Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smallpati- bardzo fajne i ciekawe zdjecie wyszlo z tego eksperymentu :-D:loveu:

Apbt_sól- cudne zdjecie :loveu: naprawde ciekawe :lol:

Pewna moja kolezanka kiedys zrobila fajna fote (niestety nie mam jej aby pokazac)- wyciela w cytrynie maly trojkacik, wrzucila do gazowanej wody, oswietlila to wszystko lamka biorowa- efekt byl zniewalajacy- wyszlo bardzo ciekawe zdjecie :D

Posted

masienka napisał(a):
powinien byc do niego jeszcze zarys wyjacej malamuciej glowy i bym odpadla :cool3:

też myslałem o takim jakimś fotomontażu, ale nie mam żadnego pasującego zdjęcia;)

Posted

Arlene, dzięki za opinię ;) U nas jakieś kilka dni temu spadło trochę śniegu, niestety teraz została tylko chlapa :shake:

LeCoyotte, świetny jest ten księżyc! :-o

Posted

[quote name='KaRa_']Dzisiaj się wzięłam za manual bez lampy,no i porażka:shake: kompletnie mi nie wychodzi:oops: ]

Powalcz z balansem bieli... Ja bym przestawiła na światło żarówki...

Posted

Alusia napisał(a):
Tak to może..Ale powinien chodzić mi przynajmniej mi chodzi ...

byc moze trzeba byc tam zarejestrowanym, w wielu portalach tak jest ze jesli nie jest sie czlonkiem to po prostu zawsze odslyla do strony głównej ;)

Posted

Ale nawet w adresie jest "home", czy strona główna ;) I pewnie jak Alusia jest zalogowana, to jej na stronie głównej wyskakują jej zdjęcia, i myślę że każdy zalogowany ma na stronie głównej swoje zdjęcia, dlatego nam jest raczej potrzebny link do konkretnego albumu :eviltong: Bynajmniej tak myślę :cool3: