Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coffee&Nera napisał(a):
Witam. Chciałam tylko zadać pytanie - czy można na konkurs dać delikatnie podkoloryzowane zdjęcie? Zdjęcie oczywiscie mojego autorstwa.

ale do jakiego konkursu ?
w większości wydaje mi się że można, ale może być określone w regulaminie że tylko zdjęcia bez żadnych przeróbek.

Paulina pierwsze dla mnie świetne.
chomika mi się uszy podobają, takie trójkątne :D
Aduś mi pierwsze dwa tak sobie, trzecie moim zdaniem ładna, czwarte się nie wyświetla, piątek fajne, acz kadr można by troszkę zmienić.

moje obydwa są stare, ale lubię je obydwa, i chciałabym wiedzieć co Wy o nich myślicie (przede wszystkim krytyka mi się przyda)

to zdjęcie strasznie lubię i chyba nigdy nie przestanę, ale i tak chciałabym poznać opinię innych

Posted

dzięki
Faktycznie oświetlenie było kiepskie, ale zdjęcia były robione w nocy, a mi się spaliła zew. lampa :razz:

Kora pomysł fajny, ale nie podoba mi się modelka, tzn. jej makijaż i mina, wygląda na nierozgarniętą

P.S Wraz z pierwszym śniegiem rozbierasz modeli :evil_lol:

Posted

Kora-sądzimy że modelce zimno ;)
Adrianna- zdjęcie za duże, światło za ostre ,kadr nie ten, ale ,że fruczaka ufociłaś toś szczęściara :)