Unbelievable Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Apbt_sól']niestety , ale tego nie mogłam zniwelowac, bo te linie wysokiego napiecia ciagna sie na okolo ;/ fotoszop tudzież inny gimp i stemplujesz ;) [quote name='Matusz']Marzenka w b&w ;) http://img33.imageshack.us/img33/199/1111y.jpg mi się podoba ;) tylko kolczyki trochę zbyt nowoczesne, można też w obróbkę retro pójść :razz: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Matusz napisał(a):to nie była sesja tylko tak zdjęcie od okazji robione na wyjeździe Zmysłu ;) ale zdjęcie jest :cool3: Quote
Matusz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tinka:) napisał(a): mi się podoba ;) tylko kolczyki trochę zbyt nowoczesne, można też w obróbkę retro pójść :razz: to nie była sesja tylko tak zdjęcie od okazji robione na wyjeździe Zmysłu ;) Quote
nathaniel Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Matusz napisał(a):to nie była sesja tylko tak zdjęcie od okazji robione na wyjeździe Zmysłu ;) kolczyki mogła śmiało zdjąć ;) Quote
Justa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Mateusz, mnie się to BW nie podoba - jest szaro buro, wolałabym bardziej świetliście i kontrastowo i mniej góry (bo te przejarane plamy odwracają uwagę od dziewczyny) a więcej dołu. Quote
Matusz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Justa']Mateusz, mnie się to BW nie podoba - jest szaro buro, wolałabym bardziej świetliście i kontrastowo i mniej góry (bo te przejarane plamy odwracają uwagę od dziewczyny) a więcej dołu. proszę ;) konwersja do B&W dzięki pomocy polnej ;) Quote
dog_master Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 mineralna_ napisał(a):No wiec planuję kupić Nikona d80. Czy ktoś mógł by mi polecić dobry obiektyw do robienia zdjęć w ruchu? Najlepiej do 600 zł (moze być używany do 600 :eviltong:)Coś dłuższego, typu omawiane 2-3 strony wcześniej Sigma/Nikkor 70-300/ Tamron 55-200. Figafiga napisał(a):Ulżyło mi ;) tylko czy da radę kupić nówkę sztukę. Zamierzam w czerwcu jak będą pieniążki ze ślubu, który mam za 15 dni :p Dzięki Jeżeli sklepy mają na stanie, to da się ;) Skąpiec, Allegro i czytamy i dzwonimy o realną dostępność towaru. Quote
Justa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 I konwersja fajniejsza już, jeszcze tylko kadr :eviltong: Quote
Matusz Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Justa napisał(a):I konwersja fajniejsza już, jeszcze tylko kadr :eviltong: i tak trochę zostanie tych białych plam jak trochę utnę górę, bo więcej nie bo głowa też się utnie:eviltong: Quote
Justa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Matusz napisał(a):i tak trochę zostanie tych białych plam jak trochę utnę górę, bo więcej nie bo głowa też się utnie:eviltong: Zawsze można wystemplować ;) Quote
Matusz Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Justa napisał(a):Zawsze można wystemplować ;) też prawda, zapomniałem o tym ;) Quote
NightQueen Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Kacper Może i kadr nie najlepszy, ale trudno utrzymać w pozycji pionowej 2,5 miesięcznego malca któremu się głowa kiwa :evil_lol: Krytyka mile widziana, no chyba że zdjęcie nie jest warte żadnej krytyki, milczenie też zrozumie ;) Quote
NightQueen Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Matusz']zdjęcie jest za duże, ile razy można powtarzać? doskonale wiesz small jakiej wielkości max powinny być zdjęcia:razz: łups, nawet nie zauważyłam że fotosik źle pomniejszył, już poprawiam Quote
Matusz Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 zdjęcie jest za duże, ile razy można powtarzać? doskonale wiesz small jakiej wielkości max powinny być zdjęcia:razz: Quote
Justa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 smallpati, MZ niedoświetlone. zauważ, że zarówno tęczówki jak i źrenice są czarne i wyglądają przez to jak dziura. Ponadto konwersja sprawiła, że skóra wygląda na ziemistą. Nie lubię takiego BW w fotografii dzieci. Więc apeluję o więcej kanału czerwonego! A dzieciaki najbardziej lubię w kolorze :loveu: Quote
infers Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Mam pytanie do znawców, na oku mam ten zestaw klik. Co o nim myślicie?Dodam, że ma 40tys. przebiegu. Quote
BlackSheWolf Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 hej :) ja nadal nie znalazłam żadnego plecaka na aparat i obiektywy... może widzieliście gdzieś takie plecaki w necie... bo wszystkie jakie widze są ponad 100 zł... a ja bym chciała taki do 100 zł. Kiedyś widziałam plecak za 60 zł ale nie moge już go znalezc w necie :roll: Quote
Feigned Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='infers']Mam pytanie do znawców, na oku mam ten zestaw klik. Co o nim myślicie?Dodam, że ma 40tys. przebiegu. oo czemu ja tego wcześniej nie wypatrzyłam :placz: na dodatek w Białymstoku.. kurka no :cool1: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Feigned napisał(a):oo czemu ja tego wcześniej nie wypatrzyłam :placz: na dodatek w Białymstoku.. kurka no :cool1: 40tys. przebiegu ;) infers go nie kupuje Quote
infers Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Tinka:) napisał(a):40tys. przebiegu ;) infers go nie kupuje Mam już innego na oku :evil_lol: Quote
Feigned Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :crazyeye: ja też nie. :evil_lol: ja się chyba zastanowię na razie nad jakimś lepszym kompaktem/hybrydą. Bo kupię lustrzankę, a później nie będę umiała się nią obsługiwać i tyle będzie z moich zdjęć. :diabloti: Quote
Recommended Posts