Justa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Waldek miła, ciepła, domowa fotka. Tylko szkoda ogonka (wyjątkowo przeszkadza mi obcięty) Pozdrawiam ! Quote
Martinee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 http://img107.imageshack.us/img107/6923/taskabezlapkicw7.jpg super zdjęciee stary ale jary jak to się mówi :) Quote
Waldek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Martinee napisał(a):http://img107.imageshack.us/img107/6923/taskabezlapkicw7.jpg super zdjęciee stary ale jary jak to się mówi :) dzięki, parę stron wcześniej też jest jej zdjęcie, chyba jeszcze lepszy portret ....:D Quote
Martinee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Waldek napisał(a):dzięki, parę stron wcześniej też jest jej zdjęcie, chyba jeszcze lepszy portret ....:D widziałam i powiem ,że to zdjęcie lepsze ma w sobie to coś Quote
betty_labrador Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Martinee napisał(a):ludzie betty podobał się zwierzak a co za tym idzie także moje zdjęcie , bo jak by zdjęcie było do deeee to zwierzak też by nie miał uroku no raczej? czy zaraz wszystkie zdjecia musza byc super fotograficznej jakosci zeby je podziwiac? :roll: mnie sie czasem podobaja zwykle pstryki.. nie jestem az tak wybredna. dog_master napisał(a):Martinee, piersze i drugie super! A robic mozna wszystkim, jezeli sie umie... [Bognik? :D] Kazdy ma prawo wypowiadac sie na forum. A wiek nie ma nic do rzeczy. nie chodzi mi o wiek, bo na wiek nie rozrozniam ludzi (sama nie jestem o wiele starsza). To tylko takie wyrazenie ;) No wlasnie kazdy ma prawo- wiec jesli zwierzak sie podoba tez sie ma prawo to powiedziec - a nie jakies przytyki bo nie skomentowalam super zdjecia z super obrobka w PS :roll: Waldek napisał(a):http://img107.imageshack.us/img107/6923/taskabezlapkicw7.jpg bez łapki też można sobie świetnie radzić ...:D sliczne zdjecie-podobnie jak poprzednie :) etam starymi aparatami mozna robic super zdjecia-ale jak ktos chce sie licytowac-smialo ;) Quote
Justa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Waldek napisał(a):no to jeszcze jedno i spadm na pifko ... I znów obcięty ogonek. Ale jestem pod wrażeniem ilości światła na Twoich domowych zdjęciach. Podejrzewam, że nie doświatelałeś ich dodatkowo - to tylko światło zza okna? Z tej serii koteczki bezłapki - najbardziej pierwsze ! Quote
LeCoyotte Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 betty_labrador napisał(a):a Ciebie ktos pytal o zdanie dziecko drogie? :roll: haha:roflt: każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i kropka. bognik napisał(a):Właśnie nie. Możesz mieć w tym banku 2 karty, to podpisując nową umowę dostaniesz 3, i tak z każdymi ratami - bzdura! :shake: Pozdrawiam! po co podpisywać kolejną umowę? korzystasz z tej pierwszej (i jedynej karty) i po problemie;) na tym to polega.. przynajmniej z takimi systemami ratalnymi się spotkałem;) Waldek, przyjemne fotki:p Quote
betty_labrador Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 LeCoyotte napisał(a):haha:roflt: każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i kropka. no to jesli jestesmy na tych samych prawach, wiec czemu ja bym miala nie wyrażać swojego zdania ze mi sie zwierzak podoba na danej fotce? hahaha? :roll: Quote
goldenka245 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Helga fajne:cool3: Ty już chyba kiedyś wstawiałaś coś w tym stylu prawda? Waldek tak jak ktoś już pisał są super doświetlone, mi nigdy nie chcą w domu wyjść takie fajne:placz: Co sądzicie?:roll: Quote
Martinee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Helga&Ares napisał(a):mój bannerek;) http://fc01.deviantart.com/fs29/f/2008/121/d/3/d32b9bd676f90664142a7e39345380ed.jpg chybaaaa avatarek :D:D Quote
