Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej mi te kolorki nie pasują i za ciemne. Ostrość lepsza ale jeszcze nie ostre. Wiem że ostrość jest na gałęziach, ale wyostrzone mogło by być bardziej.

Co sądzicie o tym? :oops::oops:

Posted

Foxowa, uciete ucho, nie pasuje mi ostrość na samym nosie i czarne plamy zamiast cieni- a najbardziej ta gdzie miało byc oko. Dla mnie na nie.

Lucky. twoje jestzupełnie nijakie, ani kolory(mdłe), ani ostrość(gałęzie są zbyt małym obiektem jak na taki duży kadr, nie wybijają się) i do tego horyzont leci

Posted

to jeszcze ucieta lapka :evil_lol:
a tak serio to kadr nie bardzo. staraj sie raczej wolna przestrzen zostawiac przed modelem a nie za. kadr taki jak ten czasem moze fajnie wyjsc ale powinien miec swoiste "uzasadnienie" w tresci foty.

Posted

[quote name='Kaja10014']A co powiecie na moje całkiem amatorskie zdjęcie?
[url]http://i35.tinypic.com/2ik2v55.jpg[/url]
[/QUOTE]

Nooo jak dla mnie całkiem , całkiem :lol:

Posted

Ostrą? :lol: Pierwsze ciemne, środkowy kadr, zdjęcie zupełnie nie ciekawe moim zdaniem, a pies wygląda, jakby mu łapy odcięli. :eviltong:
Drugie nie lepsze. Pomijając fakt, że zazwyczaj nie lubie zdjęć psów z innej wysokości jak nie oczu psa, to to rozmazane jedynie przeszkadza i tyle.
Co prawda ja takich znów super fot nie robie, ale wyrazić swoje zdanie sobie pozwoliłam ;)