Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patisa napisał(a):
Kamień z serca! Uffff....
czyli akumulatorki, tak? Nie no, aparat mojej kuzynki , wprawdzie mniej rozbudowany, na 1 baterii AA robi 600 zdjęć ( samsung), więc ja byłam załamana swoim .

Jakie akumulatorki polecasz?

Na pewno dobrego znanego producenta:cool3: i nie wierz, gdy ktos Ci będzie próbował upchnać tanie aku z niewyobrażalnie wielką pojemnościa - bo takich po prostu nie ma:p oszustwo i tyle. Dobra ładowarka też jest ważna , najlepiej procesorowa (automatyczna - sama kończy ładowanie gdy aku sie naładuje) bo zwykłą to można szybko popsuc aku.

dog_master napisał(a):

To Kodak ma swoje aku AA? ;)

Panasonic też. I to jest o tyle dziwne, że inne nie działają.. taki przypadek miałe z telefonem bezprzewodowym, działał tylko z oryginalnymi aku, a z innymi innych producentów nie ruszył, mimo że były sprawne i naładowane:roll: Fajną mają politykę, nie ma co..

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):

Akumulatorki, po prostu są już naładowane, nie musisz ich ładować na dzień dobry tylko od razu po kupieniu można używać ;)

Moja bystrość niepojęta...:oops:

Dzięki wielkie! ohh...to teraz muszę uciułać gdzieś na boku kasę ( to już chyba 3 "bok" na którym muszę szybko coś uciułać :placz: )

Albo namówię rodziców..?:evil_lol:
Mniejsza o to, w każdym bądź razie jesteście nieocenioną informacyjną pomocą!

Posted

Apbt_sól napisał(a):

Rzeczywiście, ma AA, ale ja miałam na myśli inne, te akurat nie są przeznaczone do z712.

Patisa napisał(a):
"Są gotowe do użycia, nie wymagają wstępnego ładowania" - co to znaczy? to sa w końcu akumulatorki czy jednorazówki?:roll:

Akumulatorki, po prostu są już naładowane, nie musisz ich ładować na dzień dobry tylko od razu po kupieniu można używać ;)

Posted

Whoa... Ja tam wole trzymac sie Eneloopow do cyfrowek i myszek i HFRów do lamp ;) Do tego ladowarka procesorowa [IC-8080] i jest pieknie :) Nie martwie sie, co z moimi bateriami...

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Na pewno dobrego znanego producenta:cool3: i nie wierz, gdy ktos Ci będzie próbował upchnać tanie aku z niewyobrażalnie wielką pojemnościa - bo takich po prostu nie ma:p oszustwo i tyle. Dobra ładowarka też jest ważna , najlepiej procesorowa (automatyczna - sama kończy ładowanie gdy aku sie naładuje) bo zwykłą to można szybko popsuc aku.

Panasonic też. I to jest o tyle dziwne, że inne nie działają.. taki przypadek miałe z telefonem bezprzewodowym, działał tylko z oryginalnymi aku, a z innymi innych producentów nie ruszył, mimo że były sprawne i naładowane:roll: Fajną mają politykę, nie ma co..

ja jak pokazałam Panu w elektroniczyn sklepie akumulatorki z PL to zapytał co sie w tej Polsce dzieje bo oni w Irlandii takich nie maja :lol: i juz sama zgłupiałam ;)

Posted

jej duzo nie trzeba,zeby obnosic takie miny,ona czesto robi mine meczennicy:evil_lol:juz taka jej uroda:evil_lol:jak do rodzicow przyjedziemy to moja mama czesto pyta-a dlaczego Andzia taka smutna?i chylkiem przemyka do lodowki smarowac jej kanapki pasztetem tak,zebym nie widziala:evil_lol:Pewnie mysli,ze to ja uszczesliwi:evil_lol:a Andzia wtedy patrzy tylko na ten pasztet jakby to byl obcy osmy:loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
ja jak pokazałam Panu w elektroniczyn sklepie akumulatorki z PL to zapytał co sie w tej Polsce dzieje bo oni w Irlandii takich nie maja :lol: i juz sama zgłupiałam ;)

a jakie to aku, których nie maja w IR?

kolejna próba focenia elemelków:)

[SIZE="1"](miniaturka do kliknięcia)

Posted

To może ja dam coś do siebie :evil_lol: Oczywiście konstruktywna krytyka najmilej widziana :evil_lol: sie dopiero z kolegą pentaxem poznajemy :cool3:
1.Tu mi sie kadr podoba :roll:

2.

3.Wiem że kadr do d... ale mina tego psa mnie rozbraja :evil_lol::razz:a fota robiona dosłownie w biegu ;)

4.