Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pytanie ;) Czy ktoś wie jak uzyskać taki kolor zdjęcia? Używam Photoshopa 7,0 i Photofiltra. Próbowałam z suwaczkami itp, ale nie umiem ich tak ustawic zeby wyszły takie kolory..

Posted

Można pobawić się opcją Variations, lub stworzyć nową warstwę zalać ją kolorem niebieskim, zielonym i bawić się opcjami typu soft light itp. Przynajmniej ja tak zawsze robię.

Posted

[quote name='Nikita89']BBeta nie ma chyba niczego co byś nie potrafiła <serduszka> :)
Nie żartuj sobie :diabloti:

[quote name='betty_labrador']Bbeta ekstra! zwlaszcza to pierwsze.

[quote name='Rinuś']Z tych fotk,które wrzuciliście "od góry" to betty jedno mi się podoba.

[quote name='betty_labrador']no dobra, pomyłka dośc fajna :D bo tez wybralabym zdjecie Bbety-jest cudne!
Dziękuje! ;)

[quote name='Korenia']Ja mam pytanie ;) Czy ktoś wie jak uzyskać taki kolor zdjęcia? Używam Photoshopa 7,0 i Photofiltra. Próbowałam z suwaczkami itp, ale nie umiem ich tak ustawic zeby wyszły takie kolory..
http://img520.imageshack.us/img520/3474/patipscross3qw2.jpg

http://plfoto.com/zdjecia_new2/1466398.jpg
http://mutato-nomine.deviantart.com/art/Cross-Processing-ATN-37361895 :cool3:

Posted

Ada_-_ napisał(a):
Zuzia, jak dla mnie fajne tylko śpioch pod okiem psuje efekt.

Kurcze, a myślałam że to aż tak się nie rzuca w oczy:) Ale dzięki, mogłam wcześniej mojego modela odpowiednio przygotować :D

Posted

Ja osobiście PS nie lubię, wolę Corel Paint Shop pro

Zalana Małopolska pozdrawia :roll:
Wisła, odcięła dziś dojazd do okolicznych wsi, zamykane są drogi, na obecną chwilę nie mogę nawet dojechać do swojej siostry :roll:

tak wyglądają drogi

Posted

Nawet potem jak się czegoś nie umie ładnie zrobić to youtube czy inne paskudztwa pomagają dobrze ;) ostatnio odchudzałam ludzi :D

Ojej masakra z tymi rzekami teraz, oby się sytuacja z `97 nie powtórzyła .... Zdjęcie bardzo fajne

Ohoho pamiętam jak miałam Corela 5 chyba.... czy jeszcze starszego :D i jak robiłam w nim filmy animowane , rysowanie klatka po klatce, było śmiechu i zabawy :D też fajny programik

Posted

Ojej masakra z tymi rzekami teraz, oby się sytuacja z `97 nie powtórzyła .... Zdjęcie bardzo fajne

To miejsce które wyżej pokazałam na zdjęciu, przekroczyło poziom wody z '97, jest gorzej...

Coreli jest kilka rodzajów, ja używałam Corel paint shop pro X2, on do obróbki zdjęć jest stworzony więc filmy, rysunki itd. to raczej nie na nim :) polecam go bardzo, wg. mnie jest czytelniejszy od PS

Posted

smallpati wierzę Ci na słowo, photoshop to cizki do zdiagnozowania przez długi czas, mimo teo że każdy programik z reguł rozbrajam sama dość szybko, ten bez tutoriali się nie obył...

Posted

Zuzia&Snoopy jeżeli potrafisz się obsługiwać PS, to corel jest na prawdę prostszy, ja osobiście preferuje wersję ang. ale polskie też są, więc wszystko jest czytelne :p

Moniek193 to wrażenie spowodowała rzeka czy zdjęcie? :p