Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Vectra napisał(a):dobra , oddam do serwisu jak się wpakują w kadr :diabloti: te syfki znaczy .... ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. ja nie wymieniam obiektywów właściwie wogóle, dlatego póki co czyściutko :cool3: Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 O takie:roll: (wycinałam ze zdjęcia) Co ciekawe dobrych kilka miechów nie ściągałam obiektywu:roll: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 goldenka245 napisał(a): O takie:roll: (wycinałam ze zdjęcia) Co ciekawe dobrych kilka miechów nie ściągałam obiektywu:roll:chciałam napisać że przy zmienianiu filmu mogło coś wlecieć ale to nie taki aparat:evil_lol: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wiesz, mógł wlecieć jak wyminiałaś a przylepić sie po czasie, bo puszka to nie czarna dziura i syfek sobie mógł fruwać. Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tak to wygląda na zdjęciu, nie na każdym to widać, ale na tym myślę, że bardzo dobrze:roll: Zdjęcia proszę nie oceniać, bo jest złe... Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Justa napisał(a):ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. ja nie wymieniam obiektywów właściwie wogóle, dlatego póki co czyściutko :cool3: Ja też nie wymieniam , a jak już zmieniałam :cool3: to z dala od psów :evil_lol: i syfów :diabloti: muszę napisac do canona ile to kosztuje :razz: a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg Mogę Ci wysłać, chcesz?:diabloti::evil_lol: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Vectra napisał(a):a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz: niewiele ponad cztery tysiace :cool1: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 goldenka245 napisał(a):Mogę Ci wysłać, chcesz?:diabloti::evil_lol: tak :loveu: mailem :diabloti: masienka napisał(a):niewiele ponad cztery tysiace :cool1: :crazyeye: nie żartuj , ja mam już dużo , serio dużo :evil_lol: ponad 10 tysięcy :cool3: z hakiem :cool1: dużym :cool1: Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Vectra napisał(a):tak :loveu: mailem :diabloti: :crazyeye: nie żartuj , ja mam już dużo , serio dużo :evil_lol: ponad 10 tysięcy :cool3: z hakiem :cool1: dużym :cool1: Ja też mam 10 tyś.:diabloti: Quote
dog_master Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Zalezy, jak skutecznie dziala, poszukaj sobie w necie porownan ;p Niektore po prostu potrzasaja i troszke syfu ucieka niewiadomo gdzie. W Olku membrana filtr drga, a syfki spadaja na lepką tasme i juz tam zostaja ;p No co Wy, placicie za czyszczenie?! Tak, migawka ma okreslona zywotnosc. Od ~30k w apatorskich puszkach do 150k w profi. Koszty wymiany migawki to jakis 700zl +. Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tylko na dysku mam 15 tysięcy zdjęć !!!! :siara: z eosa .... jeszcze na płytkach mam czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jak poszlam z migawka do serwisu to sie odrobinke zdziwili :cool1::cool1::cool1: jak widac zawsze mozna trafic na felerna sztuke :cool1: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 chwila, co się dzieje z migawką jak się już zużyje? Quote
dog_master Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a):chwila, co się dzieje z migawką jak się już zużyje? Noo... Nie dziala ;p Wymienia sie. Vectra, luz, jeszcze duzo zycia wspolnego przed Wami ;p Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 to spoko , bo ja mocno związana emocjonalnie , jestem z Romanem moim :) Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Vectra napisał(a): czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz: koniec pamięci komputera napewno :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol: jak wyłączasz to wyświetla Ci się napis "czyszczenie matrycy" ? :cool3: [quote name='Vectra']ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg taaa musiałaś w image dac fotę nie? :diabloti: nie iwdzę jej !! [quote name='Vectra']Tylko na dysku mam 15 tysięcy zdjęć !!!! :siara: z eosa .... jeszcze na płytkach mam czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz: to jak się zrobi ileś tysięcy zdjęc to co się dzieje?:roll: Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Parysówna napisał(a):Wielkie dzięki, wiedziałam, że na Was można liczyć :cool3: Troche fotek z S5 już widziałam, buszowałam po necie. W S3 o ile pamiętam czegoś mi brakowało (co znalazło się w S5), ale nie wiem dokładnie co to było :lol:. Mam nadzieje,ze S5 nie szumi tak jak jego mlodszy braciszek.... Vectra napisał(a):a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol: o ile nie masz takiego doopiatego zespolu jak ja:diabloti:to pewnie dziala:evil_lol: Justa napisał(a):ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. W Canonie na Zytniej bodajze,swojego czasu czyscili matryce za darmo...nie wiem jak jest teraz.''Swojego czasu'' to bylo cos ok. roku temu...Jak jest teraz nie wiem:niewiem: Quote
Fauka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ale zajadła awantura w tym temacie. Moim zdaniem o umiejętnościach nie świadczy lustro tylko sam czlowiek, dobry fotograf uchwyci dobre zdjęcie byle czym a lustrzanką dobre zdjecie zrobi praktycznie każdy (znam przypadki, beztalencia które jednak lustrzanki dostawały i zdjęcia wychodziły). NIE ważne czym zdjęcia są pstrykane, ważne są umiejętności i "zmysł artystyczny" fotografującego, zwykłe zdjęcie może pstryknąć każdy ;) Quote
Helga&Ares Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Vectra napisał(a): a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz: dla 'naszych' Canonów ok. 50 tys. zdjęć:cool3:, tyle gwarantują, że zrobi, ale może więcej:lol: Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ale zajadła awantura w tym temacie. wymiana zdań , nie awantura Quote
Recommended Posts