Paulina87 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Fotki mojego tymczasowicza Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ada_-_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='dOgLoV']a jak ocenili byście to zdjęcie w ruchu ?? ;) Fajne, ale szkoda tylko, że się słabo zaostrzyło. *** Co powiecie o tym makro? Quote
Nayantara Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mogłaś jeszcze nieco na robaczka zbliżyć, i szkoda, że ci tą trawę z prawej strony zaostrzyło, ale jest ok ; ] Quote
Illusion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Melduję, że mój kit i adapter odwrotnego mocowania żyją już własnym życiem :multi:. Zamrażalka,"Ludwik", nóż i nic, w końcu imadło pomogło :). Quote
BBeta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='RCookie']Melduję, że mój kit i adapter odwrotnego mocowania żyją już własnym życiem :multi:. Zamrażalka,"Ludwik", nóż i nic, w końcu imadło pomogło :). Co? :crazyeye: Quote
Illusion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 BBeta napisał(a):Co? :crazyeye: CarolineS napisał(a):Chyba o zamrażarkę chodziło xDD Dokładnie :lol:. To pewnie z tej radości, że obiektyw udało się uwolnić :lol:. Quote
Ada_-_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pilnie potrzebuje kogoś kto mógłby zrobić banerek? Ktoś chętny ? Proszęęęęę Quote
Nikita89 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A mnie się wydaje że BBeta raczej jest przerażona sposobem xD Quote
Illusion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Poradzono mi to na pewnym forum foto :eviltong:, u niektórych podobno zdało egzamin :lol:. Quote
BBeta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nikita89 napisał(a):A mnie się wydaje że BBeta raczej jest przerażona sposobem xD Nie, bardziej błędem :cool3: Quote
Illusion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Shel napisał(a):Wrzuciłaś aparat do zamrażalki? :lol: Sam obiektyw, zafoliowany. Nic mu się nie stało ;). Quote
Shel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 RCookie napisał(a):Sam obiektyw, zafoliowany. Nic mu się nie stało ;). Gdyby mnie to się zdarzyło to pewnie bym zepsuła:cool3: Zawsze tak jest :shake::diabloti: Quote
Kashdog Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 RC sposób rzeczywiście przerażający :diabloti: Ja bym się nie odważyła wsadzić aparatu z obiektywem do zamrażarki :evil_lol::shake: Quote
NightQueen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='BBeta']Nie, bardziej błędem :cool3: notorycznie powtarzanym błędem :cool3: ZAMRAŻARKA a nie zamrażalka ;) Quote
BBeta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='smallpati']notorycznie powtarzanym błędem :cool3: ZAMRAŻARKA a nie zamrażalka ;) Dokładnie :cool3: [SIZE="1"]Żeby nie było off'a :diabloti: Quote
masienka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 oooo boziu, alez ma obroze ten brytan ;) ;) ;) Quote
BBeta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='masienka']oooo boziu, alez ma obroze ten brytan ;) ;) ;) Do twarzy mu, prawda? :diabloti: Quote
Illusion Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='smallpati']notorycznie powtarzanym błędem :cool3: ZAMRAŻARKA a nie zamrażalka ;) Widzę, że bardzo Was to przejęło :razz:, trzeba dbać o nasz narodowy język, fakt ;). BBeta, ten pierwszy portret jest bardzo fajny, ale na drugim Mutu wydaje mi się zbyt ciemny :hmmmm:. Wstawiam jeszcze raz, bo nikt nic o tym zdjęciu nie napisał, a chciałabym wiedzieć, co sądzą o nim inni. Quote
taxelina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 http://img685.imageshack.us/img685/4575/kopiaimg7713.jpg pasowaloby bez smyczy :) Quote
BBeta Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='RCookie']BBeta, ten pierwszy portret jest bardzo fajny, ale na drugim Mutu wydaje mi się zbyt ciemny :hmmmm:. Zdjęcie jest naświetlone poprawnie, widać każdy szczegół (przynajmniej u mnie), kwestia ustawienia monitora ;) Quote
betty_labrador Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 RCookie bardziej czarnobiały niz kolor mi sie podoba :) ładne ujęcie :) Quote
Recommended Posts