Coffee&Nera Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 https://fotozakupy.pl/karta-pamieci/sandisk-secure-digital-ultra-ii,2016s czy ta karta to jest dobra karta do Olympus E-510? Quote
dog_master Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 NIE! Ehh.... Czy mozesz zajrzec do specyfikacji wlasnego aparatu? Masz wyraznie napisane, ze obsluguje on karty xD oraz CF, a nie SD... Jesli chodzi o model, to moze byc, ale EIII beda lepsze, szczegolnie te nowe. Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Zlot 4x4 - „GEMELA 2008”: Nad ranem zbiórka: Wywiad z jedyną , prowadzącą kobietą na rajdzie: W drodze na żwirownię, gdzie miał się odbyć rajd: I już żwirownia (a w tle ''wydmy'' :eviltong:): Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 I zaczęło się – trochę dynamiki: Nie obyło się bez pomocy ludzi przy wywrotce: Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Pod koniec rajdu zrobiliśmy z redaktorem programów motoryzacyjnych małą sesję zdjęciową: I na koniec coś takiego (z 18-135mm, kit kitem, ale poza plastikiem to wcale taki zły nie jest, przynajmniej w moim odczuciu z wczorajszego dnia): Wszelkie uwagi mile widziane, miłego oglądania ;) Pozdrawiam! Quote
Saint Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 W ostatnim mogłaś spróbować zrobić odwrotnie - dać mniej nieba, trochę więcej piasku od spodu - przytłoczyć tych ludzi tą wydmą - mogłoby być ciekawiej ;) ale i bez tego jest bardzo fajne - podoba mi się :) Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Saint napisał(a):W ostatnim mogłaś spróbować zrobić odwrotnie - dać mniej nieba, trochę więcej piasku od spodu - przytłoczyć tych ludzi tą wydmą - mogłoby być ciekawiej ;) ale i bez tego jest bardzo fajne - podoba mi się :) O tym samym pomyślałam widząc to zdjęcie dopiero na komputerze ... Dzięki ;) Tak w ogóle jestem mile zaskoczona, moje szkiełko wróciło do domu czyste - zero błota (czego nie można powiedzieć o moich butach :eviltong:). Pozdrawiam! Quote
Dorkaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Piękne zdjęcia Bognik :) Po takich "wydmach" jeździłam konno w tereny... niezapomniane przeżycia, muszę się tam kiedyś wybrać z aparatem :) Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dorkaa napisał(a): Po takich "wydmach" jeździłam konno w tereny... niezapomniane przeżycia, muszę się tam kiedyś wybrać z aparatem :) Wybierz sie z aparatem, koniecznie! Jeżeli trafi się na światło, które fajne oświetla górki, to można na prawdę ciekawe zdjęcia zrobić ;) A już w ogóle z osobą idącą z koniem na górze. Pozdrawiam! Quote
Dorkaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No niestety, na sesję z koniem to będę raczej musiała poczekać na własnego, ale w wolny dzień wybiorę się z koleżankami i coś się wymyśli :) Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bognik, mój tata będzie w niebie jak mu pokażę te zdjęcia, bo po pierwsze świetne, a po drugie sam jeździ na rajdy : P Quote
bognik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Tinka:) napisał(a):bognik, mój tata będzie w niebie jak mu pokażę te zdjęcia, bo po pierwsze świetne, a po drugie sam jeździ na rajdy : P A nie było go może wczoraj w Jastrowiu? :eviltong: eria - coraz lepiej Ci idzie :-) Pozdrawiam! Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bognik napisał(a):A nie było go może wczoraj w Jastrowiu? :eviltong: nie było- on tak daleko nie jeździ;) raczej mazury i mazowsze Quote
Waldek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Karolina_Nett napisał(a):http://images29.fotosik.pl/270/6c93cce1c4e8b321.jpg I jak? ;) przecudnie :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Waldek napisał(a):przecudnie :loveu: Dzięki :multi::multi::multi: Mam jeszcze... -> Coś takiego <- Quote
polciuaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Karolina_Nett - troche ostrość utyka,ale jest dobrze.;) Quote
Karolina_Nett Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dogomanka_ napisał(a):Karolina_Nett - troche ostrość utyka,ale jest dobrze.;) Właśnie zauważyłam to po zgraniu, a jak wystrzałam to było tylko gorzej :eviltong: Dzięki ;) Quote
eria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a ja sie nie moge nacieszyc :loveu: przed chwilą na spacerku udało mi się po raz drugi w życiu 'ustrzelić' ważki ! dwie ! :loveu: pierwsza: i druga, tą mam w kilku róznych ujęciach Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Eria, cudowne te ważki :loveu: Ja też od jakiegoś czasu planuję się zasadzić na jakąś :lol: Moje próby ze światłem i cieniem Quote
polciuaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pierwsze mi sie strasznie podoba Madziu.:loveu: Quote
taxelina Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 To i od nas mucha - robiona ixus 70 ;) Quote
Recommended Posts