NightQueen Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Co ty masz z tymi mewami :evil_lol: podoba mi się :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 zaba14 napisał(a):chyba warto isc od razu do sklepu w ktorym go kupilas.. :) Aparat kupilam w sklepie internetowym... Wyslac spowrotem? On jest na gwarancji ;) Quote
eria Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 smallpati napisał(a):Co ty masz z tymi mewami :evil_lol: tak się na Ani odbija brak psa przy sobie :lol: Quote
Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dog_master napisał(a):Nigdzie nie wysyłać, a przeczytać instrukcję :mad: AFAIR, masz Olka E-510. Zapewne też i włączoną stabilizację. W instrukcji jest napisane, że gdy stabilizacja jest włączona, to pojawiają się drgania podczas wyłączania aparatu. To normalne zachowanie. Jezu skąd ty to wszystko wiesz :oops::oops::oops: Wyłączylam stabilizację i już OK- przepraszam za zamieszanie Quote
zaba14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dog_master ja na polowaniu bylam wczoraj ;) ale średnio na jeza powychodziły.. Quote
Jagoodkaxd Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Zobacze dzisiaj z ta jakością jak znajde troche czasu :p Quote
dog_master Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Zaba - sliczna :) Tlo masz super! To ja jeszcze dorzuce od siebie... ;) Flying so high... [quote name='Nera-']Jezu skąd ty to wszystko wiesz :oops::oops::oops: Wyłączylam stabilizację i już OK- przepraszam za zamieszanie Ale po co? Przeciez po to jest IS, zeby go uzywac. A drgania to NORMA i NIC sie zlego nie dzieje. Quote
NightQueen Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wiem że zdjęcia straszą, ale musiałam wam pokazać :evil_lol: Historia wypadającego języka :diabloti: Quote
zaba14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dog_master woja na mewy? :evil_lol: ładna! ta tez Twoja http://galeria.olympusclub.pl/albums/userpics/13528/mewus2.JPG ?? bardzo mi sie podoba :) moja kolejna, nie wiem czy centralnie to dobrze, czy też nie ?? Quote
Bewarka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jagoodkaxd: Ja mam Canona A530, z tego co wiem to nie różni się wiele od twojego - można zrobić nim jako tako niezaszumione foty :lol: Cudów spodziewać się nie musisz, bo to przecież aparat raczej dla amatora, który lubi uchwycić ważne chwile a potem raz, dwa do albumu. Tutaj klika dobrych [jak dla mnie przynajmniej] fot mojego wykonania, mam nadzieję, że Cię to zmobilizuje i nie myśl, że chciałam Cię jakoś urazić, bo nie chciałam ;) (teraz to co chwile powtarzam, gdyż coraz więcej ludzi obraża się o byle co...). No, ale cóż. Żywot mego 'cykacza' się już kończy, bowiem ledwo co się włącza, a przeniesienie fot na kompa to nie lada przedsięwzięcie :razz: :lol: http://images41.fotosik.pl/34/28bd5d7580cb41ca.jpg http://images32.fotosik.pl/246/d990a76274f3b69amed.jpg http://images33.fotosik.pl/367/c3f80d029792e290.jpg PS:Te fotki nie są do oceny. Quote
dog_master Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='zaba14']dog_master woja na mewy? :evil_lol: ładna! ta tez Twoja http://galeria.olympusclub.pl/albums/userpics/13528/mewus2.JPG ?? bardzo mi sie podoba :) moja kolejna, nie wiem czy centralnie to dobrze, czy też nie ?? http://img135.imageshack.us/img135/6775/dsc0475mewnh5.th.jpg Eee, nie wojna, raczej wystawa :loveu: Ja mewusie uwielbiam :loveu: chociaz ciekawe, ktorej sie pierwszej skoncza xD Dzieki :) Tak, wszystkie te zdjecia sa moje ;) : Galeria Olympusclub.pl - Strona główna > Galerie klubowiczów > dog_master Co do kadru to ja sie nie wypowiem... Nie znam sie. No, ale ucielabym z prawej troche ;) To ode mnie mewa zle ucieta ;p [nogi :( mam troche dluzsze ...]: Quote
zaba14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jaki krzykacz, fajny ostry a nog szkoda ale cóż, moj TZ zrobił tez fajne ujecie ale tez poucinana mewa, ale pokaze ... Quote
dog_master Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 WOW, sliczne tylko wlasnie... ;) Za ruchliwe to, nie? ;) // mam, mam mewe kolejna, ale zaraz nas chyba zlinczuja... ;) Quote
zaba14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='dog_master']WOW, sliczne tylko wlasnie... ;) Za ruchliwe to, nie? ;) // mam, mam mewe kolejna, ale zaraz nas chyba zlinczuja... ;) no własnie ujecie jest super jak dla mnie a szkoda ucietych konczyn i skrzydla :[ dawaj ta mewa a nie marudz :P nie zlinczuja :diabloti: Quote
masienka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Swietne te Wasze ptaszydla :p doceniam bo zdarzylo mi sie probowac :evil_lol: Mam cie! Quote
LeCoyotte Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jakas taka mewa możecie zlinczować:evil_lol: Quote
dog_master Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Oby ;) Bo jak nie, to schowam glowe w... wode. A tak btw, jakby kogos interesowalo, w ten weekend Olympus ma roadshow w Gdansku - jest E-30! :loveu: nowe 14-54 II, 9-18 i troszke innego sprzetu. Fotografuj.pl - Olympus Family Tour 2008 - fotografia cyfrowa i analogowa, edycja obrazu, pojęcia i techniki fotograficzne, recenzje, testy aparatów Quote
Matusz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 To może coś teatralnego i emocjonalnego :) Quote
Viris Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 zaba14 napisał(a): mewa z wczoraj Piękna. Szkoda syfiku po prawej ( brudek chyba na matrycy - ja takie plamki miałam a w środku dramat po wykopaliskach chyba pół cmentarzyska tam było... ). Matusz - środkowe trochę chyba za ciemne. Reszta super. Bardzo fajne kolory. Quote
Matusz Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Viris'] Matusz - środkowe trochę chyba za ciemne. Reszta super. Bardzo fajne kolory. dzięki :) w takich warunkach jakie były to i tak dobrze, że coś wyszło :) Quote
dog_master Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 LeCoyotte - czemu taka mala? :( Matusz - imho okej, ale nie przepadam za takimi ;) Masienka - a chwalic mozna? ;) Bo z krytyki to za bardzo nic nie pasuje, moze ciut za ciemno? ;) Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 świetne zdjecia ludziska. Sami profesjonalisci :razz::loveu: Quote
zaba14 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Viris napisał(a):Piękna. Szkoda syfiku po prawej ( brudek chyba na matrycy - ja takie plamki miałam a w środku dramat po wykopaliskach chyba pół cmentarzyska tam było... ). Matusz - środkowe trochę chyba za ciemne. Reszta super. Bardzo fajne kolory. jak to dziadostwo wyczyścic?? :oops: Quote
LeCoyotte Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 zaba14 - mozesz sprobować przedmuchać jakąć dmuchawką albo najlepiej do serwisu - ale to drogie wyjście i MZ nie warto dla takiej jednej małej plamki. Jakbyś miała z 10 to bym się zastanowił:evil_lol: ja mam całą masę ale tego zbytnio nie widać, a jak widać to wystempluję i po sprawie;) dog_master napisał(a):LeCoyotte - czemu taka mala? :( bo się nie starałem:D zdjęcie zupełnie przypadkowe;) muszę się kiedyś wybrać na bezkrwawe łowy mew to wtedy coś lepszego pokażę;) Quote
Recommended Posts