betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wow ale stwory fajne :D faflowate i pasikonikowate :D super! Quote
Tengusia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dalmatynkaa']A czy ktoś może mi powiedzieć coś o OLYMPUS E-510? Czy to dobry aparat? ja wczoraj zostalam szczesliwa wlascicielka wlasnie takiego aparacika :grins: dzisiaj oczywiscie pobieglam z psami do parku aby sie nacieszyc nowym nabytkiem :evil_lol: fotki coprawda poki co malo profesjonalne ale to moja pierwsza lustrzanka i poki co nie mam pojecia o tych wszystkich funkcjach i ustawieniach (mysle nad jakims kursem fotografi ale to jeszcze nie teraz) wiec dzisiaj pstrykalam fotki korzystajac z automatu :eviltong: efekt w porownaniu do aparatu mojego taty (zwyklej cyfrowki) jest oszalamiajacy az strach pomyslec jakie fotki bede pstrykac jak juz sie naucze obslugi tego cuda :p :evil_lol: :grins: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wow, no.. to szybko sie ucz - czekamy :cool3: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/7811/200804010021mj3.jpg hehe, spij juz kochany, nie ogladaj tej telewizji :P Quote
Tengusia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 z takim sprzetem trzeba isc do przodu wiec to moje pierwsze proby fotografii przyrody :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Justa']W oczy rzucił mi się Lumix FZ8. Ooo Karolina_Nett zaraz sobie skiknę do Waszej galeryjki pooglądać ;) A czy w miarę możliwości mogłabyś mi przesłać coś oryginalnego rozmiaru, abym mogła llepiej podejrzec sobie ostrość ? :razz: No ja akurat zdjecia mam 3000 coś tam x coś tam, więc są bardzo duże, po zmniejszeniu do 1280x... są ostre ;) [quote name='bognik']Karolina_Nett - nie szumi Ci ten Lumix? Podobno niektóre Lumix'y szumią strasznie. Nawet w domu przy słabym oświetleniu nie ma szumów ;) Przy całkowitej ciemności niestety nie miałam okazji jeszcze porobić zdjeć ;P Ale.... robiłam zdjecia na wystawie w katowicach na ringu sznaucerów, było tam bardzo ciemno ale szumów nie ma ;) Justa - Julia od Daisy ma hybrydę Fuji (s9600), no ale ona chyba kosztuje 1400 czy coś, może ona ci coś podpowie :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 widzieliście kiedyś takie stffory:loveu::loveu::loveu::loveu:: Quote
orsini Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 betty_labrador napisał(a):umaszczenie wytrymowane pieprz i sól? :cool3: ? hahaha no Jupi CZADOWE zwlaszcza pasikonik-ale pasqda!!! Quote
Helga&Ares Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 betty_labrador napisał(a):to wrzosówki? :loveu: tak:loveu: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oh zajecia z hodowli owiec nie poszly na marne :D gdzie to cudo sfotografowalas? Quote
Helga&Ares Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 betty_labrador napisał(a):oh zajecia z hodowli owiec nie poszly na marne :D gdzie to cudo sfotografowalas? w parku ;) zanim zrobiłam to foto, musiałam się nieźle nabiegać, bo to cwane nie chciało pozować:mad: Mam jeszcze inne stworki, ale nie zaciekawe zdjecia:lol: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hehe, ale skad jestes? i jaki to park? Quote
Karolina_Nett Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Saint bardzo fajne :D Helga, co za stwory ;) Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 goldenka245 napisał(a):Dlaczego obciełam ogon?:placz: nas się pytasz ? :evil_lol: Quote
masienka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wow!!! swietne te Twoje czarno-biale:loveu: zreszta i kolory nie gorsze wcale;) Quote
Recommended Posts