Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Dzisiaj kupuję aparat:) Mogli byście mi polecić jakąś małą lustrzankę (przestępna cena! Do tysiąca:lol:) z szybką migawką? Myślałam o sony alpha A35X ... A wy co o tym myślicie może warto się zastanowić, a nie podejmować decyzję tego samego dnia? testy poczytać? cokolwiek? do 1000zł nie kupisz lustrzanki z obiektywem.. szybka migawka? co masz na myśli? Quote
Bursztynka13 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='BBeta']eria, te ramki są bleee :diabloti: heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia? Quote
BBeta Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 eria napisał(a):heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia? Ostatnie najlepsze moim zdaniem ;) Quote
Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Bursztynka13 napisał(a): A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... no to możesz się zdziwić.. Quote
LeCoyotte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). to moze od razu Canona 1D? podobno lepszy........... :diabloti: A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... powodzenia:diabloti: a co zamontujesz w ta wielka czarna dziure z przodu puszki? Soczewke? eria, fajna kolorystyka, a ramki niezbyt pasuja;) Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Bursztynka13 napisał(a):Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... Brak mi słów...:roll::comp26: Quote
Nicka* Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://i36.tinypic.com/2rdxb8z.jpg - eria, to jest super, a co do ramki to mi tam nie przeszkadza. Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dzięki ! pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:) Quote
nathaniel Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tinka:) napisał(a):mnie się podoba, ale strasznie zaszumione i chyba się ostrość gdzieś zgubiła. ostatni raz aparat w rękach trzymałam z dobre 6 miesięcy temu... :oops: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 bardzo ładne zdjęcie , nie powiem.:razz: kotek ciekawie uchwycony i kolor oczu jest fajnie ostry.;) Quote
dog_master Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Martinee napisał(a):mało części do sony (chodzi mi jak by sie zepsł) Tzn? Serwis kiepski? Bursztynka13 napisał(a):A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... To sie nazywa jasny szybki obiektyw + szybki AF w aparacie + wiedza + umiejetonosci... :] Wlasnie, co do niego podepniesz? ;> Otworek? ;) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='eria'] pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:) http://i35.tinypic.com/2wdy735.jpg jak na pierwszy raz to całkiem fajnie to wyszło:razz: Quote
goldenka245 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='dog_master'] Wlasnie, co do niego podepniesz? ;> Otworek? ;) Szkiełko:loveu: A co to szkłoooo?:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 eria, ladnie wyszlo:) szkoda ze pod swiatlo, bo kotek zamiast miec oswietlony ryjek to mu sie czubek glowy swieci;) Quote
psiulka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;) Quote
dog_master Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='goldenka245']Szkiełko:loveu: A co to szkłoooo?:evil_lol:Otworek? pl.wikipedia.org/Camera_obscura ;p Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='psiulka']O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;) Najpierw zobaczymy, czy wie że do tego trzeba obiektyw:razz: Quote
goldenka245 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dog_master napisał(a):Otworek? pl.wikipedia.org/Camera_obscura ;p Dziurke :obrazic: Quote
aleb Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='psiulka']O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;) Ja też mam lustro Sony :cool3: Quote
psiulka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='aleb']Ja też mam lustro Sony :cool3: Tak? Nie wiedziałam. :razz: A pochwal się, jakie! :lol: Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wow Kora swietne! szkoda ze frisbee lekko uciete, ale to nic! super jest :loveu: Quote
Recommended Posts