Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
i co z tego? mnie sie tak podoba :razz:

Zamieszczając tu zdjęcie chyba oczekujesz opinii?
Moim zdaniem tak ustawiona ostrośc nie wygląda ciekawie, nie wiem co chciałaś na tym zdjęciu uzyskac ale pierwsze na co zwracam uwagę patrząc na nim to psia łapa i końcówka ucha.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Moim zdaniem tak ustawiona ostrośc nie wygląda ciekawie, nie wiem co chciałaś na tym zdjęciu uzyskac ale pierwsze na co zwracam uwagę patrząc na nim to psia łapa i końcówka ucha.

I ogon jest ucięty, ale tobie się tak podoba

Posted

Popieram, ja chcę widzieć przede wszystkim oczy. Wtedy zdjęcie byłoby hipnotyzujące, części ciała nie są niczym nadzwyczajnym :)

Onopato-peja: ten biały pasek u dołu zdjęcia bardzo mi przeszkadza hm...;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

No i dobrze ze na to zwracasz uwage, gdybym chciala na oczach ostrosc to bym ustawila na oczach, proste.

Shel napisał(a):
I ogon jest ucięty, ale tobie się tak podoba

tak, mnie sie podoba bo wiem co przekazuje

a Ty rzekomo nowego aparatu nie umiesz ustawic jak takie same ustawienia sie daje jak w innych.... robisz z siebie glupka tak piszac :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):

a Ty rzekomo nowego aparatu nie umiesz ustawic jak takie same ustawienia sie daje jak w innych.... robisz z siebie glupka tak piszac :razz:

haha, że co prosze? Gdzie coś takiego napisałam? ;)

edit
poproszę cytaty :diabloti:

Posted

Te zdjęcie wygląda tak, jakbyś nie potrafiła ustawić ostrości nigdzie poza środkiem zdjęcia. Ostrość w tym miejscu nie ma żadnego sensu, no ale przecież tobie się tak podoba a ja wyrażam swoją opinię :diabloti:

Posted

Shel napisał(a):
haha, że co prosze? Gdzie coś takiego napisałam? ;)

edit
poproszę cytaty :diabloti:

juz Ty dobrze wiesz wiec nie udawaj... zrobilas z siebie glupka wtedy i dobrze o tym Ty i inni wiedza. koniec offtopa.

Posted

Shel napisał(a):
No jeju, przyszła się pochwalić nowym obiektywem :) co komentujecie zdjęcie, gratuluję szkła!

wypraszam sobie takie teksty. tu nie jest rozmowa o obiektywach. kazdemu sie podoba to co lubi, mnie sie tam ostrosc podobala, wam nie to trudno.

Posted

deer_1987 napisał(a):
wypraszam sobie takie teksty. tu nie jest rozmowa o obiektywach. kazdemu sie podoba to co lubi, mnie sie tam ostrosc podobala, wam nie to trudno.

Ale po co wstawiasz zdjęcie skoro odpychasz krytykę?

Posted

deer_1987 napisał(a):
juz Ty dobrze wiesz wiec nie udawaj... zrobilas z siebie glupka wtedy i dobrze o tym Ty i inni wiedza. koniec offtopa.

Napisz gdzie ;) Daj cytat, albo niech ktoś mi powie ;) to ty znowu robisz z siebie głupka i PROSZĘ O CYTAT

Posted

deer_1987 napisał(a):

no jak nie o obiektywach? przecież to temat o fotografii, a fotografia to też sprzęt który sluży do robienia zdjęć

Posted

Unbelievable napisał(a):
no jak nie o obiektywach? przecież to temat o fotografii, a fotografia to też sprzęt który sluży do robienia zdjęć

Ale to nie jest temat do gratulowania obiektywu co Shel probuje udowodnic :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale to nie jest temat do gratulowania obiektywu co Shel probuje udowodnic :roll:

Udowodnić to Ty mi masz moje słowa, które niby gdzieś napisałam ;) Dalej czekam