AMIŚKA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jamniczka ZULA ma 8 miesiecy i...ma domek. i szuka nowego DOMKU. [IMG]http://naszejamniki.pl/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] Urodzila sie 24 lipca w gorzowskiej pseudohodowli. Poniewaz państwo stracili własnie jamniczkę /5 z kolei/ mimo namowy weta aby tym razem wzięli starszego kundelka, zdecydowali sie na jamnisię. W kontaktach znależli ogloszenie i za 300 zł zostali włascicielami ZULI. I wszystko było wspaniale,ale Pan zachorowal ciężko/wylew/ i nie mógł zajmować się ZULĄ. I chociaz ZULA naprzeciw domu ma piekny las i jezioro to nie ma kto ją wyprowadzać. ZULA jest piekna młodą energiczna jamniczka która z nadmiaru energii zajmuje sie ogrodnictwem ,tu skopie , tam przesadzi, tu wyrwie jednym słowem klopotliwa. W domku zachowuje sie bardzo grzecznie nic nie niszczy , nauczona czystości, bardzo posłuszna. z mieszanymi uczuciami zaczęłam szukac jej domku bo przecież to Państwa powinna być sprawa! Pani ma 89 a Pan 95 lat [IMG]http://naszejamniki.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/IMG] Zdają sobie sprawę ze swojej niefrasobliwości i bardzo prosza o domek dla ukochanej ZULI Sami zoobowiazali sie pokryć koszta sterylki. [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/2117/obraz021vc8.jpg[/IMG] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/1931/obraz006rr2.jpg[/IMG] [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/4892/obraz015ve9.jpg[/IMG] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/4462/obraz008vp0.jpg[/IMG] _________________ Quote
Kar0la Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Śliczna dziewczynka. Ma oczy jak migdały. :loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hapi była taka młodziutka jak odchodziła.. :( [URL]http://img181.imageshack.us/img181/4892/obraz015ve9.jpg[/URL] - A Zula taka do niej podobna... :( Quote
AnkaG Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Amisia znowu znalazła potrzebującą sierotkę ... Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ładna dziewczyna, trzeba chyba pomyśleć o ogłoszeniach. :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 może allegro?? tylko potrzeba tekstu chwytającego za serce i kontakt Quote
Matusz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 napisałem PW do supergogi, ona ma talent do pisania takich chwytających za serce tekstów Quote
RESSEL Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jest naprawdę sliczna ;) Jeśli tylko spodoba się starszej Pani, to może ....... ;) ps. Amiśka, czekam na maila [EMAIL="ressel@wp.pl"]ressel@wp.pl[/EMAIL] (bo nie wiem, czy podałam ;) Quote
RESSEL Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 aaa i mogę powiedzieć, że chyba Matusz mnie "zna" przez dogi z Ostródy, które wyadoptowywałam ;) Mam nadzieje,że mnie poleci ;) Quote
Matusz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Navy][B]pewnie, że polecę ;)[/B][/COLOR] Quote
AMIŚKA Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='RESSEL']aaa i mogę powiedzieć, że chyba Matusz mnie "zna" przez dogi z Ostródy, które wyadoptowywałam ;) Mam nadzieje,że mnie poleci ;)[/quote] Dziekuję za zainteresowanie:loveu: Jak spodoba się jamnisia to zabieraj:lol::lol:. Jest naprawdę sympatyczna dobrze wychowana/przedwojenna szkoła:lol:/ czysta,zadbana ,zaszczepiona,odrobaczona jak na swój wiek i temperament jamniczy -spokojna, potrzebuje duuużo spacerków :lol::lol: maila wysłałam dziś bo ja nie bardzo" czasowa":lol: ------------------------------------------------------------ OLU bardzo dziękuje za cudny banerek i za zainteresowanie losem jamniczki:loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 O kolejne jamniczątko szuka domku ,śliczna jest malutka. Quote
AMIŚKA Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Isadora7 napisał(a):No i co z dziewczynką? :loveu: Cały czas jest do wzięcia:lol::lol: Jest bardzo posłuszną jamnisią ,/przedwojenne wychowanie/ Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
RESSEL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Amisia już wysłałam Ci maila i dziękuję za info o dziewczynce. dziś odbiorą zdjęcia i zdecydują.... jeśli dziewczyna się spodoba... to bedziemy załatwiać transport do Olsztyna na maxa do piątku..... Tylko czekam na info od Violi.... bo mnie dziewczyna zauroczyła ;) Quote
RESSEL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sunia się spodobała ;) Mam nadzieję, że uda nam się załatwić transport do Olsztyna. Czy jest ktos chętny do pomocy? czekam na info ;) :loveu:Lu Quote
AMIŚKA Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 RESSEL napisał(a):Sunia się spodobała ;) Mam nadzieję, że uda nam się załatwić transport do Olsztyna. Czy jest ktos chętny do pomocy? czekam na info ;) :loveu:Lu TRzeba ogłosić na wątku transportowym:lol::lol: moze ktoś przewiezie małą jamnisię do Olsztyna albo do Gdańska?? Quote
danka1234 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bardzo się cieszę że się maluchowi poszczęściło. Niewiem którędy przebiegnie ta trasa ale gdybym po drodze mogła pomóc to jestem. Quote
RESSEL Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kochani, wolałabym aby piesek przyjechał do Olsztyna, wtedy mogłabym dopilnować podpisania umowy adopcyjnej.... jeśli pojedzie do Tczewa... cóż to musi, być ktoś kto taką umowę podpisze sam..... Mam prośbę, bo nie bywam często na dogomanii (więcej jestem na molosach) i nie mam pojęcia jak umieścić info o zapotrzebowaniu na transport..... proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry dziekuję za pomoc Lu ps. pamiętajcie,że jeśli sunia miałaby dojechać do Olsztyna, to najlepiej do czwartku nawet w późnych godzinach...., bo w piątek rano Wiola wyjeżdza właśnie do Tczewa do tej cioci..... Quote
supergoga Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No i nie zdążyłam napisać tekstu, a tu domek się znalazł. Wcale się nie dziwię, taka sunia reklamuje się sama, nawet pisać nie trzeba, wystarczy w oczy spojrzeć. Matusz - sorry, poważnie rozchorowała się moja suka - miałam i mam nadal urwanie głowy. Właśnie weszłam żeby sprawdzić jak sytuacja i napisac, ale widze że dom sie kroi. Nie :mad: i nie gniewaj się. :oops: Ale Lagunka naprawde kiepska była. Quote
RESSEL Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jeszcze nie wiadomo, czy sunia ma dom..... czekamy....... Quote
AMIŚKA Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 :multi:RESSEL napisał(a):Jeszcze nie wiadomo, czy sunia ma dom..... czekamy....... Ale pojechała do Tczewa raniutko:lol:, i jest juz w swoim domeczku:lol:, Domek wspaniały Pańcia też:multi: Myśle ze będzie wszystko OK:multi: Dziekuję RESSEL za wspaniały domek:multi::multi: dla Zuli:loveu: tylko jak tam ?? Czekamy na relację;) Quote
Recommended Posts