Polna Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dobrze, że udało mi się zapożyczyć z 0% u cioci. ;) Quote
Justa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='bognik']Justa - Twój plecak kosztował 159 zł, a teraz kosztuje już ponad 180 zł w jednym sklepie :-( Pozdrawiam! Jak tak szybko zdrożał z niewyjaśnionych przyczyn może równie szybko stanieje? Ja go rok temu kupiłam po 180zł ;) Quote
bognik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Justa']Jak tak szybko zdrożał z niewyjaśnionych przyczyn może równie szybko stanieje? Ja go rok temu kupiłam po 180zł ;) Ale ja nie mogę czekać :-(, mam brać ten?: http://allegro.pl/item348753870__niemozliwe_maxi_dwukomorowy_plecak_fotograficzny.html Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='bognik']Ale ja nie mogę czekać :-(, mam brać ten?: http://allegro.pl/item348753870__niemozliwe_maxi_dwukomorowy_plecak_fotograficzny.html Pozdrawiam! A co Cię tak goni kochana? Ja plecak kupiłam 3 miesiące po aparacie ;) Nie znam tej firmy, więc nie moge nic powiedzieć.. :shake: Quote
bognik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Justa napisał(a):A co Cię tak goni kochana? Ja plecak kupiłam 3 miesiące po aparacie ;) Nie mam w czym nosić Praktici z 2 wielkimi i ciężkimi obiektywami. Ostatnio prawie 'zbiłam' jedno szkiełko nosząc w zwykłym plecaku :shake: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 bognik napisał(a):Nie mam w czym nosić Praktici z 2 wielkimi i ciężkimi obiektywami. Ostatnio prawie 'zbiłam' jedno szkiełko nosząc w zwykłym plecaku :shake: Pozdrawiam! Oł szit.. to faktycznie problemik :shake: Szkoda, że ten mój plecaczor zdrożał, bo z czystym sercem mogę polecić :roll: Quote
orsini Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jeszcze raz dzieki kochani (nie pamietam komu) za polecenie ksiazki Kelby'ego. Zamontowalam sobie CS3 i sie bawie-mala rzecz a jak cieszy Quote
dog_master Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Bardzo ladne :) Tez mam cos Kelby'ego, cos o konkretnych efektach ;) Swietnie on pisze! Quote
Meritt Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Moja fotka, zaznaczam, iż jestem początkująca ;-) Napiszcie, czy Wam się podoba. Quote
bognik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Justa napisał(a):Oł szit.. to faktycznie problemik :shake: Szkoda, że ten mój plecaczor zdrożał, bo z czystym sercem mogę polecić :roll: :placz: :placz: :placz: orsini napisał(a):Jeszcze raz dzieki kochani (nie pamietam komu) za polecenie ksiazki Kelby'ego. Zamontowalam sobie CS3 i sie bawie-mala rzecz a jak cieszy A nie mówiłam, że ta książka jest świetna :loveu: Pozdrawiam! Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 nikt juz sie nie chwali zdjęciami?? chętnie bym coś obejrzała bo ja to fotograf amator:P nie umiem zdjęć robić:P Quote
Meritt Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja proszę o opinię do mojego zdjęcia na str. 51. :) Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Meritt napisał(a):Ja proszę o opinię do mojego zdjęcia na str. 51. :) Pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to uciete łapki ;) Quote
Unbelievable Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):Pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to uciete łapki ;) a mi czerwona smycz. Po co ona zostawiona? Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja nie wiem czy mam sie moimi fotami chwalic bo moje to nic w porównaniu do niektórych tutaj...:oops::oops: Quote
polciuaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dodaj jakies.;] To sie dowiesz co robisz zle.;) Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dobra to moje amatorskie fotki i odrazu mówię że nie mam dobrego sprzętu........ makro rozmazane troche ;/;/ co sądzicie o tych zdjeciach?? przyjme każdą krytyke:) Quote
polciuaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Makro faktycznie zamazane.;P Drugie tez jest nie ostre. Trzecie chyba najlepsze.;D Czwarte tez nie takie zle.;P A jakim aparatem focisz.? Quote
Saint Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To makro to 'trochę' bardzo rozmazane ;) ja za to z chęcią dowiedziałbym się czegoś, nt. moich zdjęć ze strony 49. Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dogomanka_ napisał(a):Makro faktycznie zamazane.;P Drugie tez jest nie ostre. Trzecie chyba najlepsze.;D Czwarte tez nie takie zle.;P A jakim aparatem focisz.? No co do makro to wiem że rozmazane nie umiem lepszych robić... to nie na mój aparat.... ostrości nie potrafie ustawic..;/ :) ja mam kodak cx 7430... Saint napisał(a):To makro to 'trochę' bardzo rozmazane ;) ja za to z chęcią dowiedziałbym się czegoś, nt. moich zdjęć ze strony 49. No wiem że rozmazane... ale nie umiem lepszych po za tym to moje pierwsze makro:P Quote
Meritt Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to uciete łapki ;-)Mi też to nie pasowało - zwróciłam uwagę na to, jak tu wstawiłam zdjęcie :( A czerwona smycz na ozdobę - lubię takie kolorowe elementy na czarno - białych zdjęciach. ;-) Dzięki za opinie. :) pozdrowionka :* Quote
Justa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ale nie umiem lepszych po za tym to moje pierwsze makro:P Na moje oko to to nie jest makro ;) Quote
dog_master Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Saint']To makro to 'trochę' bardzo rozmazane ;) ja za to z chęcią dowiedziałbym się czegoś, nt. moich zdjęć ze strony 49. Obiekty mnie wystraszyly... ;) http://img178.imageshack.us/img178/1731/wijex8.jpg to mi sie najbardziej podba :) To drugie, z lampa, mialo tak wygladac - tzn lampa miala byc widoczna? ;) Moze to jest sztuka, ale mi sie nie podoba niestety ;) Nie lubie, jak widac flesza na zdjeciach. Quote
Recommended Posts