dog_master Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 AAA MAM PYTANIE! :D Sluchajcie, chcialabym zrobic taki "album" ze zdjeciami, ktory zawieralby zdjecia z 3 lat liceum - jest ich strasznie duzo [po ostrej selekcji 200, ale dalabym tak z 300, co by to mialo rece i nogi], przydalyby sie opisy do niektorych zdjec oraz, co mysle najwazniejsze, daty! Chcialabym zrobic z tego kronike, kalendarium, pamietnik - jak zwal tak zwal. Taka ot pamiatka. No i nie mam pomyslu, w jakiej formie to zrobic... Wiem, ze chce A4 - format na polke ;) tak mniej wiecej. A rozmiar zdjec w srodku to najlepiej 10x13 [4/3 :)], niektore moga byc wieksze / mniejsze, ale 10x13 chcialabym sie trzymac - wystarczajaco duze, zeby cos na nich zobaczyc i wystarczajaco tanie, zeby wywolac ilosc hurtową :) Zwykly album? Bedzie wielkie, grube, jakies takie nieladne, poza tym problem z komentarzami [nie musza byc, ale byloby fajnie...]. Album wyklejany? Strasznie duzo zabawy i wyjdzie z tego duza, gruba cegla... ;) Fotoksiazka? Tak myslalam o niej... Ladne, cienkie, mozna w miare j dopasowac, tylko, ze... Jaki lab da mi najwiecej mozliwosci jej stworzenia: kolory, tla, opisy, ustawienia zdjec i przy tym bedzie latwy w obsludze? No i niestety drogie pewnie bedzie... Moze macie propozycje jakichs ladnych albumow / ksiazek / etc? To ma byc ladna, elegancka pamiatka :) Ja do tej pory zdjecia w ilosciach hurtowych wrzucalam do zwyklych albumow, ale tu chcialabym cos wiecej... ;) Nie wiem, sa jakis inne fajne formy, jak zrobic taka kronike? Niestety ilosc zdjec jest pokazna i NIE, nie da sie tego ograniczyc :] Za duzo dziwnych rzeczy robilismy... ;) Robiliscie cos podobnego? :> Pewnie fotografowie slubni / komunijni maja spore doswiadczenia :) Podzielcie sie prosze :) Quote
dog_master Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 No wlasnie ja pomyslu nie za bardzo mam, nie znam sie na takich rzeczach, plastykiem nie jestem ;) Hmm wydrukowac i? ;) Wlozyc do albumu? Zrobic z tego ksiazke? Zbindowac? ;) Na cyberfoto proponowali mi pogadac z drukarnia... Ale moze Wy cos fajnego wymyslicie :) Quote
LeCoyotte Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 dog_master może samemu coś wykombinować w PS a potem to wydrukować na laserze/zrobić odbitki w labie? zaprojektować jakiś szablon i potem każdą fotkę wklejać na osobne strony troche roboty..;) no i trzeba mieć pomysł, albo pomysł skąś ściągnąć;) i cena... ale myślę nawet z gotowymi nie będize taniej niż zrobienie tylu odbitek (300zdjęć / 2 zdjęcia na stronę = 150 stron minimum * kilka zł...) no i na koniec jakaś oprawa u introligatora Quote
LeCoyotte Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 dog_master napisał(a): Hmm wydrukowac i? ;) Wlozyc do albumu? Zrobic z tego ksiazke? Zbindowac? ;) ja bym zrobił książkę;) są różne możliwości, introligator powinien wiedzieć co z tym zrobić;) Quote
dog_master Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Jezeli mnie cena nie przerosnie... ;) No i hmm trzeba by jakis projekt ladny znalezc / zrobic... Any ideas? Ja nie mam zadnych pomyslow, skad to wziac :/ Quote
Martinee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 w drukarniii ci najlepiej pomogą oni się znają wymyśl cene i powiedz coo da sie zrobic za taka kasee Quote
dog_master Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Ok dzieki :) Ale i tak drogo to wyjdzie... hmm a jakis inny pomysl? ;) Tzn nie mowie, ze ten jest zly, jest super :) ale na inne propozycje jestem otwarta :) Quote
Kamila Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Waldek-Twoje kocie foty sa boskie :-o:multi: A co sadzicie o tej? Quote
Helga&Ares Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 goldenka245 napisał(a):Helga fajne:cool3: Ty już chyba kiedyś wstawiałaś coś w tym stylu prawda? nie pamiętam:oops: co do Twojej foty - podoba mi sie to coś małego po prawej stroniee:evil_lol: Quote
bognik Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 dog_master napisał(a): Ooo mieszkasz blisko Bydgoszczy? 24-25 [nastepny łikend] sa w Myslecinku zawody agility :) takie male btw ;) 60km mam do Bydgoszczy :-) O tych zawodach pomyślę, dzięki! Jak rodzina się zgodzi, to może się zjawimy :razz: po co podpisywać kolejną umowę? korzystasz z tej pierwszej (i jedynej karty) i po problemie;-) na tym to polega.. przynajmniej z takimi systemami ratalnymi się spotkałem;-) Właśnie nie, też myślałam, że jest inaczej. Dostaniesz kolejną kartę, banku to nie obchodzi ... :mad: ja bym zrobił książkę;-) Fajny pomysł, popieram :-) Pozdrawiam! Quote
goldenka245 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Helga&Ares napisał(a):nie pamiętam:oops: co do Twojej foty - podoba mi sie to coś małego po prawej stroniee:evil_lol: Hahaha, dziękuję:evil_lol: Quote
Recommended Posts