Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=&quot]A ja mam do Was prośbę o radę – zastanawiam się nad kupnem pierwszej lustrzanki (jak na razie od kilku lat używam Nexa z wymienną optyką) i jak na razie najbardziej zainteresowały mnie [/FONT][FONT=&quot]lustrzanki Sony[/FONT][FONT=&quot] Alpha (np. SLT A37) i Nikony (D5100, D3200). Nie jestem jeszcze znawcą, więc wolę zapytać bardziej doświadczone osoby o zdanie na temat tych sprzętów. Ewentualnie proszę o jakieś inne sugestie (przedział cenowy w okolicach 2,5 tys. z kitowym szkłem). Z góry dzięki! :)[/FONT]

Posted

Morelkaa, pierwsze bez ostrości, na drugim za czarny dół.

Kaczuchy, mi się osobiście podobają, choć woda trochę za błękitna. ;)

Dzisiejszy pstryczek

Posted

Iza i Luna, kaczka ładna. Ale pies moim zdaniem ma za dużo farfocli na pysku. Te chaszcze bardzo przeszkadzają.

bezag, zdjęcia 3, 4 5, 6 mi się bardzo podobają :loveu: 1, 2 poza ładnym bokeh'em, jakoś nie bardzo.

Posted

Tematyczny OFF :)

Szukam kogoś z dobrym okiem do obfocenia suni, która jest na DT w Mikołowie - więc potrzebny ktoś z Katowic/Tych. Sunia musi pilnie znaleźć dom, a DT niestety foto oka nie ma. Sunia uratowana z tonącego w błocie kojca:

Czy mógłby ktoś pomóc ?