Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']dzięki;)
ja bym powiedział, że dołu jest wystarczająco dużo, ale za dużo jest góry i lewej strony i odrobinę prawej - czyli jednym słowem lepiej by było ciaśniej;)

lepiej?
http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT8084_640.jpg

wiem wiem, światło..:diabloti:

Zależy jak patrzeć.
Chodzi o wyważenie - można równie dobrze przyciąć jak i kadrować szerzej. Ważne żeby było to wyważenie, to coś co pozwala spokojnie bez żadnego wnerwu patrzec na zdjęcie.
A mnie niewygodnie jak na nie patrzę :eviltong:

Z kadrem lepiej. Lepiej wyważony, zdecydowanie.
Ale mimo wszystko myślę, że jak na Ciebie - nijako. Zbyt oklepanie i mało eksperymentalnie.

Zaraz powiecie, że się czepiam.
Ale dla mnie fotografia to znalezienie tej cienkiej granicy pomiędzy 'oklepaniem' a niewygodnym eksperymentem. Coś co zaskoczy swoją nieszablonowością, ale nie będzie uwierać.

Dziękuję za uwagę :cool1:

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JIM napisał(a):
Wlasnie to chcialam napisac ;) Wg mnie w ogole bez tego cienia byloby lepiej.

A mi się właśnie wydawało, że z cieniem lepiej ;) Ale makijaż był robiony na szybko, miał być lżejszy, ale że na dworzu temp. minus 5 stopni ( nad morzem ) Makijażystka miała odmarżnięte palce, modelce twarz odmarzała, a mi stopy :) to już się nie chciało go potem poprawiać ;)

Posted

Justa napisał(a):
Zależy jak patrzeć.
Chodzi o wyważenie - można równie dobrze przyciąć jak i kadrować szerzej. Ważne żeby było to wyważenie, to coś co pozwala spokojnie bez żadnego wnerwu patrzec na zdjęcie.
A mnie niewygodnie jak na nie patrzę :eviltong:

Z kadrem lepiej. Lepiej wyważony, zdecydowanie.
Ale mimo wszystko myślę, że jak na Ciebie - nijako. Zbyt oklepanie i mało eksperymentalnie.

Zaraz powiecie, że się czepiam.
Ale dla mnie fotografia to znalezienie tej cienkiej granicy pomiędzy 'oklepaniem' a niewygodnym eksperymentem. Coś co zaskoczy swoją nieszablonowością, ale nie będzie uwierać.

Dziękuję za uwagę :cool1:

dziękuję:)

Posted

Polna - uwielbiam takie opuszczone miejsca :loveu:
Zdjęcia mają klimat i mnie osobiście się podobają :loveu:
Szkoda, że tam gdzie ja chadzam nie ma tyle światła, żeby zrobić takie fotki.. :roll: