Adrianna Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Przybłąkana sunia w typie haszczaka: Co sądzicie? Quote
Luzia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Paulina87 napisał(a):Na 3 zdjęciu smycz można spokojnie usunąć w PS, na drugim z resztą też. To zbyt skomplikowane :evil_lol: z resztą ja nawet nie mam PSa :cool1: NightQueen napisał(a):drugie mi się podoba, fajny klimat, tylko kadr bym nieco na prawo przesunęła Dzięki :) Adrianna napisał(a):W pierwszym kadr w górę i ja bym wutarła bródkę psince. Drugie fajne :), a w trzecim byłooby fajne ujęcie, ale gdybyś zrobiła foto nie z dołu, tylko prosto na pychol . w górę? To bym musiała pysio uciąć? Dzięki :) Quote
Avaloth Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Adrianna fajny psiak, a zdjęcie.. takie zwykłe jak dla mnie. Ja bym przesunęła kadr w lewo i dół, tzn ucięła niepotrzebnej szyi a zostawiła trochę więcej przed i pod psem. Okamia, nie wiem czy mam dobrze ustawiony monitor ale u mnie głowa jest prześwietlona. I wg mnie pies ucięty w takich niekonkretnych miejscach, tak w kolanie i pół dupki. Chyba lepiej by wyglądało albo cięcie konkretnie już, zrobienie ciaśniejszego kadru, albo zostawić więcej. Ładne szelki :D również proszę o krytykę :) Modelki należą do NightQueen Quote
Adrianna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Luzia napisał(a): w górę? To bym musiała pysio uciąć? Dzięki :) Łojeje, zakręcona jestem, chodziło mi raczej, o kadr w dół, bo bródka sie troszke ucięła, a na górze dużo 'luzu' Pardon :) Quote
Adrianna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Avaloth napisał(a):Adrianna fajny psiak, a zdjęcie.. takie zwykłe jak dla mnie. Ja bym przesunęła kadr w lewo i dół, tzn ucięła niepotrzebnej szyi a zostawiła trochę więcej przed i pod psem. Faktycznie, za dużo szyi, fajna sprawa z tym wątkiem, bo sama bym nie zauważyła. Dzieki :) *** Mysza fajna, zakochana jestem w tym zdjęciu nr 513 z Twojego fbl ! Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Okamia-ja bym się trochę bardziej pochyliła i przesunęła w prawo, no i smyczka trochę przeszkadza :) Ale psiak przesłodki :D Avaloth-podobają mi się kolorki :) ale coś mi tu przeszkadza, nie wiem co, może to rozmycie na pierwszym planie albo ten czarny fragment w lewym górnym rogu :evil_lol: Quote
Kama & Diana Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 pewnie nie raz było pisane, ale mi umknęło - jaki jest dobry (po polsku) program do przerabiania fotek? Quote
Adrianna Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja korzystam z GIMPa, ma wszystkie potrzebne opcje i zajmuje mało miejsca. jestem zadowolona Quote
Morelkaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To ja po raz pierwszy podziele się moją ,,twórczością"[o ile można to tak nazwać] :oops: Grabownica Zabawa z wodą świeczka Quote
Kama & Diana Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Adrianna napisał(a):Ja korzystam z GIMPa, ma wszystkie potrzebne opcje i zajmuje mało miejsca. jestem zadowolona dzięki, już ściągam program. potem pokaże Wam efekt :] jeśli chcecie Quote
misia93 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ciekawy wątek :D bardzo ładne zdjęcie! Tylko trochę przeszkadza ta smycz w lewym, górnym rogu. Szkoda że łapki ucięte ale ogólnie ładne! http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/Marzec%202011/IMG_3307.jpg?t=1300307107 Tutaj nie ma się czego doczepić :) chociaż preferuję ostrzejsze kolorki: http://wd1.photoblog.pl/np1/201103/0B/89524690.jpg i dorzucam coś od siebie, proszę krytykować i doradzić na co następnym razem zwracać uwagę ;) Quote
betty_labrador Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jejku jaka okropna buda ;( dlaczego on nie ma tam nic miękkiego??? Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 I dlaczego łańcuch... czy psiak ma w ogóle dostęp do wody? Bo w "misce" chyba pustka... :( Quote
betty_labrador Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zuzia&Snoopy napisał(a):I dlaczego łańcuch... czy psiak ma w ogóle dostęp do wody? Bo w "misce" chyba pustka... :( no własnie...okropnie wygląda to jego stanowisko pracy. Przykro patrzeć ze tak wesoly i kochany pies musi tam i w taki sposób spedzać całe dnie... ;( Quote
misia93 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Co do psa przy budzie... To jest pies mojego wujka, niestety każda próba przemówienia mu do rozsądku kończy się słowami: to mój pies! Jak tam przyjeżdżam to staram się jakoś mu pomóc, przywożę koce (które gdzieś się potem 'same' gubią:angryy:) daję mu wody ale niestety jestem tam kilka razy w miesiącu. :shake: szkoda mi psiaka... Quote
Adrianna Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 misia93 napisał(a):Co do psa przy budzie... To jest pies mojego wujka, niestety każda próba przemówienia mu do rozsądku kończy się słowami: to mój pies! Jak tam przyjeżdżam to staram się jakoś mu pomóc, przywożę koce (które gdzieś się potem 'same' gubią:angryy:) daję mu wody ale niestety jestem tam kilka razy w miesiącu. :shake: szkoda mi psiaka... Musisz się przygotować, że zdjęcia tego typu nie spotkają się z uznaniem miłośników zwierząt :( Spróbuj coś zrobić, to piękny i jak się domyślam młody psiak, szkoda jego życia... Pierwsze foto kota mz. jest za bardzo 'z góry', a drugie nie podoba mi się, bo razi zwykłością, kadr i tło też drażnią. Quote
Kashdog Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Psiak rzeczywiście warunki ma nie za fajne. Spróbuj pogadać z wujkiem żeby chociaż wkładał mu do tej budy słomę no i żeby w misce coś miał, a jak przyjeżdżasz do niego i nie ma tych rzeczy zapewnionych to sama to zrób. A jeżeli chodzi o zdjęcia 1- moim zdaniem jak napisała Adrianna- jest zrobione za bardzo z góry 2-troszeczkę bym je przerobiła jeśli chodzi o kolory :evil_lol: 3 i 4 nie będę oceniać, bo no sama wiesz, te zdjęcia pokazują strasznie fajnego psa, który żyję w złych warunkach. Teraz ja czekam na ocenę :) Quote
NightQueen Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Kashdog moim zdaniem będzie lepiej w tonacji B&W i wg. mnie troszkę ciasny kadr Quote
Unbelievable Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 mnie drażnią zbyt niebieskie pręty, i to bardzo drażnią ;) kadr mi się akurat podoba Quote
Okamia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wg mnie sepia lub b&w i było by super ;) Proszę się czepiać :P Quote
Korenia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Troszkę chyba za ciasne ;) Ja bym więcej z dołu zostawiła. Quote
Recommended Posts