ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi:transport :shake::shake::shake::shake: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aneta cos tam sie wczoraj klarowalo z transportem - poczejamy az FB sie odezwie, byl chyba tylko problem z kosztami Quote
florida_blue Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 a gdzie to dokładnie jest GameBoy? napisz mi Pw jakieś czy cuś transport we wtorek mozliwy ale za to napjprawdopodobniej bezpłatny.... Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:trzymam kciuki Quote
florida_blue Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 no mam nadzieje ze wszystko bedzie oki :) Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rozmawialam dzis z Pania, powiedzialam jej, ze pies bedzie we wtorek ( czy to juz na 100% pewne?) i dla niej jest to ok Quote
Ulaa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 OOoo widzę, że się spóźniłam na sunię :) Mamy domek na taką, ale spoko, poczeka na inną, a może łaskawie zdecyduje się jednak na któregoś z naszych :mad: Quote
ANETTTA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ula jest jeszcze sunia ze szczeniakami ...bedziemy szukac domu szczeniakom gdybys kogos znała jest az 4 sztuki pieknych puchatych kuleczek i sliczna mamusia Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ula jezeli chciecie i macie sprawdzony dom - bierzcie ja, wlasnie dzwonila do mnie Pani, ze jej konkubent trafil do szpitala, podejrzenie wylewu ale jeszcze nie wiadomo i ze nie ty;e rezygnuje co prosi o przesuniecie terminu przywozu - w ogole niewiele zrozumialam bo plakala do telefonu w razie czego poszukamy jej innego psa przepraszam dziewczyny! Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dziekuje Ci bardzo gdyby nikt inny sie nie znalazl oni nie rezugnuja, ale skoro jest dom bezsensu ja trzymac Quote
florida_blue Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 a ten drugi domek to gdzie ? Błagam szybko bo mi Ania głowe urwie :mad: Quote
florida_blue Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 mała mogłaby jechać jutro - napiszcie gdzie ten dom, moze ja podwieziemy Quote
florida_blue Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ula, ja wyjezdzam, bede dopiero w poniedziałek wieczorem, sprawę przekazuję Marcie tel 660 477 570, sunia jest w czestochowie do odbioru albo mozemy ją podwieźć - miło by było za chociaż częściowy zwrot kosztów paliwa.... (ale wczesniej trzeba to umówić) czekamy pilnie na kontakt, ja jeszcze do wieczora bede odbierać tel, jesli nie odbiore to TYLKO sms. Marta nie siedzi na dogo, nie czyta postów - z nią tylko kontakt tel. ***************** Jezeli ktokolwiek ma kontakt do mosii bardzo prosze przeslijcie mi 507 384 974 - mam do sprawdzenia domek w Radomsku (chyba ze znacie kogoś w okolicy, kto mógłby ten domek sprawdzic dla mnie .... ) Quote
Ulaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie dostałam żadnej odpowiedzi :angryy: Pewnie kupili już z rodowodem jakiegoś, tak jak chcieli. Quote
ANETTTA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 szukamy dalej a czy z allegro sa jakies telefony sunia ma az 2 aukcje Quote
ANETTTA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 iiiiiiiiiiiiiiii co z tymi domkami ...cisza jak allegro dzwoni ktos Quote
florida_blue Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dzwonią ale nic takiego co by mi się naprawdę spodobało... przy okazji napatoczył sie fajny domek na innego psiaka... Ale dla Ledy nie ma nic... chciałam to Radomsko sprawdzic .... ma ktos kontakt do kogos z radomska ??? Quote
Recommended Posts