Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie mam takiego przycisku, albo jestem slepa......

Ja nigdy nie miałam tego canona w rękach, więc mówię jak może być - tak jest w innych canonach.

masienka napisał(a):
nie no :evil_lol: wlasnie to mialam na mysli, ze uzywam do spustu wskazujacego a nie srodkowego dlatego to tak niewygodne dla mnie jest :shake:

zaraz zaraz, ja też używam wskazującego do migawki :-o
środkowy pokrętło przysłony
kciuk pokrętło czasu :eviltong:

Posted

masienka napisał(a):
znaczy, ze masz pokretlo czasu pod migawka a ja niestety nad :cool1: no chyba, ze wiezesz supelki i przekladasz srodkowy nad wskazujacym ;)

no i o to dziwne ustawienie w canonach mi chodziło :cool1:

Posted

DM - mi osobiście takie kadry nie leżą. Jedynie 1 zdjęcie super :)

A ja ostatnio z nudów pobawiłem się w macro swoją Sigmą (I raz). Było burzowo, pochmurno i nieslonecznie. Ale strasznie ciężko ostrość łapała :roll:

Z pajunkiem jeszcze gorzej, bo był w zacienionej norce między drewnem...

Posted

Kamila-mnie się podoba.:)
Dog_Master- ja bym kadrów nie zmieniała bo mi się podobają.;D Pierwsze dwie fotki niezabardzo mi przypadły do gustu,ale trzy ostatnie są super.!Szczególnie ostatnia mi się podoba.;)
Anashar-podoba mi się druga fotka,tyle,że tak jak Dog_Master obiekt mnie troche przeraża..arachnofobie mam.:evil_lol: Pozatym wydaje mi się,ze na drugiej focie widze lekkie szumy,szczególnie w miejscu gdzie zaczyna się robić ciemno,nad pająkiem.;P
Anetta-mnie się podoba bardziej drugie chyba dlatego,że ostrość jest bliżej złapana,na pierwszym musiałam jej szukać.:evil_lol: ogólnie pomysł mi się podoba.:)

Posted

Dziękuję również za opinie :)

dogomanka - szumy są, bo było robione na ISO 1600 :(

anetta - mi się bardziej 2 podoba. Na pierwszym jest za bardzo napchane elementów i nie wiadomo na czym skupić wzrok.

Dog Master - ja bym dal albo więcej psa, albo mniej psa.
1 jest ok. W 2 bym skrocił psa, żeby została w zasadzie sama glowa z cześcią szyji, w 3 zostawiłbym całe łapy na dole, ew. więcej miejsca jak były w wodzie, w 4 dałbym całą sylwetkę albo też całą glowę, w 5 żal mi uciętego ogona i kawałka glowy. Mam nadzieję, że rozumiesz mniej więcej o co mi chodzi :)

Posted

Anetta-mnie się podoba bardziej drugie chyba dlatego,że ostrość jest bliżej złapana,na pierwszym musiałam jej szukać. ogólnie pomysł mi się podoba.

Musiałaś szukać? :hmmmm: Przaca jak wół jest po środku zdjęcia :evil_lol:

mi się bardziej 2 podoba. Na pierwszym jest za bardzo napchane elementów i nie wiadomo na czym skupić wzrok.

No właśnie tak mi się wydawało że za dużo elementów, ale chciałam się upewnić :)

Dzięki wam :)