rotek_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 co myślicie o tej fotce..zrobiłam ją kilka miesięcy temu, obecnie Grina już od dawna siedzi w nowym domu Quote
Kashdog Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 rotek- mi się osobiście podoba ;) Psiak ze schroniska w Dyminach :) Quote
Chantell Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 http://img189.imageshack.us/img189/7311/dsc5563h.jpg i jak Wam się widzi? Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Onomato-Peja napisał(a):deer- ostrośc na uchu i łapie i co z tego? mnie sie tak podoba :razz: Quote
Onomato-Peja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):i co z tego? mnie sie tak podoba :razz: Zamieszczając tu zdjęcie chyba oczekujesz opinii? Moim zdaniem tak ustawiona ostrośc nie wygląda ciekawie, nie wiem co chciałaś na tym zdjęciu uzyskac ale pierwsze na co zwracam uwagę patrząc na nim to psia łapa i końcówka ucha. Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Zamieszczając tu zdjęcie chyba oczekujesz opinii? Moim zdaniem tak ustawiona ostrośc nie wygląda ciekawie, nie wiem co chciałaś na tym zdjęciu uzyskac ale pierwsze na co zwracam uwagę patrząc na nim to psia łapa i końcówka ucha. I ogon jest ucięty, ale tobie się tak podoba Quote
Bewarka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Popieram, ja chcę widzieć przede wszystkim oczy. Wtedy zdjęcie byłoby hipnotyzujące, części ciała nie są niczym nadzwyczajnym :) Onopato-peja: ten biały pasek u dołu zdjęcia bardzo mi przeszkadza hm...;) Quote
Onomato-Peja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bewarka napisał(a): Onopato-peja: ten biały pasek u dołu zdjęcia bardzo mi przeszkadza hm...;) Cholercia, mi też. A myślałam, że lepiej to wyjdzie. ;) Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Zamieszczając tu zdjęcie chyba oczekujesz opinii? Moim zdaniem tak ustawiona ostrośc nie wygląda ciekawie, nie wiem co chciałaś na tym zdjęciu uzyskac ale pierwsze na co zwracam uwagę patrząc na nim to psia łapa i końcówka ucha. No i dobrze ze na to zwracasz uwage, gdybym chciala na oczach ostrosc to bym ustawila na oczach, proste. Shel napisał(a):I ogon jest ucięty, ale tobie się tak podoba tak, mnie sie podoba bo wiem co przekazuje a Ty rzekomo nowego aparatu nie umiesz ustawic jak takie same ustawienia sie daje jak w innych.... robisz z siebie glupka tak piszac :razz: Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a): a Ty rzekomo nowego aparatu nie umiesz ustawic jak takie same ustawienia sie daje jak w innych.... robisz z siebie glupka tak piszac :razz: haha, że co prosze? Gdzie coś takiego napisałam? ;) edit poproszę cytaty :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Te zdjęcie wygląda tak, jakbyś nie potrafiła ustawić ostrości nigdzie poza środkiem zdjęcia. Ostrość w tym miejscu nie ma żadnego sensu, no ale przecież tobie się tak podoba a ja wyrażam swoją opinię :diabloti: Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No jeju, przyszła się pochwalić nowym obiektywem :) co komentujecie zdjęcie, gratuluję szkła! Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Shel napisał(a):haha, że co prosze? Gdzie coś takiego napisałam? ;) edit poproszę cytaty :diabloti: juz Ty dobrze wiesz wiec nie udawaj... zrobilas z siebie glupka wtedy i dobrze o tym Ty i inni wiedza. koniec offtopa. Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Shel napisał(a):No jeju, przyszła się pochwalić nowym obiektywem :) co komentujecie zdjęcie, gratuluję szkła! wypraszam sobie takie teksty. tu nie jest rozmowa o obiektywach. kazdemu sie podoba to co lubi, mnie sie tam ostrosc podobala, wam nie to trudno. Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):wypraszam sobie takie teksty. tu nie jest rozmowa o obiektywach. kazdemu sie podoba to co lubi, mnie sie tam ostrosc podobala, wam nie to trudno. Ale po co wstawiasz zdjęcie skoro odpychasz krytykę? Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):juz Ty dobrze wiesz wiec nie udawaj... zrobilas z siebie glupka wtedy i dobrze o tym Ty i inni wiedza. koniec offtopa. Napisz gdzie ;) Daj cytat, albo niech ktoś mi powie ;) to ty znowu robisz z siebie głupka i PROSZĘ O CYTAT Quote
Unbelievable Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):wypraszam sobie takie teksty. tu nie jest rozmowa o obiektywach. kazdemu sie podoba to co lubi, mnie sie tam ostrosc podobala, wam nie to trudno. no jak nie o obiektywach? przecież to temat o fotografii, a fotografia to też sprzęt który sluży do robienia zdjęć Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Unbelievable napisał(a):no jak nie o obiektywach? przecież to temat o fotografii, a fotografia to też sprzęt który sluży do robienia zdjęć Ale to nie jest temat do gratulowania obiektywu co Shel probuje udowodnic :roll: Quote
Shel Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):Ale to nie jest temat do gratulowania obiektywu co Shel probuje udowodnic :roll: Udowodnić to Ty mi masz moje słowa, które niby gdzieś napisałam ;) Dalej czekam Quote
Unbelievable Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 deer_1987 napisał(a):Ale to nie jest temat do gratulowania obiektywu co Shel probuje udowodnic :roll: czemu niby nie? gratulowanie nowego obiektywu to też rozmowa o obiektywie co mieści się w temacie fotografii Quote
Recommended Posts