Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bett, nie wysilaj się deer i tak w dupie, co jej napiszemy ...
Ona jest mistrzem fotografii i wszyscy powinniśmy sie przed nią kłaniać, nigdy nie dojdziemy do takiego poziomy jak ona :(

Posted

[quote name='Marta_Ares']te fora fotograficzne to swietna sprawa :)

sama ostatnio zalogowalam sie na Sony- minolty,
potrafia doradzic, i mozna trafic na ciekawe okazje sprzetu na sprzedaz :D[/QUOTE]

nawet bardzo fajna, potrafią sprowadzić na ziemię domniemanych mistrzów ;P

Posted

[quote name='Iza.']bett, nie wysilaj się deer i tak w dupie, co jej napiszemy ...
Ona jest mistrzem fotografii i wszyscy powinniśmy sie przed nią kłaniać, nigdy nie dojdziemy do takiego poziomy jak ona :([/QUOTE]

a myslalam ze tym razem cos dotrze :P ale chyba faktycznie powinnam sie zacząc uczyc od deer jak robic the best zdjecia :lol: ;)

Marta-to rpawda-jak sie trafi do dobrego grona ludzi, co potrafia doradzic i sluchac to mozna wyjsc na tym dobrze :)

Posted

[quote name='deer_1987']Betty ale to musisz miec psa co nizej skacze zeby udalo ci sie go zmiescic na tle :)

Ja moge przyjac rady ale jakies sensowne :)
ale pies jak skacze to nie znajduje się od razu w górze, przebywa jakąś drogę i w trakcie tej drogi TEŻ można mu zrobić zdjęcie

poza tym nikt nie chce oglądać zdjęcia na którym główny punkt stanowi psi odbyt(to tak do ostatniego zdjęcia z jamniczką)
[quote name='betty_labrador']ten pies tez nie skacze nisko...
Malina :loveu: swoją drogą, bett, wypadałoby napisać czyje to zdjęcie ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']
poza tym nikt nie chce oglądać zdjęcia na którym główny punkt stanowi psi odbyt(to tak do ostatniego zdjęcia z jamniczką)
Malina :loveu: swoją drogą, bett, wypadałoby napisać czyje to zdjęcie ;)[/QUOTE]

odbytu akurat nie dostrzeglam przerzucając nieciekawy kadr :evil_lol: ale ten jamnik sie tam wtrynil od razu psując zdjecie ;)

no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza?

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Marta, gdzie było robione to pierwsze zdjęcie ?[/QUOTE]
most Włocławski

[quote name='betty_labrador']Marta Ares nie mam NIC do dodania , ah , oh :D

nie no, ale naprawde fajne fotki. Moze ostatnie nieco nieostre na psie,(albo to mi sie wydaje bo mozliwe ze tak jest ;) ) no i ja bym psa przesunęła w nasze prawo :)[/QUOTE]

hehe dziekuje, to drugie wlasnie ten kadr tez mi przeszkadza taki srodkowy

Posted

[quote name='betty_labrador']odbytu akurat nie dostrzeglam przerzucając nieciekawy kadr :evil_lol: ale ten jamnik sie tam wtrynil od razu psując zdjecie ;)

no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza?[/QUOTE]
no co ty, zarzucasz deer że jej jamnik jest brzydki?! :diabloti:

chyba wystarczy, jak cytowałam to jeszcze nie było linku ;)

Posted

[quote name='Vectra']do analogów jest
A po czym to poznałaś?:razz:

[quote name='deer_1987']Betty ale to musisz miec psa co nizej skacze zeby udalo ci sie go zmiescic na tle :)

Trzeba się dostosować do warunków, a nie zrzucać winę na psa, który za wysoko skacze:evil_lol:

[quote name='betty_labrador']
no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza?
Jak chcesz wkleić czyjeś zdjęcie to wklej sam link do niego, a nie całe zdjęcie.

deer o jakim Tamronie pisałaś?

Posted

[quote name='Vectra']po opisie ? specyfikacji mocowania ? :)[/QUOTE]

A jakieś szczegóły? Gdzie jest napisane, że tylko do analoga, bo ja nie widzę przeciwwskazań użycia go w cyfrze:razz:

Posted

[quote name='LeCoyotte']A jakieś szczegóły? Gdzie jest napisane, że tylko do analoga, bo ja nie widzę przeciwwskazań użycia go w cyfrze:razz:[/QUOTE]
powiem Ci tak , chciałam to kupić , ale w cyfrze nie będzie AF ... i trzeba kupić taki wynalazek .... który połączy korpus cyfrowy i ten obiektyw .....