Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']TUTAJ jest angielska wersja. ale podejrzewam, że jest jakaś nakładka polska ;)

Ok,staram sie sciagnac ale jakos dziwnie to idzie :cool1:

Nastepne zdjecie po przerobce-coraz bardziej mi sie ta zabawa w programach podoba.

Zapomnialam zapisac zmiany i musialam robic od nowa....ehh

Posted

BBeta napisał(a):
:crazyeye:

Dobrze, że jest jeszcze na gwarancji. Ten obiektyw ma plastikowe mocowanie?

tak, to ta druga wersja z plastikiem ale podobno to czesty przypadek w tych szklach... dobra optyka ale mechanika do d...y :cool1: no i nie wiem czy uznaja mi rekojmie bo to ponoc uszkodzenie mechaniczne choc ja z nim nic nie zrobilam :cool1: niby mozna to naprawic...

kurde... dlaczego ja mam takiego pecha?? w zeszlym roku wymiana migawki przy 6000 zdjec a teraz to :placz:

Ja sie tu zaczelam wlasnie rozgladac za jakims jasnym tele a teraz co... stalke trzeba ratowac:shake:

Posted

Polna napisał(a):
Ja też się do niego przymierzam. ;)

Stałki będą, ale w swoim czasie(mam nadzieje, ze przed wakacjami choć jedna). Musze pomysleć tez nad jakimś fajnym szkiełkiem do agility. Niestety ograniczenia kasowe są. :eviltong: Tak poza tym to znalazłam jeszcze w domu dośc słabiutkiego tamrona od lustrzanki analogowej, ale może się coś z niego wyciągnie.

Zebry świetne :loveu:

Bedziesz miala przeciez 70-300 ;) Jaka jasnosc? A przy przejsciowkach nie bedziesz miala AF i pomiaru swiatla...

Posted

Oczywiście, że będe używac, ale jasny tez by się przydał za jakiś czas. ;)
Teraz zawody na dworzu głownie, więc wystarczy. (mam nadzieje)

Posted

Może najpierw porób nim troche zdjęć, a dopiero potem oceniaj jak to jest z tą ciemnością

Polna napisał(a):
(...) więc wystarczy. (mam nadzieje)

Nie mam więcej pytań...

:diabloti:

Posted

goldenka245 napisał(a):
To po co wycofali D50 i dali D60?:roll: D50 jest bardzo fajny;)

Ale przecież D60 nie ejst następcą D50. To zupełnie inna półka.
A wycofali, bo technika idzie do przodu.

Posted

Polna - puszka i szkiełka z USA? ;)

[quote name='Dorkaa']Nikon D60 chyba jakoś niedawno wszedł?
Niedawno wszedł, ale i tak jest tańszy niż 'stary' D80, więc to o czymś świadczy :cool1:

BTW - słyszeliście coś o tym, że teraz każde nowe body Nikon'a nie ma posiadać silniczka? :-o

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']Polna - puszka i szkiełka z USA? ;)

Szkiełka z USA i już mam, za to puszke w Polsce kupuje i już 3 tyg. czekam. :roll:

Pozdrawiam.

Posted

bognik napisał(a):

BTW - słyszeliście coś o tym, że teraz każde nowe body Nikon'a nie ma posiadać silniczka? :-o

Pozdrawiam!

Gdzie to słyszałaś?? To ja do końca życia będę używac depięćdziesiątki:mad::evil_lol:;)

Posted

Szkiełka z USA i już mam, za to puszke w Polsce kupuje i już 3 tyg. czekam. :roll:

Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:)

[quote name='goldenka245']Gdzie to słyszałaś?? To ja do końca życia będę używac depięćdziesiątki:mad::evil_lol:;)
Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;)

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:)

Body zamówiłam w rtvEUROagd ze względu na raty 0% ;)

Co do obiektywów jesli się nie myle mają roczną gwarancje na Europe, ale nie mam jeszcze papierów bo przypłyną kontenerem razem z resztą sprzetu moich znajomych. ;)

bognik napisał(a):

Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;)

Też o tym czytałam. :shake: