Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dygotka, fotki super, bardzo mi się podobają.

Ja teraz 'zarzucę klasyką' :lol:

i nie mojego autorstwa, tylko braciszka, ale ze mną na planie pierwszym, fota, która mi się straaaasznie podoba:

Posted

zakla, pierwsze bardzo fajne, dobrze uchwyciłaś jego wzrok, ostrość tam gdzie trzeba, kontrast kolorystyka na plus i ta perspektywa bardzo 'wymowna';) mniej dołu i do kwadratu z tym;) albo więcej góry i mniej dołu jeśli ma być w pionie

Agniecha93 napisał(a):

1 i 2 po pierwsze nie podoba mi się ta perspektywa, po drugie kadry centralne.

trudno wszystkim dogodzić... jednemu perspektywa nie pasuje, innemu pewnie kolory, kadr itp... eksperci:diabloti:

Moniek193, najlepszy jest ten podpis:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']zakla, pierwsze bardzo fajne, dobrze uchwyciłaś jego wzrok, ostrość tam gdzie trzeba, kontrast kolorystyka na plus i ta perspektywa bardzo 'wymowna';) mniej dołu i do kwadratu z tym;) albo więcej góry i mniej dołu jeśli ma być w pionie

trudno wszystkim dogodzić... jednemu perspektywa nie pasuje, innemu pewnie kolory, kadr itp... eksperci:diabloti:

Moniek193, najlepszy jest ten podpis:diabloti:
Z tego wszystkiego zapomniałam pochwalić :roll: Popieram podkreślone :evil_lol: ...eksperci:-o

Posted

LeCoyotte- ostatnio zdjęcia z dogo, z deviant kradną sobie jakieś dzieci na nk i na inne takie pierdoły, więc zaczęłam podpisywać nickiem z dA. Wiem, że takich gniotów nikt nie zechce ale strzeżonego.. :diabloti:

Zresztą nie ja jedna tak podpisuję, proszę się nie śmiać :diabloti:

Posted

A mi się to ziarno jakoś podoba. Widać taki kontrast tekstur- tutaj trochę szumów, a tutaj z kolei idealnie gładka woda. No ale ja się nie znam ;-)

Posted

sądzimy,że albo forum coraz bardziej się zwęża i ucina zdjęcia z prawej(co też zauważyłam w swojej galerii) albo opcja2 -że Ty tak fatalnie wykadrowałaś, w co nie wierzę heh

edit. już widzę,że zdjęcie nieregulaminowe. Biel wydaje mi się miejscami prześwietlona ale mam w pracy jakiś nowy dziwny monitor i przy tym się nie będę upierać :lol:

Posted

[quote name='eria'](...) albo opcja2 -że Ty tak fatalnie wykadrowałaś, w co nie wierzę heh[/QUOTE]
Możesz rozwinąć? Co jest takiego fatalnego w tym kadrze?

Posted

[quote name='eria']pies ucięty z prawej - przez dogomanię .
Dopiero sobie kliknęłam 'pokaż obraz' i zobaczyłam cały ;)[/QUOTE]
Tak myślałam, u mnie jest cały ;)

Posted

[quote name='eria']sądzimy,że albo forum coraz bardziej się zwęża i ucina zdjęcia z prawej:[/QUOTE]

mysle ze powinnismy wstawiac linki do zdjęc w rozmiarach 600x800 to optymalne by widziec calosc zdjęcia z jakościa.

• 1 month later...
Posted

Izuuus, nie znam się, ale nie podobają mi się kolorki, i te szajskie kwiatki na parasolce :evil_lol: Ale fajny kadr i kuzynka świetne oczy ma :lol:

Podrzucę trochę końskich, w jesiennych kolorkach:

;) nic specjalnego.

Posted

No niestety, nie znalazłyśmy innej parasolki, a kolorki można jakoś w programie 'poprawić'. Chociaż na tym zdjęciu już były jako tako 'poprawione'. Dziękuję za opinie ;)

Koniki śliczne :loveu: Tylko gdzie niegdzie ostrość pada. :)