajoma mi sie wydaje-ona juz u nas byla...rok temu.Nawet miała watek na Dogo...ale wpierw sterylizacja,potem oglaszamy suke.

• 4 weeks later...
Posted

Laura po sterylce :) :) :)
czuje sie dobrze,bez problemu znosi zdejmowanie i zakladanie kołnierza,troche schudła,ale szybko dojdzie do swojej wagi.

byli ludzie,zainteresowali sie nia,warunki oferuja w porzadku,maja sie zglosic za 2 tygodnie....,no zobaczymy.Mozliwe,ze w tym czasie znajda sobie pieska,ktorego moga wziac od razu.
W kazdym razie najwazniejsze,ze nikt Laury nie rozmnozy :)UFFFFFFFFFFFFF

Posted

[quote name='fona']Dzięki, brazowa

Chyba żartujesz! to ja Wam dziekuje! jestem wdzieczna kazdej osobie,ktora pomaga w sterylkach i bardzo sie ciesze,ze wysiłki tylu ludzi z całej Polski ida własnie dla psow ,ktore znam.Czuje,ze robimy cos najwłaściwszego,co mozemy robic i realnie pomagamy zwierzetom.
Serdeczne podziekowania dla kazdego,kto licytowal na bazarkach i ogromne usciski dla TYCH,ktorze te bazarki robia :) :Rose:

teraz bedzie chyba Spinka,kolezanka Laury z boksu.Roczna brzydulka

spojrzcie,jakie madre i wychowane :)