Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
ale z tego co pisała Rinuś , ona kupuje w euro AGD , ja tam kupowałam obiektyw , dowiadywałam się o raty .... jest to karta :) na dowód osobisty i ustne oświadczenie o dochodach - limit odnawialny do 5 tysięcy .... raty są zero procent ... pozostałą kwotę z karty można sobie tez wydać

http://www.euro.com.pl/raty.xml

hmm więc tak...po pierwsze mam oprocentowane raty w wysokości yyy...460 zł na miesiąc ponieważ biorę na 6 miesięcy tylko ,a do zestawu wzięłam jeszcze statyw i torbę...
tylko że....nazwa firmy , którą mam na umowie nie jest taka sama jak nazwa firmy w które pravuję... tzn na umowie mam Officina a pracuję w Torfarmie...i bank się do tego przyczepił...bo w telekomunikacji nie moga odnażć abonenta "Officina" ...odpowiedź czy dadzą mi na raty będzie w poniedziałek do 13 :angryy::shake:

Posted

co powiecie na panterę ?? ja mam strasznie ciemny monitor (nie wiem jak się to ustawia:oops::oops:) więc u mnie zapewne te foty wyglądają inaczej niż u Was...

Posted

betty_labrador napisał(a):

sliczny! pokaz w powiekszeniu fote :> ps rysuje jednego z Twoich kotow(w watku o rysunku wstawilam kawalek).

Betty-daj linka do tego rysunku bo chce zobaczyć.:razz: i pewnie nie tylko ja.;PP

Waldek-Super ten avatarek.!;D

Eria-mnie się strasznie podoba Emu(?) i orzeł.(?) :loveu:

Posted

Emu tak, orzeł przedni i pantera śnieżna czyli irbis :> ale cudowny ten irbis-musze go namalowac :loveu: Eria poprosze o pelny rozmiar pierwszego wstawionego tu zdjecia Irbisa :loveu:

a rysunek jeszcze nie skonczony, ale mozna zobaczyc go juz w mojej galerii-wiec nic prostszego wejsc w moja galerie, jest na ostatniej stronie jak narazie ;)

Posted

Chcialam wstawic fote i poprosic o jakies rady natury technicznej ale jak zobaczylam zdiecia Eriaczka to padlam i stwierdzilam ze przyjde tu i wstawie cos za pare miesiecy... CUDNE naprawde mi sie bardzo podobaja:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Chcialam wstawic fote i poprosic o jakies rady natury technicznej ale jak zobaczylam zdiecia Eriaczka to padlam i stwierdzilam ze przyjde tu i wstawie cos za pare miesiecy... CUDNE naprawde mi sie bardzo podobaja:loveu:

Eee tam pitolisz gupoty !! dawaj foty :diabloti:

Posted

Polna Ty chyba juz 3 raz dajesz to zdjecie? :hmmmm: ale mi sie podoba! bardzo fajne i takie finezyjne :razz:

fajnie wyszla czern, bo bez przepalen, taka głębsza :) ale kadr nieciekawy i ujecie srednie ;) i chyba trawa nad psem lekko przepalona.

apropo Irbisa ktorego focila Eria, znalazlam rysunek ktory kiedys wykonalam temu pieknemu kocikowi :loveu:

Posted

Cekinka zdjęcia nie przedstawiają nic ciekawego, takie sobie pstryki;)
Betty irbis troszkę grubo Ci wyszedł , ale i tak cudny !

Posted

betty_labrador napisał(a):
Polna Ty chyba juz 3 raz dajesz to zdjecie? :hmmmm: ale mi sie podoba! bardzo fajne i takie finezyjne :razz:

Daje inne :eviltong:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Strasznie duży kontrast ustawiasz i dlatego zdjęcia wychodzą poprzepalane i wyglądają jak..no nie umiem tego opisać...są baardzo nienaturalne.;P

Właśnie nienaturalność staram się uzyskać ;)

Posted

Polna - fajny zamysł, popsuli tylko tlo ci ludzie, przepdzić trzeba bylo dla sztuki, a co! :P
betty labrador - to źle? :P

I wkleje jeszcze pare naturalnych, speszjal for dogomanka :P