Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']A czy ktoś może mi powiedzieć coś o OLYMPUS E-510? Czy to dobry aparat?

ja wczoraj zostalam szczesliwa wlascicielka wlasnie takiego aparacika :grins: dzisiaj oczywiscie pobieglam z psami do parku aby sie nacieszyc nowym nabytkiem :evil_lol: fotki coprawda poki co malo profesjonalne ale to moja pierwsza lustrzanka i poki co nie mam pojecia o tych wszystkich funkcjach i ustawieniach (mysle nad jakims kursem fotografi ale to jeszcze nie teraz) wiec dzisiaj pstrykalam fotki korzystajac z automatu :eviltong: efekt w porownaniu do aparatu mojego taty (zwyklej cyfrowki) jest oszalamiajacy az strach pomyslec jakie fotki bede pstrykac jak juz sie naucze obslugi tego cuda :p :evil_lol: :grins:

Posted

[quote name='Justa']W oczy rzucił mi się Lumix FZ8.

Ooo Karolina_Nett zaraz sobie skiknę do Waszej galeryjki pooglądać ;) A czy w miarę możliwości mogłabyś mi przesłać coś oryginalnego rozmiaru, abym mogła llepiej podejrzec sobie ostrość ?
:razz:

No ja akurat zdjecia mam 3000 coś tam x coś tam, więc są bardzo duże, po zmniejszeniu do 1280x... są ostre ;)

[quote name='bognik']Karolina_Nett - nie szumi Ci ten Lumix? Podobno niektóre Lumix'y szumią strasznie.
Nawet w domu przy słabym oświetleniu nie ma szumów ;) Przy całkowitej ciemności niestety nie miałam okazji jeszcze porobić zdjeć ;P

Ale.... robiłam zdjecia na wystawie w katowicach na ringu sznaucerów, było tam bardzo ciemno ale szumów nie ma ;)

Justa - Julia od Daisy ma hybrydę Fuji (s9600), no ale ona chyba kosztuje 1400 czy coś, może ona ci coś podpowie :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
oh zajecia z hodowli owiec nie poszly na marne :D

gdzie to cudo sfotografowalas?

w parku ;)

zanim zrobiłam to foto, musiałam się nieźle nabiegać, bo to cwane nie chciało pozować:mad: Mam jeszcze inne stworki, ale nie zaciekawe zdjecia:lol: