Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waldek - super :loveu:

Polna - też byłam w RTV EURO AGD, tata pytał się o D80. Podobno można przez Internet u nich zamówić (jest 200 zł taniej) a odebrać w samym sklepie i wziąć na raty (0% :diabloti:) :razz:

Co do obiektywów jesli się nie myle mają roczną gwarancje na Europe

To Ty się szybko dowiedz i mi napisz! :cool3:

Pozdrawiam!

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bognik']Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:)

Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;)

Pozdrawiam!

Ekhm, jezeli to nie jest oficjalne stanowisko Nikona, to radzilabym sie nie sugerowac ;) Na forach mozna idiotyzmow takich sie naczytac, ze sie w glowie nie miesci, o obecnych aparatach, a co dopiero o tym, co bedzie kiedys ;) Wedlug for to E-System upada, FullFrame to mekka, do ktorej nalezy dazyc po trupach... Wiec i tu moze byc podobnie ;) [quote name='bognik']Waldek - super :loveu:

Polna - też byłam w RTV EURO AGD, tata pytał się o D80. Podobno można przez Internet u nich zamówić (jest 200 zł taniej) a odebrać w samym sklepie i wziąć na raty (0% :diabloti:) :razz:

Pozdrawiam!

Jezeli jest gwarancja World Wide, na caly swiat, to wtedy 1 rok. Przynajmniej tak ma Olympus ;)

Posted

[quote name='bognik']

Jest za 2300zł, (przy zamówieniu przez net) raty 0% i trzeba uzbroić się w cierpliwośc przy czekaniu.

[quote name='bognik']

To co udało mi się znaleźć... Post nr 10, ale nie wiem ile w tym prawdy. ;)
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=45560

Posted

[quote name='dog_master']Ekhm, jezeli to nie jest oficjalne stanowisko Nikona, to radzilabym sie nie sugerowac ;)
Dlatego pytam, czy Wy coś o tym wiecie, bo mi się nie chce w to wierzyć :diabloti:

Polna - dzięki! Czyli jest roczna gwarancja na szkiełka :multi:
Ile kosztowało Twoje tele w przeliczeniu na złotówki? ;)
Ciekawe, kiedy moja kuzynka znowu poleci do USA :hmmmm: :cool3:

kamila-dog - najpierw musisz ściągnąć i zainstalować specjalną bibliotekę GTK+, potem dopiero program (który sam dostosowuje język, więc będziesz go miała po polsku) ;)
Proszę (program + biblioteka):
http://www.gimpuj.info/download/pobierz.php?id=36

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']
kamila-dog - najpierw musisz ściągnąć i zainstalować specjalną bibliotekę GTK+, potem dopiero program (który sam dostosowuje język, więc będziesz go miała po polsku) ;)
Proszę (program + biblioteka):
http://www.gimpuj.info/download/pobierz.php?id=36

Pozdrawiam!

to jest identyczny plik z instalatorem, do którego wcześniej dałem linka (bardziej oficjalnego nie ma, bo to prosto z sourceforge:diabloti:)
a dlaczego nie działa.. to nie mam pojęcia;) pewnie jakiś problem z systemem..
a jakiś konkretny błąd Ci się wyświetla przy instalacji?

Posted

LeCoyotte napisał(a):
to jest identyczny plik z instalatorem, do którego wcześniej dałem linka (bardziej oficjalnego nie ma, bo to prosto z sourceforge:diabloti:)

Tak? To przepraszam :oops:
Pozostaje szukać gdzieś indziej GTK+ i programu ;)

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='LeCoyotte']może spróbuj zainstalować starszą wersję GIMPa, ale trzeba osobno gtk instalować
czyli tak:
ściagasz GTK stąd i instalujesz
a stąd ściągasz i instalujesz GIMPa
może zadziała;)

Czy jak klikne na 'stad' i otworzy mi sie ta stronka to cos jeszcze mam kliknac czy to juz sie sciaga?
Bo pisze mi wielkimi literami DOWNLOADING ale czekalam juz na to wczesniej i nic sie nie zmienilo :cool1: a nie widze niczego na co bym miala kliknac :cool1:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
a dlaczego nie działa.. to nie mam pojęcia;) pewnie jakiś problem z systemem..
a jakiś konkretny błąd Ci się wyświetla przy instalacji?

The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.

Posted

[quote name='bognik']

Polna - dzięki! Czyli jest roczna gwarancja na szkiełka :multi:
Ile kosztowało Twoje tele w przeliczeniu na złotówki? ;)
Ciekawe, kiedy moja kuzynka znowu poleci do USA :hmmmm: :cool3:

Pozdrawiam!

Płaciłam coś koło 1000-1100zł. ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
slodki kociamberek :loveu:

Kocimberek?:crazyeye:
:evil_lol: dobre, dobre ; p
też mam zdjęcia małych kotków, ale musiałabym przeszukać komputer mamy..
a do tego lepiej nie siadac:lol: ;D

A kotek słodki:D