Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ ja przecież nic.. :roll::eviltong:
po prostu nie wiem dlaczego aż tak zasugerowałeś się moim zdaniem... ;)

Sucha drugie śliczne.. a pierwsze.. uznajmy że zwyczajnie do mnie nie przemawia ;)

Posted

Anashar napisał(a):
A co Wy na to, zeby kazdy wklejajac zdjecie skomentowal fotki poprzednikow? Bo tak to kazdy wkleja tylko do komentowania, a skomentowac juz nie laska.

Popieram! :)

Saint, bardzo fajne, pierwsze z ostatniego Twojego postu [ino te krostki/brodawki bym modelce usunela, niestety... to sekunda w fotoszopie, a odciaga uwage...]

Co do domeny, to rozszerzenie najmniejszy problem ;] Gorzej z nazwa... ;) Cenowo przeboleje, nie zakladam, ze bede miala wiecej niz jedna. Przynamniej na razie... Tzn na dzien, kiedy ja kupie nie na razie. Na razie nie, na razie matura ;) Yyy... no... bardzo po polsku mi to wyszlo ;]

Posted

dog_master - wybacz, ale dla mnie istnieją granicę w komputerowym ingerowaniu w fotografię. może dla Ciebie usuwanie ze zdjęcia jakichś elementów, które pierwotnie na nim były to żaden problem - dla mnie jednak nie :roll:
Poza tym bynajmniej nie uważam, żeby jakoś one przeszkadzały :roll:

Posted

A co Wy na to, zeby kazdy wklejajac zdjecie skomentowal fotki poprzednikow?

Jestem za :-) Za dużo wklejania pod rząd ,,tysięcy'' zdjęć, potem nie sposób oceniać ...

[quote name='Saint']dog_master - wybacz, ale dla mnie istnieją granicę w komputerowym ingerowaniu w fotografię. może dla Ciebie usuwanie ze zdjęcia jakichś elementów, które pierwotnie na nim były to żaden problem - dla mnie jednak nie :roll:
dog_master'ka wyraziła tylko swoje zdanie, iż te brodawki trochę odciągają uwagę (i tu przyznaję jej rację). Jest to jakaś ingerencja w rzeczywistość, jednak wiele zmienia (przynajmniej naszym zdaniem).

Co do Twoich zdjęć - pierwsze zdjęcie jak najbardziej na TAK :-)

Pozdrawiam!

Posted

To nie jest 'jakaś' ingerencja.. To jest poważna ingerencja w zdjęcie. :roll: Usuwanie jakichś elementów ze zdjęcia dla mnie już jest przegięciem. Za chwilę ktoś będzie sobie robił portret w domu, w PS-ie wrzuci sobie jako tło Wieżę Eiffla - a potem na naszą-klasę i podpis: "to ja w Paryżu"... :roll:

Posted

Ty masz trochę racji, i my mamy też trochę mamy ;)

[quote name='Saint']Za chwilę ktoś będzie sobie robił portret w domu, w PS-ie wrzuci sobie jako tło Wieżę Eiffla - a potem na naszą-klasę i podpis: "to ja w Paryżu"... :roll:
Znam takich ... :roll:

Polna - jak tam z D80?

Pozdrawiam!

Posted

Polna napisał(a):
Chyba przed długim weekendem to sobie o nim tylko pomarze...
Wszystko przeciwko mnie normalnie ech. :/

No nie mów :crazyeye: Kurczę, szkoda ...

Pozdrawiam!

Posted

Meritt, jak dla mnie za dużo wolnej przestrzeni.

Jedne z ostatnich moich prób makro:

(tu chyba lepiej by było bez tego wolnego miejsca po lewej)

(tu znowu górę wypadałoby ciachnąć)

Posted

Meritt szkoda, ze kadr centralny i troszke przepalone.

Kida drugie mi się najbardziej podoba, ale podciełaybm kawałeczek od dołu. ;)

Zdjęcie zwyczajne, ale który kadr lepszy?