Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bognik']Pewnie, próbuj sobie (też tak robię), tylko nie wstawiaj potem przepalonych zdjęć z tłumaczeniem, bo to się mija z celem. Próbuj dla siebie i wyciągaj wnioski (tylko już przeczytałaś, że na pewno dużo wiesz).

Nikt Ci nie każe czytać i pisać w tym temacie.

Zgadzam się :evil_lol:

Apbt_sól - http://i257.photobucket.com/albums/hh221/soranossa/DSCF5118.jpg - pomysł świetny!

Pozdrawiam!
to zdjęcie jest pokazane tylko po to ,żeby pokazać jak można złapac ruch za pomocą zdjęci seryjnych czy wy czytać nie potraficie czy co ?

Napisałam ,że chce wam pokazać zdjęcie w ruchu nie pisałam ,że ma cie je ocenić

wiecie coo zgadzam się z Helga w 100% kompaktem też można złapać ruch
i to nawet dobrze moje zdjęcie przepalone

http://fc03.deviantart.com/fs30/i/20...cybuleczka.jpg

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apbt_sól, ...

[quote name='Helga&Ares']nie lubię szumów, dlatego nigdy nie ustawiam ISO, a to, że jest auto praktycznie dla mnie nic nie znaczy (mała wartość). Więc ono jest, ale go nie ma:evil_lol:

Posted

Tak, wiem , juz wyłapałam, edytowalam posta gdzie wyjaśnilam ze to pomyłka :)
Sorki za zamieszanie , generalnie pomylily mi babeczki :roll: , jakos w jednym czasie weszly , przepraszam.:loveu:

Posted

[quote name='Apbt_sól']Tak, wiem , juz wyłapałam, edytowalam posta gdzie wyjaśnilam ze to pomyłka :)
Sorki za zamieszanie , generalnie pomylily mi babeczki :roll: , jakos w jednym czasie weszly , przepraszam.:loveu:
Przeprosiny przyjęte :)

Posted

[quote name='bognik']dog_master'ko - widzę moje ulubione zdjęcie Kubusia w Twoim avatarze :loveu:
:D

Tu kolejny pudelek ;)

BTW a pieknej shih-tzu to nie laska wstawic? :mad: ;)

Martinee
, ocen moje zdjecie prosze. I fajnie by bylo, zebys Ty pokazala jakies "do oceny / normalne" zdjecia, a nie, zeby pokaza jakis efekt etc.

Apbt_sól, fajny experyment :)

Posted

I znowu pudelek, on jest świetny :loveu: Ale nic i tak nie przebije tego zimowego zdjęcia, jest po prostu super!

dog_master napisał(a):
BTW a pieknej shih-tzu to nie laska wstawic? :mad: ;)

A to do mnie? :-o

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Olusia']
Nie shih-tzu, raczej lhasa apso dog_masterko ;)

[quote name='dogomanka_']Jeśli to do Bognik to z tego co wiem to Lhara jest lhaso apso ,a nie shit-tzu.:eviltong:
Dokładnie :eviltong: Lhasa apso :loveu:

Tfu, sorry, nie rozrozniam tych 2 ras... ;-) Oj no Lhary [o, tak jest bezpieczniej :smile:]

Spoko :-) Fakt, te dwie rasy są do siebie bardzo podobne (shih-tzu ma m.in. krótsza kufę, rozpoznawany na wystawach z kokardką na głowie, lhasa kokardek i gumek na ringu nie ma) ;)

Moja obrastająca lhasaczka, Lhara:

(marzą mi się portrety Lhary z małą GO)

Chce ktoś ją uczesać :diabloti:?:

Pozdrawiam!

Posted

Apbt_sól, fajny experyment

Dziekuje;}

a bo to ta jest jak 3 durne baby na lace sie zejda z piwem ;) a jedna ma probemy w małzenstwie;] to chcoaiz ja zartem człek wesprze;P:eviltong:

Oko, fajnie wyszło;) mala zabawa PS-uju i fisheye :] :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']http://images34.fotosik.pl/275/a6e5482ebf62588b.jpg piekna!

wlasnie co sie robi zeby wlos byl taki niepozlepiany? specjalne odzywki?
Dziękuję ;)

Szczerze, to nie używam żadnych odżywek (a powinnam). Pies na zdjęciu jest świeżo po kąpieli, suszeniu i czesaniu :razz: Lhara włos świetny ma w genach, po przodkach :eviltong: Serio mówię :-) I wcale nie jest trudny w pielęgnacji.

Pozdrawiam!