bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='drzalka']i juz mysle jakie by to szklo pierwsze kupic.... Bardzo dobrze, że tak do tego podchodzisz ;) Dzięki Justa! Zdjęcia robione w ogrodzie, fajne światło dzisiaj było ;) Oto portret domowników (brakuje tylko kota :evil_lol:): Kadr zamierzony, taki miał być ;) Pozdrawiam! Quote
drzalka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ..i Ciebie :lol: A Polna jakie brala obiektywy ?? pamietacie? Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 drzalka napisał(a):..i Ciebie :lol: eee tam :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Fajne, albumowe zdjęcie, bardzo ciepłe w odbiorze - też takie coś powinnam stworzyć mojej rodzinie :p Ale to już może bognika zatrudnię :eviltong: żeby było profesjonalnie :p Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Justa']Fajne, albumowe zdjęcie, bardzo ciepłe w odbiorze - też takie coś powinnam stworzyć mojej rodzinie :p Ale to już może bognika zatrudnię :eviltong: żeby było profesjonalnie :p Dziękuję :multi: Tło mi się nie podoba, ale potrzebowałam światła, więc coś za coś. W innych, bardziej okazalszych miejscach było ono za ostre w skutek czego by powstawały przepalenia :roll: W ogóle to cud, że dzisiaj rodzinka pozwoliła sobie zdjęcie zrobić. Brat ma nawet lekki make-up i wyprostowane włosy :evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bognik napisał(a): Brat ma nawet lekki make-up i wyprostowane włosy :evil_lol: Pozdrawiam! O rany ! Tego bym się nie domyśliła :eviltong: Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Justa napisał(a):O rany ! Tego bym się nie domyśliła :eviltong: Heh :cool3: A to wszystko ze starego, poczciwego IXUS'a ... Pozdrawiam! Quote
Sweet Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bognik napisał(a):W ogóle to cud, że dzisiaj rodzinka pozwoliła sobie zdjęcie zrobić. Brat ma nawet lekki make-up i wyprostowane włosy :evil_lol: Pozdrawiam! hehe:) nieźle:) mi sie bardzo to zdjecie podoba:)) A brat fajnie wyszedł:evil_lol::evil_lol: Quote
Olusia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bognik - Świetne te portrety. ;) Mają taki fajny klimacik. :loveu: Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] mi sie bardzo to zdjecie podoba:)) A brat fajnie wyszedł:evil_lol::evil_lol: Dzięki ;) Fajnie znaczy fajnie, czy nie fajnie? :razz: Dzięki Olusia! :multi: Takie samo zdjęcie zrobiłam Prakticą z Biometar'em 2.8/120mm, ciekawe jak wyszło :hmmmm: Pozdrawiam! Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Fajnie:):):) Przekażę mu :razz: Pozdrawiam! Quote
Sweet Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dobrze:):) ja również pozdrawiam:P i jego tez pozdrów:D:D hehe:P Quote
bognik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): ja również pozdrawiam:P i jego tez pozdrów:D:D hehe:P Zrobione ;) Pozdrawiam! Quote
Dorkaa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A ile brat ma lat :evil_lol:? Bieedak :diabloti: I jak? Quote
nathaniel Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 no tak długo mnie nie było, ale szwagier zabrał aparat i... zostałam z zenitem... który nie działa. Quote
dog_master Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 nathaniel napisał(a):no tak długo mnie nie było, ale szwagier zabrał aparat i... zostałam z zenitem... który nie działa. No wiesz co! Ja tu patrze, ostatni post: Nathaniel - o, nareszcie, pewnie wrocila z nowymi fotami! A tu niiic :(( Quote
bognik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Justys95']A ja nie widzę tego zdjęcia :placz: Hmmm, może odśwież stronę? A ile brat ma lat :evil_lol:? Bieedak :diabloti: 14 lat ;) Ja wiem, czy biedak :hmmmm: Sam się na to zgodził :diabloti: No wiesz co! Ja tu patrze, ostatni post: Nathaniel - o, nareszcie, pewnie wrocila z nowymi fotami! A tu niiic :-( No właśnie ... A co z nowym aparatem? 'Ruszyło' coś? ;) Pozdrawiam! Quote
bognik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Justys95 napisał(a):Uf, już jest. Bardzo fajne :loveu: Dziękuję bardzo ;) Pozdrawiam! Quote
Polna Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nathaniel trzymamy kciuki za nowy sprzecik ;) Ja już się lekko wkurzyłam i jak do piątku nie bedzie aparatu w rtveuroagd to rezygnuje i kupie gdzies od ręki. Quote
sugarr Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://images26.fotosik.pl/195/f9aac55fbba0b490.jpg blurowane? bo coś mało wiarygodna dla mnie ta go :cool3: Quote
masienka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kojot :) dla mnie na tak, moze minimalnie troszke gory kosztem dolu bym dodala ale poza tym super :) Quote
Recommended Posts