Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOoo widzę, że się spóźniłam na sunię :) Mamy domek na taką, ale spoko, poczeka na inną, a może łaskawie zdecyduje się jednak na któregoś z naszych :mad:

Posted

Ula jezeli chciecie i macie sprawdzony dom - bierzcie ja, wlasnie dzwonila do mnie Pani, ze jej konkubent trafil do szpitala, podejrzenie wylewu ale jeszcze nie wiadomo i ze nie ty;e rezygnuje co prosi o przesuniecie terminu przywozu - w ogole niewiele zrozumialam bo plakala do telefonu

w razie czego poszukamy jej innego psa

przepraszam dziewczyny!

Posted

Ula, ja wyjezdzam, bede dopiero w poniedziałek wieczorem, sprawę przekazuję Marcie tel 660 477 570, sunia jest w czestochowie do odbioru albo mozemy ją podwieźć - miło by było za chociaż częściowy zwrot kosztów paliwa.... (ale wczesniej trzeba to umówić)
czekamy pilnie na kontakt, ja jeszcze do wieczora bede odbierać tel, jesli nie odbiore to TYLKO sms.
Marta nie siedzi na dogo, nie czyta postów - z nią tylko kontakt tel.

Jezeli ktokolwiek ma kontakt do mosii bardzo prosze przeslijcie mi 507 384 974 - mam do sprawdzenia domek w Radomsku (chyba ze znacie kogoś w okolicy, kto mógłby ten domek sprawdzic dla mnie .... )

Posted

dzwonią ale nic takiego co by mi się naprawdę spodobało... przy okazji napatoczył sie fajny domek na innego psiaka... Ale dla Ledy nie ma nic... chciałam to Radomsko sprawdzic .... ma ktos kontakt do kogos z radomska ???