Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
T

Jak dla mnie takie trochę na od czep się (bez obrazy) jeżeli chodzi o perspektywę. Chmury stanowczo przeszkadzają jak i mgła.

a wiesz ile polowania bylo na te chmury ? Mam bez chmur pelno, ale w ogole mi sie nie podobaja...

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
Mam pytanie -
kto z Was zajmuje się robieniem sesji fotograficznych dla psów :razz:?
[najlepiej Warszawa i okolice]

ja mogę się zacząć zajmować :diabloti:

co tu wstawiacie? tylko zwierzaki? bo nie wiem, czy coś publikować, czy nie :)

edit:
widzę, że różności. więc ode mnie też kilka, mam nadzieję że mnie nie wygoni nikt :diabloti:

ps: studiuję fotografię i zajmuję się nią hobbystycznie, ale całkiem na serio ;)

Posted

Kora czy Ty używasz jakiś filtr czy to może PS, że na dole zdjęcia masz rozmycie? Czy to może jakiś obiektyw? Przypomnij mi jki masz aparat ;)
A zdjęcia jednym słowem wspaniałe! :)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
motyleqq- widzę że jesteś z Wawy, gdzie studiujesz fotografię?

w WSFoto :) szczerze polecam, bardzo rozwojowe, a teraz po raz drugi startuję na filmówkę w Łodzi :)

Posted

Balbina, fajnie się uśmiecha, ale jakby trochę nieostre :)
widzę, że jednak preferujecie zwierzaki, nie zajmuję się tym wprawdzie jak ludźmi, ale też coś mam :)

to trwało chwilę i było niespodziewane, także kadr jest najlepszy z możliwych ;)

wierzcie albo nie, ale ten konik odwrócił się przodem do mnie jak podeszłam :D

oceanarium i moje małe marzenie :)

a na koniec ulubione zdjęcie moich 'dzieci', romantyczny wieczór przy zachodzie słońca :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
chyba mamy inaczej ustawione monitory. ciągle mam z tym problem, ale nie mam kasy na kalibrację :D

:)

Na to jest jedna rada: patrzeć na histogram. :) I w Adobe Bridge masz też przycisk, który pokazuje Ci miejsca przepalone.

Mi ogólnie się Twoje zdjęcia podobają. :)

A tu uczyłam się kontry:

Posted

Bonsai napisał(a):
Na to jest jedna rada: patrzeć na histogram. :) I w Adobe Bridge masz też przycisk, który pokazuje Ci miejsca przepalone.

Mi ogólnie się Twoje zdjęcia podobają. :)

A tu uczyłam się kontry:

dzięki za radę, w sumie to takie oczywiste ;)
dzięki za miłe słowo.

i uwieeelbiam takie światło jak na Twoim zdjęciu, czy modelka nie nazywa się przypadkiem Agnieszka? :D