RESSEL Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Naprawdę ???:lol::lol::lol: To się baaardzo cieszę ;) Bo Coś mi Wiola mówiła,ze z ciocią źle rozmawiała..... ona nie ma wcale doświadczenia w takich sprawach.... juz się obie martwiłyśmy..... a jednak się udało :) :) :multi::multi::multi: Nie ma za co dziękować! Jak tylko dowiem się czegoś to od razu piszę :) Wielkie buziaki!!!! Lu Quote
RESSEL Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Kochani, króciutko, bo tylko tyle się dowiedziałam .... Dziewczynka (Zula) śliiiiczna i bardzo przypadła Pani do gustu ;) Tylko jeszcze taka przerażona..... boi się.....troszke musi sie przyzwyczaić, bo tam przecież wszystko dla niej nowe i nieznane... Mam nadzieję,że szybko się zaaklimatyzuje. Jak będę miała więcej informacji to od razu piszę ;) Kiss Lu Quote
AMIŚKA Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 :lol:RESSEL napisał(a):Kochani, króciutko, bo tylko tyle się dowiedziałam .... Dziewczynka (Zula) śliiiiczna i bardzo przypadła Pani do gustu ;) Tylko jeszcze taka przerażona..... boi się.....troszke musi sie przyzwyczaić, bo tam przecież wszystko dla niej nowe i nieznane... Mam nadzieję,że szybko się zaaklimatyzuje. Jak będę miała więcej informacji to od razu piszę ;) Kiss Lu ZULEŃKA jest sliczna i baardzo kochana i grzeczna. Myśle ze Pańcia jej nowa bedzie bardzo zadowolona:lol::lol: ponieważ ZULA ma dopiero 8 miesięcy i jest jeszcze szczeniulem, i szybko przyzwyczai sie do nowego domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 SUPER! :loveu:Tylko pozazdrościć nowym włascicielom takiej panny :loveu: Quote
RESSEL Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kochani, u Zuli wszystko w porządku ;) Teraz dostała cieczki i Pańcia baaardzo ją pilnuje ;) po cieczce sterylka ;) Wszyscy wokoło są ZAUROCZENI Zulą ;) a Pani ..... wniebowzieta ;) Ze obie trafiły właśnie na siebie to musiał byc CUD ;):multi: Dziękuje wszystkim zaangażowanym w tę adopcje ;)..... Dziękuję.... Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='RESSEL']Kochani, u Zuli wszystko w porządku ;) Teraz dostała cieczki i Pańcia baaardzo ją pilnuje ;) po cieczce sterylka ;) Wszyscy wokoło są ZAUROCZENI Zulą ;) a Pani ..... wniebowzieta ;) Ze obie trafiły właśnie na siebie to musiał byc CUD ;):multi: Dziękuje wszystkim zaangażowanym w tę adopcje ;)..... Dziękuję.... Niech się ślicznej szczęści Quote
AnkaG Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ciocia Amisia wielu jamnisiom pomogła znaleźć domki i wiele uratowała ze schronu. :lol: Super, że taka udana adopcja. Quote
Recommended Posts