Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
wiem że to w programie można dograć, tyle że ja nie mogę mieć teraz ani corela ani PS i mam jakieś dziadostwo na którym się nic nie da zrobić :/

dzięki za rady

Pati, a masz tą fotkę w kolorze? jak tak to wrzuc :)

Ściągnij sobie PhotoFiltra :) Bardzo go lubię, jest prosty i szybki ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Pati, a masz tą fotkę w kolorze? jak tak to wrzuc :)

Ściągnij sobie PhotoFiltra :) Bardzo go lubię, jest prosty i szybki ;)

gdzieś mam

no właśnie mam PhotoFiltra jest straszny, nie ma ani połowy możliwości Corela :/

Posted

Nieśmiało podsyłam kilka zdjęć i prosze o ocenkę ;)
Mój aparat to nie jest lustro ale dobrze sie sprawdza i przed lustrem dobrze trochę pokombinowac na łasnych ustawieniach .

Robaczek

Trochę mi ostrośc upadła :oops:

i takie cuś,

Posted

smallpati napisał(a):
gdzieś mam

no właśnie mam PhotoFiltra jest straszny, nie ma ani połowy możliwości Corela :/

Może nie widzisz jego możliwości ;p ja do szybkich przeróbek właśnie PF używam ;) Okrojony, ale daje rade ;) Bartiśkowa - zmniejsz foki do 640 pixeli! :)

Posted

Korenia napisał(a):
Może nie widzisz jego możliwości ;p ja do szybkich przeróbek właśnie PF używam ;) Okrojony, ale daje rade ;) Bartiśkowa - zmniejsz foki do 640 pixeli! :)

nie pasuje mi on w ogóle :roll: zawsze miałam Corela, PF to dla mnie katorga, ale przynajmniej lepszy jest od gimpa

Posted

Nie wiem, czy to miało mieć specjalnie takie klimaty, zakładam, że tak więc już nie mówię o ostrości tylko prawa strona psiaka mogłaby się bardziej wyróżniać, bo jest praktycznie całkowicie zlana.

Posted

i ten kwiatek wygląda na nieostrego w ogóle, może jest ostry ale w tym prześwietleniu słabo widać.

ktoś jeszcze o moich ? na jakieś wskazówki oczekuje ^^ wole zostać skrytykowana i wiedzieć następnym razem na co zwrócić uwagę

Posted

nie żebym to widziała na fejsie :diabloti:
mi się podoba, ale niech inni się też wypowiedzą xd
o moich też by ktoś mógł, bo raczej nie są takie wspaniałe ze nie ma co krytykować :eviltong:

Posted

Co sądzicie o tym zdjęciu?

A tymczasem coraz bardziej myślę o kupnie sigmy 70-200 2.8. To stałe światło bardzo, a to bardzo mnie zachęca. Myślę, że albo na jesień albo na przyszły rok będę ją miała. :)