masienka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 i bardzo dobrze choc nie bardzo w to wierze :cool3: nie mozna miec wszystkiego a Twoje portreciki sa wystarczajace za wiele innych dziedzin ja bym nawet nie pomyslala o probowaniu sie w landszaftach ale z braku laku... odkad padla moja stalka zostalam skazana na wstertne, ciemne i wolne tele oraz malego, paskudnego, mydlacego kita:placz: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/265/d900c848bb4b2926.jpg to kormoran :) sliczny ptaszek. Fajne ujecia. najbardziej podoba mi sie portrecik jego ;) pozniej to jak pływa :) Quote
Justa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 masienka napisał(a):i bardzo dobrze choc nie bardzo w to wierze :cool3: nie mozna miec wszystkiego a Twoje portreciki sa wystarczajace za wiele innych dziedzin ja bym nawet nie pomyslala o probowaniu sie w landszaftach ale z braku laku... odkad padla moja stalka zostalam skazana na wstertne, ciemne i wolne tele oraz malego, paskudnego, mydlacego kita:placz: kiedyś zaprezentuję moje beztalencie krajobrazowe to uwierzysz :evil_lol: a właśnie, co z Twoim 50mm ? naprawili je? póki co dajesz radę jak widzę - grunt to chcieć i mieć umiejętności (które niewątpliwie posiadasz) ;) Quote
gops Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 cos jednak niemam talentu do robienia zdjec :roll: kilka fotek zrobilam niby ladnych ale stwierdzam ze moj aparat ma za duzo mozliwosci i zeby zrobic dobre zdjecie trzeba ustawiac kilka minut aparat ;) cos takiego wyszlo i dopiero odkrylam jak dziala makro :oops: Quote
Kamila Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Masienka-super widoczki-szczegolnie ten z wiatraczkiem-i ptactwo tez :lol: Ja zrobilam takie dwa,ale wydaja mi sie za ciemne(tzn to pierwsze) i nie wiem jak to zmienic.Jaki popelnilam blad?Slonca nie bylo ale byl to srodek dnia.Probowalam zmienic ISO ale nic mi to nie dawalo :oops: Quote
dog_master Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Za ciemne? Mi sie podoba ;) Wole ciemniejsze [a przepalenie i tak jest ;p]. Gops, ladne :) Jaki masz aparat? Quote
orsini Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 masienka napisał(a):Orsini, uwierz, ze nie tylko Ty wybierasz sie jutro do pracy :cool1: po urlopie powinny byc jeszcze ze dwa tygodnie wolne na nastawienie sie psychiczne:cool1: wiec niech sie chociaz oczy pociesza :p SADYSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widoczek bardzo mi sie podoba! Ptaszyska tez-jaki Ty masz obiektyw, ze one tak blisko sa? Quote
orsini Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ale szajba, pisze PO kolezance kamili dog, a post sie wkleja przed :evil_lol::crazyeye: Quote
Kamila Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Gdzie jest to przepalenie?I co zmienic nastepnym razem by go nie bylo? Ps.I przy okazji-jakiej waszym zdaniem jest rasy sunia na zdjeciu? Quote
Justa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 kamila-dog napisał(a):Gdzie jest to przepalenie?I co zmienic nastepnym razem by go nie bylo? na 1 na łapie. na 2 na głowie. przepalenie świadczy o prześwietleniu zdjęcia, także albo przymknąc przysłonę, albo skrócić czas. Quote
Kamila Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 orsini napisał(a):ale szajba, pisze PO kolezance kamili dog, a post sie wkleja przed :evil_lol::crazyeye: Wlasnie tak dogo swiruje ostatnio :cool3: Co do rasy no ja wlasnie pytam bo nie wiem.Opiekuje sie nia i wlasiciele powiedzieli ze to bokser ale ja mam watpliwosci.Sunia ma 7 miesiecy i jest juz bardzo duza...Mnie to przypomina boksera+buldoga amerykanskiego :lol: Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 kamila-dog napisał(a):Gdzie jest to przepalenie?I co zmienic nastepnym razem by go nie bylo? Ps.I przy okazji-jakiej waszym zdaniem jest rasy sunia na zdjeciu? moim zdaniem to border terrier , a ta wieksza na boksera raczej wyglada, aletrudo powiedziec - moze i mieszanka? spytaj :) Quote
Kamila Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 betty_labrador napisał(a):moim zdaniem to border terrier , a ta wieksza na boksera raczej wyglada, aletrudo powiedziec - moze i mieszanka? spytaj :) Border terrier to wiem :eviltong: No jak wroca z wakacji to spytam ale oni chyba uwazaja ze to bokser.W tym kraju naprawde so dziwne mieszanki :roll: od jutra opiekuje sie mopsem/beaglem :-o ktory wyglada jak...,sami zobaczycie jak zrobie fote. Szukam instrukcji do aparatu i znalezc nie moge! :placz: Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hehe no wiem ze istnieja dziwne mieszanki :P czekamy wiec na mopsobeagla :D Quote
Kamila Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Mnie sie podoba-jak wiekszosc twoich zdjec Justa ;) Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Justa - świetne! mam wrażenie, że głowa trzymana jest na dłoni;) co więcej tu pisać, w portretach jesteś najlepsza;) Quote
Justa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 orsini napisał(a):Justa a jak to w cz-b wyglada? zdjęcie było robione z myślą o właśnie takich chłodnych barwach. inaczej go sobie nie wyobrażam ;) kamila-dog napisał(a):Mnie sie podoba-jak wiekszosc twoich zdjec Justa ;) cieszę się :p Helga&Ares napisał(a):Justa - świetne! mam wrażenie, że głowa trzymana jest na dłoni;) co więcej tu pisać, w portretach jesteś najlepsza;) no właśnie, chyba wyszła mi ta zamierzona głębia ;) do tego najlepsza to wiele mi brakuje, ale uczę się i mam z tego ogromną radochę ! :multi: Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Justa'] no właśnie, chyba wyszła mi ta zamierzona głębia ;) do tego najlepsza to wiele mi brakuje, ale uczę się i mam z tego ogromną radochę ! :multi: jesteś 'mocno zaawansowana':eviltong: ja też mam ogromną radochę z focenia, może nie zawsze mi wyjdzie, ale i tak to uwielbiam:loveu: woda przepalona:roll: Quote
gops Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='dog_master']Za ciemne? Mi sie podoba ;) Wole ciemniejsze [a przepalenie i tak jest ;p]. Gops, ladne :) Jaki masz aparat? sony h9 takie jeszcze mi mniejwiecej wyszlo Quote
orsini Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Justa napisał(a):zdjęcie było robione z myślą o właśnie takich chłodnych barwach. inaczej go sobie nie wyobrażam ;) ! :multi: ja tez i dlatego plisss zmien na cz-b i wklej;-) bom ciekawa Quote
Recommended Posts