bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Waldek - super :loveu: Polna - też byłam w RTV EURO AGD, tata pytał się o D80. Podobno można przez Internet u nich zamówić (jest 200 zł taniej) a odebrać w samym sklepie i wziąć na raty (0% :diabloti:) :razz: Co do obiektywów jesli się nie myle mają roczną gwarancje na Europe To Ty się szybko dowiedz i mi napisz! :cool3: Pozdrawiam! Quote
dog_master Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='bognik']Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:) Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;) Pozdrawiam! Ekhm, jezeli to nie jest oficjalne stanowisko Nikona, to radzilabym sie nie sugerowac ;) Na forach mozna idiotyzmow takich sie naczytac, ze sie w glowie nie miesci, o obecnych aparatach, a co dopiero o tym, co bedzie kiedys ;) Wedlug for to E-System upada, FullFrame to mekka, do ktorej nalezy dazyc po trupach... Wiec i tu moze byc podobnie ;) [quote name='bognik']Waldek - super :loveu: Polna - też byłam w RTV EURO AGD, tata pytał się o D80. Podobno można przez Internet u nich zamówić (jest 200 zł taniej) a odebrać w samym sklepie i wziąć na raty (0% :diabloti:) :razz: To Ty się szybko dowiedz i mi napisz! :cool3: Pozdrawiam! Jezeli jest gwarancja World Wide, na caly swiat, to wtedy 1 rok. Przynajmniej tak ma Olympus ;) Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik'] Polna - też byłam w RTV EURO AGD, tata pytał się o D80. Podobno można przez Internet u nich zamówić (jest 200 zł taniej) a odebrać w samym sklepie i wziąć na raty (0% :diabloti:) :razz: Jest za 2300zł, (przy zamówieniu przez net) raty 0% i trzeba uzbroić się w cierpliwośc przy czekaniu. [quote name='bognik'] To Ty się szybko dowiedz i mi napisz! :cool3: To co udało mi się znaleźć... Post nr 10, ale nie wiem ile w tym prawdy. ;) http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=45560 Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='LeCoyotte']http://ftp3.ie.freebsd.org/pub/sourceforge/g/gi/gimp-win/gimp-2.4.5-i686-setup.exe język PL jest w pakiecie i powinien sam się zainstalować, przynajmniej tak jest u mnie;) Probowalam 2 razy,sciagnelo sie ale nie da sie otworzyc :cool1: Moze jakis inny link jeszcze jest? Quote
bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='dog_master']Ekhm, jezeli to nie jest oficjalne stanowisko Nikona, to radzilabym sie nie sugerowac ;) Dlatego pytam, czy Wy coś o tym wiecie, bo mi się nie chce w to wierzyć :diabloti: Polna - dzięki! Czyli jest roczna gwarancja na szkiełka :multi: Ile kosztowało Twoje tele w przeliczeniu na złotówki? ;) Ciekawe, kiedy moja kuzynka znowu poleci do USA :hmmmm: :cool3: kamila-dog - najpierw musisz ściągnąć i zainstalować specjalną bibliotekę GTK+, potem dopiero program (który sam dostosowuje język, więc będziesz go miała po polsku) ;) Proszę (program + biblioteka): http://www.gimpuj.info/download/pobierz.php?id=36 Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik'] kamila-dog - najpierw musisz ściągnąć i zainstalować specjalną bibliotekę GTK+, potem dopiero program (który sam dostosowuje język, więc będziesz go miała po polsku) ;) Proszę (program + biblioteka): http://www.gimpuj.info/download/pobierz.php?id=36 Pozdrawiam! to jest identyczny plik z instalatorem, do którego wcześniej dałem linka (bardziej oficjalnego nie ma, bo to prosto z sourceforge:diabloti:) a dlaczego nie działa.. to nie mam pojęcia;) pewnie jakiś problem z systemem.. a jakiś konkretny błąd Ci się wyświetla przy instalacji? Quote
bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):to jest identyczny plik z instalatorem, do którego wcześniej dałem linka (bardziej oficjalnego nie ma, bo to prosto z sourceforge:diabloti:) Tak? To przepraszam :oops: Pozostaje szukać gdzieś indziej GTK+ i programu ;) Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 może spróbuj zainstalować starszą wersję GIMPa, ale trzeba osobno gtk instalować czyli tak: ściagasz GTK stąd i instalujesz a stąd ściągasz i instalujesz GIMPa może zadziała;) Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='LeCoyotte']może spróbuj zainstalować starszą wersję GIMPa, ale trzeba osobno gtk instalować czyli tak: ściagasz GTK stąd i instalujesz a stąd ściągasz i instalujesz GIMPa może zadziała;) Czy jak klikne na 'stad' i otworzy mi sie ta stronka to cos jeszcze mam kliknac czy to juz sie sciaga? Bo pisze mi wielkimi literami DOWNLOADING ale czekalam juz na to wczesniej i nic sie nie zmienilo :cool1: a nie widze niczego na co bym miala kliknac :cool1: Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):to jest identyczny plik z instalatorem, do którego wcześniej dałem linka (bardziej oficjalnego nie ma, bo to prosto z sourceforge:diabloti:) a dlaczego nie działa.. to nie mam pojęcia;) pewnie jakiś problem z systemem.. a jakiś konkretny błąd Ci się wyświetla przy instalacji? The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program. Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik'] Polna - dzięki! Czyli jest roczna gwarancja na szkiełka :multi: Ile kosztowało Twoje tele w przeliczeniu na złotówki? ;) Ciekawe, kiedy moja kuzynka znowu poleci do USA :hmmmm: :cool3: Pozdrawiam! Płaciłam coś koło 1000-1100zł. ;) Quote
bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Polna napisał(a):Płaciłam coś koło 1000-1100zł. ;) Dzięki ;) Pozdrawiam! Quote
agara Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 betty_labrador napisał(a):slodki kociamberek :loveu: Kocimberek?:crazyeye: :evil_lol: dobre, dobre ; p też mam zdjęcia małych kotków, ale musiałabym przeszukać komputer mamy.. a do tego lepiej nie siadac:lol: ;D A kotek słodki:D Quote
Dorkaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 agara napisał(a):Kocimberek?:crazyeye: Kociamberek :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no nie mowcie ze nie slyszalyscie tej nazwy :cool3: :evil_lol: co myslicie o tych fotencjach? szkoda ze tego nie mialam dobrze skadrowanego tylko tak cykłam :roll: Quote
masienka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Betty, do mnie nie gadaja :shake: Waldek:loveu::loveu::loveu: cudo :loveu: a te pazurki Quote
eria Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Betty kolorki nie sa niestety ladne :roll: ostrosc chyba tez nawala.... Quote
Saint Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Betty - jak dla mnie, żadne nie jest dobrze skadrowane :razz: Quote
agara Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Polna- Ostatnia focia jest słodkaa.! Tylko ta obroża jakoś mi nie pasuje... Quote
Justa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Polna moim zdaniem 2 fajna. Ostrość dobrze złapana, kadr też niczego sobie. Szkoda, że w pełnym słońcu, ale mnie się podoba. Quote
polciuaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Polna-ostatania bylaby fajna tylko,ze za ciemna chyba troszku.;] No i druga mnie sie b. podoba.:) Quote
Recommended Posts