Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Polna']
Ja już się lekko wkurzyłam i jak do piątku nie bedzie aparatu w rtveuroagd to rezygnuje i kupie gdzies od ręki.
Nie dziwię Ci się :shake:

http://images26.fotosik.pl/195/f9aac55fbba0b490.jpg blurowane? bo coś mało wiarygodna dla mnie ta go :cool3:

Tak, a po czym widać? :diabloti: Moim IXUS'em nie uzyskam małej GO (nie licząc makro) :roll:
Czekam na fotki z Praktici (Biometar 2.8/120mm), na nich powinna być piękna GO :loveu:

LeCoyotte - ładne ;) tylko czy nie za długie :eviltong:

Pozdrawiam!

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bognik napisał(a):
Tak, a po czym widać? :diabloti: Moim IXUS'em nie uzyskam małej GO (nie licząc makro) :roll:
Czekam na fotki z Praktici (Biometar 2.8/120mm), na nich powinna być piękna GO :loveu:

Rozumiem ten ból, bo rok temu jeszcze robiłam olympusem mju i też sobie sama musiałam głębię dorabiać. Może dlatego to widzę :cool3: Troszkę przy granicy człowieka i tła widać i ogólnie postacie są super ostre, a tło super rozmyte co jest troszkę nienaturalne, powinno się pogłębiać stopniowo
Ale podoba mi się całość tak czy siak :) Dzisiaj też miałam wyzwanie robienie rodzinnych albumowych zdjęć koleżanki, młodszej siostry i ich szczeniaczka (do upiększenia całości to golden retrievera) także słodkie, wesołe rodzinności na zielonej trawce :cool3: Dla ich taty na urodziny. Jak coś fajnego wyjdzie to pokażę

Posted

sugarr napisał(a):
Rozumiem ten ból, bo rok temu jeszcze robiłam olympusem mju i też sobie sama musiałam głębię dorabiać. Może dlatego to widzę :cool3: Troszkę przy granicy człowieka i tła widać i ogólnie postacie są super ostre, a tło super rozmyte co jest troszkę nienaturalne, powinno się pogłębiać stopniowo
Ale podoba mi się całość tak czy siak :) Dzisiaj też miałam wyzwanie robienie rodzinnych albumowych zdjęć koleżanki, młodszej siostry i ich szczeniaczka (do upiększenia całości to golden retrievera) także słodkie, wesołe rodzinności na zielonej trawce :cool3: Dla ich taty na urodziny. Jak coś fajnego wyjdzie to pokażę

Nigdy nie umiałam zgrać GO z postaciami na pierwszym planie :shake:

Czekamy na Twoje dzieła! :multi::multi::multi:

Pozdrawiam!

Posted

Sugarr - najbardziej mnie sie podoba to przed ostatnie.;)

A co sadzicie o tym.?

Zdjecie robione na koncercie zespołu Śląsk.:p Przy niezaciekawym oswietleniu i prawie maksymalnym zoomie chyba nie wyszlo najgorzej,nie.?;D

Posted

[quote name='masienka']Kojot :) dla mnie na tak, moze minimalnie troszke gory kosztem dolu bym dodala ale poza tym super :)

[quote name='bognik']
LeCoyotte - ładne ;) tylko czy nie za długie :eviltong:

dzięki;)
hmm może troszkę przydługawe to zdjęcie:evil_lol: ale jakoś mi to nie przeszkadza bardzo

Posted

LeCoyotte napisał(a):
dzięki;)
hmm może troszkę przydługawe to zdjęcie:evil_lol: ale jakoś mi to nie przeszkadza bardzo

Dziekuje Kojot.:)
Może ktoś jeszcze się wypowie.?:p

Posted

[quote name='dogomanka_']Dziekuje Kojot.:)
Może ktoś jeszcze się wypowie.?:p

Dogomanka - ale Kojot pisze tu chyba o swoim zdjeciu ;) ktore jest na poprzedniej stronie.

Posted

Justa napisał(a):
sugarr - tylko ostatnie jest dobrze naświetlone ;)

Wszyskie oprócz ostatniego bardzo mocno przyciemniałam bo były dla mnie za jasne. I ostatnie dla mnie też jest za jasne

Posted

orsini napisał(a):
i jak?
bo tu bardzo korzystna cena na ten obiektyw.
Tylko, ze Sigmaaaaaa wrrrrrrrrrrrrr

Dużo ludzi pluje na sigmy - ja mam na razie 2 szkła, szykuję się do 3-ciego i nie narzekam póki co.
A co do tego szkła - nie miałam styczności, także Ci nie powiem ;)

Posted

orsini napisał(a):
a cos wiecej?plissssssssssssssssssssss

Kurcze wstawiałam kiedyś zdjęcia MACRO nawet w 100% powiększeniu.. w tej chwili nie mam czasu ich szukać, ale jak Ci się zechce, poszukaj ;)