Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable - nie mam zamiaru mieć wszystko na tacy . Myślę, że spokojnie opanowałam dużo możliwości w lustrze, i moje zdjęcia nie są jakieś fatalne .

Aha dzięki Psiulka zaraz spróbuję ;)

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucky. napisał(a):
Unbelievable - nie mam zamiaru mieć wszystko na tacy . Myślę, że spokojnie opanowałam dużo możliwości w lustrze, i moje zdjęcia nie są jakieś fatalne .

Aha dzięki Psiulka zaraz spróbuję ;)

ale zmienianie prędkości migawki to jest tak na prawdę podstawowa czynność jeżeli chodzi o obsługę aparatu! to tak jakbyś mówiła że umiesz czytać a ledwo umiałabyć przeliterować jeden prosty wyraz...

Shel, zdjęcia są fajne, tylko większość z nich jest prawie taka sama(mówię tu o zbliżeniach pyska), musisz popracować nad urozmaiceniem kadrów ;)

Posted

Lucky. napisał(a):
No ok, ale lustro nie mam zbyt długo, i nie jestem obcykana chociażby jak Ty ;)
To jest też wątek do zadawanie pytan .
Pozdrawiam ;)

ja lustro mam dopiero jakieś 8 miesięcy i wcale nie czuję się obcykana :evil_lol: przede wszytskim trzeba robić zdjęcia na trybie manualnym a nie polegać na automatach

Posted

Alusia,
te 3 pierwsze mi się bardzo podobają, tylko ta psia smycz mi jakoś nie pasuje.
2 ostatnie są prześwietlone, ostatnie za ciemne i ta ziemia jakaś przejaskrawiona.
ogółem fajnie .
taka moja skromna opinia - ale laikiem jestem, wiele nie poradzę.

to teraz ja sobie pozwolę coś wrzucić i również czekam na opinie :)

schroniskowe:

Posted

ooooooo :) gorzowski mamutek :) masz moze wiecej zdjec i info o chlopcu? Jak skonczy kwarantanne to bedziemy sie brac za ogloszenia i szukanie domku dla niego :) Jakbys cos znalazla to przeslij prosze na elzbieta@adopcjemalamutow.pl :)

Ad samych fot to obie mamutkowe mz troche za ciemne mimo, ze lubie ciemnawe ;) reszta ok