Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HelloKally napisał(a):
Pierwsze zdjęcie do kitu. Ze złego miejsca robiłaś zdjęcie i proporcje ciała wyglądają nieciekawie + paskudne kolory i przepalone piórka. Natomiast drugie byłoby idealnie gdyby nie ta gałąź, ale na to nie masz wpływu. Sorki, za takie krytykanctwo, ale patrząc na drugie zdjęcie, wiem, że od Ciebie można wymagać.

???
betty_labrador napisał(a):
wow, super ta sójka :) tzn jako ptak bo zdjecie lekko skopane. ;)

A co konkretnie... ? wydawało mi się że jest dość ostre.. no a kadry mam różne wybrałam akurat te w w drugim wykadrowałam jeszcze w PS'ie większe zbliżenie... więc nie wiem... jak można było lepiej zrobić to zdjęcie moim sprzetem... nie moimi rękami :/

Posted

Kora - ja uwielbiam twoje zdjęcia.
daga - dla mnie one są nie ostre troszkę.
Betty - kadry jakieś niespecjalne, i nieostre I i ostatnie, 3 najlepsze wg mnie

Posted

2 i 3 mi się podobają, szczególnie drugie :) w trzecim coś z kadrem można by jeszcze pokombinować, ale i tak mi się podoba.
Ostatnie ma słabą głębie, sukienka na dole prześwietlona i takie zwykłe trochę.

Posted

Kilka wybranych z marszu (nie)milczenia.

[zawsze wierny, niezależnie od sytuacji]

[baner mówi za siebie]

[no to podpisujemy w obronie zwierząt!]

[jaki pan, taki pies, zgodni i podpisują] :)

Posted

Króliś troszeczkę leci w lewo, można by przyprostowac, poza tym super ;)

Głębi się nie czepiam, bo nie idę śladem im większa głębia tym lepsze zdjęcie. ;-)

Ja też nie, chociaż lubię małą głębię. Ale akurat to zdjęcie jest dla mnie takie 'albumowe'.

Nie robiłam zdjęc od miesiąca chyba, tragedia.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ale świetne :D
Mi jak najbardziej się podoba ^^
Dziekuje!

[quote name='Avaloth']Króliś troszeczkę leci w lewo, można by przyprostowac, poza tym super ;)

Dziekuje za krytykte, zgadzam sie. Akurat na szybko kadrowalam z wiekszego zdjecia to nie pomyslalam o prostowaniu :) Ja lubie w tym zdjeciu ten dywan tak rozmyty prosto z aparatu :) No i oczywiscie moja mordka.

A to - oprocz ucietych lap? (mialam tez stalke ze soba i za mna juz nie bylo miejsca) jak sie podoba?

Posted

deer
za dużo szumu na zdjeciu z królikiem
a drugie to dla mnie pstryk do albumu, nie podoba mi się kadr, zresztą w ogóle nie lubię kadrów tego typu - gdzie pies patrzy w prawo, a po lewej stronie jest dużo miejsav

Ada
pomysł, charakteryzacje super, aczkolwiek ja bym to w innych kadrach widziała i może bym podciągła trochę w PS
mi się najbardziej podoba to
http://img109.imageshack.us/img109/7000/dsc04792v.jpg

Bonsai
dla mnie rewelacja :loveu: tym bardziej że to światło zastane, bo zdjęcia wyglądają jak studyjne

Posted

[quote name='NightQueen']deer
za dużo szumu na zdjeciu z królikiem
a drugie to dla mnie pstryk do albumu, nie podoba mi się kadr, zresztą w ogóle nie lubię kadrów tego typu - gdzie pies patrzy w prawo, a po lewej stronie jest dużo miejsav

Ja tam szumow nie widze tylko rozmycie tla :razz:

Ok, Twoje zdanie, cale szczescie ze ludzie maja tak rozne zdania na rozne tematy inaczej byloby nudno :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja tam szumow nie widze tylko rozmycie tla :razz:

Ok, Twoje zdanie, cale szczescie ze ludzie maja tak rozne zdania na rozne tematy inaczej byloby nudno :razz:

u mnie jest szum na monitorze

w końcu po to dodałaś tu zdjęcia, żeby ludzi je komentowali