Dinka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To nie najlepiej swiadczy o Moim Psie :shake::shake::shake: Skoro ich to nie interesuje?! Quote
joanika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czekać nie ma co na odpowiedź na nasze maile. Bo my nie pod ten adres wysylalismy maile :roll: Trzeba było na ten który znajduję się na tej stronce. http://www.sercedlazwierzat.pl/dla_prasy.php e-mail: j.winczura@wprost.pl Quote
eska87 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ok, wysyłam maila na ten adres ;) Zresztą ja jakoś mam mieszane uczucia co do tego, że w plebiscycie umieścili te 3 firmy... Jakoś brzydko mi to pachnie... Trochę jak jakaś reklama, czy coś takiego :roll: Quote
joanika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Eska ja też tak myślę. ja już maila wysłałam skopiowałam tego którego wysłałam do mojego psa Napisałam że gazeta nie ustosunkowala sie do mojego listu i prosilam zeby to zrobila ta pasni. Quote
eska87 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Właśnie zauważyłam literówkę w tym wzorze maila. W trzecim akapicie jest: Chińksie hipermarkety z sieci Tesco oferują żywe żółwie, które trafiają na sprzedaż wyczerpane po niehumanitarnym transporcie. Oczywiście to nic strasznego, ale ponieważ sporo osób kopiuje tylko treść z forum i wysyła, dobrze byłoby to poprawić. W końcu głupio trochę będzie jak wszyscy wyślą maila z tym samym błędem ;) Quote
joanika Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I co???? Zero odzewu na nasze maile :angryy: Quote
Dinka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Na moim psie tez to malo kto sie interesuje tymi dwoma watkami... :angryy::angryy: Quote
baffi2 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 widzieliście nową reklame velvet...? i ten tekst na końcu testowane przez... wiecie kogoTak, wiemy:angryy: :shake: Quote
Moniskaa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 baffi2 napisał(a):widzieliście nową reklame velvet...? i ten tekst na końcu Tak, wiemy:angryy: :shake: Dzisiaj jak to oglądałam to zszokowało mnie to :-o Quote
Dinka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie ogladam telewizora wiec nie wiem..Powiedzcie mi! Prosze;);) Quote
joanika Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja też nie widziałam tej reklamy. Ale po co mi oglądać jak ja wiem :shake: Wiecie co to jest już szczyt, zero odzewu na nasze maile!!!! :angryy: Quote
Dinka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ich to poprostu nie obchodzi..:shake::shake: Co za ludzi.. Nie mogldy sie ktos zainteresowac?! Tak sie dzisiaj zastanawialam czy oni wogole kochaja te psy czy tylko chca na nich zarabiac...:shake::shake: Przciez powinny Cos zrobic..:shake: Quote
kelpie0 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mongrel, umieść tego drugiego maila na pierwszej stronie i zmień, tytuł, żeby wszyscy wiedzieli, że "muszą" napisać jeszcze raz. ;) Quote
Dinka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Napewno przeczytali...:razz::razz: Dogomaniacy sledza kazdy watek.. ;) Quote
Dinka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bo ty to wogole len :roll: No to jaka jest ta reklama velvetu? A na forum mojego psa pisza, ze moze Tesco wedlug mojego psa zasluzylo... ?! Quote
kelpie0 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dinka napisał(a): No to jaka jest ta reklama velvetu? Ja też kcem wiedzieć! Co w tej reklamie jest? Dinka napisał(a): A na forum mojego psa pisza, ze moze Tesco wedlug mojego psa zasluzylo... ?! Zasłużyło??? A jakieś argumenty podają? Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oglądałam tą reklame tydzień temu chyba, nie pamiętam już jej... :shake: Quote
baffi2 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 kelpie0 napisał(a):Ja też kcem wiedzieć! Co w tej reklamie jest? Fragment reklamy to: " (...) testowane przez... wiecie kogo" Quote
Dinka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 kelpie0 napisał(a):Ja też kcem wiedzieć! Co w tej reklamie jest? Chyba sie nie dowiemy:p Zasłużyło??? A jakieś argumenty podają? Nie, zadnych.,. Tylko cos takiego: A moze wedlug nich Tesco i velvet na to zasluzyli?:shake: Asia&gordonisko napisał(a):Oglądałam tą reklame tydzień temuchyba, nie pamiętam już jej... :shake: No, ale moze ktos inny nam powie...;);) Ktos z MP odpisal na czyjegos maila? EDIT: baffi2 napisał(a):To co napisałam wcześniej: " (...) testowane przez... wiecie kogo" :shake: Aha;) Quote
joanika Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zero odpowiedzi...... Ja tylko mam nadzieje że głupi ludzie nie oddadzą głosu na te beznadziejne firmy które znalazły się tam przez przypadek!!!!!!!!! Quote
Dinka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Miejmy nadzieje, ze nitk nie jest tak glupi..:shake::shake: Quote
requiem. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 przez psy!? testowane przez psy!? velett pomagaja retriever'om ?! ... żal.pl :/ Dacie mi numer do "velvet" :/ ? Quote
Dinka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Spokojnie... Taki zlosci nie pomoga.. Lepeiej coc wyslij maila... x) Bardziej skuteczne, ja jeszcze musze wyslac...Moze zasypmy ich nowym gradem.. TYlko tym razem WSZYSCY Dogomaniacy.. Mozna wyslac pw, bo nie wszyscy wchodza na ten watek... Gdyby tak po kolei wysylac ten teskt, zeby wyslali.. Jak dostana 400 wiadomosci to moze wkoncu cos zrobia..:roll: Quote
joanika Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 i na forum na str "Moj pies" jest watek na ten temat I ja nie moge sie tam zalogowac od kiedy napisalam drugi post :angryy: Quote
Recommended Posts