Wiza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wiza napisał(a):No to wstawie z mojej myszowej domowej sesji: Na razie dwie potem dam wiecej : D Hmmmmmmm...? :) Quote
Feigned Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wiza, mi się bardziej podoba te pierwsze. ; ) Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Przyszlam sie przywitac.Przeszlam temat od poczatku,podoba mi sie tu:)Bede wracac co jakis czas jak mnie nie wyrzucicie:evil_lol: kilka moich fotek bardzo roznych Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 powiedzcie szczerze co o nich sadzicie,oczywiscie jakosc niektorych pozostawia wiele do zyczenia:roll:,ale mimo to chce,zeby ktos sie wypowiedzial Quote
Kora- Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Martiita pierwsze 3 do albumu ;) ale te dwa to mi sie podobają, najbardziej to chyba to czwarte, tylko kurdę szkoda, że robione z dołu! ;) Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kora- napisał(a):Martiita pierwsze 3 do albumu ;) ale te dwa to mi sie podobają, najbardziej to chyba to czwarte, tylko kurdę szkoda, że robione z dołu! ;) dziekuje:)ciesze sie.A od dolu dlatego,ze nie chcialam,by zlapalo mi kawalek sciany w pokoju i tez za oknem widoku jakichs sasiedzkich domow,no i z tej perspektywy dokladniej odkladaja sie cienie na krzywym z deka kregoslupie mojego Jedrka:loveu:To dam tu pare jeszcze:)poprosze tez Was,zeby ktos mi doradzil w kwestii zakupu lepszego aparatu a nie sciemniajac powiem wprost-co mozna kupic do 600zlotych?:oops:oczywiscie nie mysle o nowym sprzecie,tylko o uzywanym i czego mozna by ewentualnie w tej cenie +- szukac? Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://img218.imageshack.us/img218/3599/zimame6.jpg sliczny portrecik:)i model(ka) Quote
Waldek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Martitaa: z prezentowanych zdjęć jedno mnie zainteresowało , maluch z samochodzikiem, kubkiem i małym fiatem w tle ..... Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Waldek napisał(a):Martitaa: z prezentowanych zdjęć jedno mnie zainteresowało , maluch z samochodzikiem, kubkiem i małym fiatem w tle ..... dziekuje:)jest tam jeszcze upaprana w blocie ogromna mrowka:evil_lol:pozdrawiam:)a bylo to przy okazji kopania rowow u nas na dzialce pod jakies tam rury,pare lat wstecz i maly znalazl w tym wszystkim radosne zajecie.Blotne. Quote
Nicka* Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Waldek, kicia jak zwykle super :) Co myślicie o tym ? bo ja tak się patrze od 10 minut i sama nie wiem... Quote
Basia i Barni Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 betty_labrador fajnie ,że ci się podobało :p Quote
Basia i Barni Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 szkoda ,że mają obroże i barniego z prawej wcieło Quote
Patisa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kupiłam sobie ten aparat jakiś czas temu. Zdjęcia potrafi pstryknąć naprawdę świetne, psy w locie łapie bez problemu, wszystko wyraźne, ostre, piękne, ale... ciągnie 2 baterie alkaliczne/ ładowarki na 15 zdjęć!!!:placz: Nie wiem czy to tylko mój egzemplarz czy każdy model :shake: ktoś coś wie? Quote
LeCoyotte Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Patisa napisał(a):Kupiłam sobie ten aparat jakiś czas temu. Zdjęcia potrafi pstryknąć naprawdę świetne, psy w locie łapie bez problemu, wszystko wyraźne, ostre, piękne, ale... ciągnie 2 baterie alkaliczne/ ładowarki na 15 zdjęć!!!:placz: 2 zwykłe baterie? Nie używasz akumulatorków? Mój stary kompakt canona na zwykłych bateriach robił ok. 20 zdjęć, na droższych ok. 100, a na aku. 300-400... Quote
Patisa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 LeCoyotte napisał(a):2 zwykłe baterie? Nie używasz akumulatorków? Mój stary kompakt canona na zwykłych bateriach robił ok. 20 zdjęć, na droższych ok. 100, a na aku. 300-400... Kamień z serca! Uffff.... czyli akumulatorki, tak? Nie no, aparat mojej kuzynki , wprawdzie mniej rozbudowany, na 1 baterii AA robi 600 zdjęć ( samsung), więc ja byłam załamana swoim . Jakie akumulatorki polecasz? Quote
YoungLADY Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 może nie bardzo trafię z tematem, ale co tam :) myślę, że mi wybaczycie :cool3: otóż potrzebuję kilku dobrych zdjęć do założenia strony przytuliska dla psów:oops: ale takich wiecie.. co by chwyciły za serce, raczej nie z tych tryskających energią (a przynajmniej na razie):p moich marnych wypocin sony s1070 z całkowitym minimum funkcji aż żal wstawiać:roll: tak więc byłabym wdzięczna za wstawienie kilku zdjęć, które, of course, można sobie przywłaszczyć na tą stronę :razz: Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 YoungLADY napisał(a):może nie bardzo trafię z tematem, ale co tam :) myślę, że mi wybaczycie :cool3: otóż potrzebuję kilku dobrych zdjęć do założenia strony przytuliska dla psów:oops: ale takich wiecie.. co by chwyciły za serce, raczej nie z tych tryskających energią:p moich marnych wypocin sony s1070 z całkowitym minimum funkcji aż żal wstawiać:roll: tak więc byłabym wdzięczna za wstawienie kilku zdjęć, które, of course, można sobie przywłaszczyć na tą stronę :razz: Prosze,jesli sie przyda,zatytulowalam go smutek,jesli wykorzystasz podpisz M.Ż. Quote
agaciaaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Patisa napisał(a):Kupiłam sobie ten aparat jakiś czas temu. Zdjęcia potrafi pstryknąć naprawdę świetne, psy w locie łapie bez problemu, wszystko wyraźne, ostre, piękne, ale... ciągnie 2 baterie alkaliczne/ ładowarki na 15 zdjęć!!!:placz: Nie wiem czy to tylko mój egzemplarz czy każdy model :shake: ktoś coś wie? Ja mam Kodaka Z812 więc bardzo podobny ;) mam oryginalny akumulator Kodaka i jest ok, w wielu miejscach czytałam, że do Kodaków to tylko oryginalne akumulatory, bo inne szybko padają. Quote
dog_master Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 YoungLADY napisał(a):może nie bardzo trafię z tematem, ale co tam :) myślę, że mi wybaczycie :cool3: otóż potrzebuję kilku dobrych zdjęć do założenia strony przytuliska dla psów:oops: ale takich wiecie.. co by chwyciły za serce, raczej nie z tych tryskających energią (a przynajmniej na razie):p moich marnych wypocin sony s1070 z całkowitym minimum funkcji aż żal wstawiać:roll: tak więc byłabym wdzięczna za wstawienie kilku zdjęć, które, of course, można sobie przywłaszczyć na tą stronę :razz: ;) agaciaaa napisał(a):Ja mam Kodaka Z812 więc bardzo podobny ;) mam oryginalny akumulator Kodaka i jest ok, w wielu miejscach czytałam, że do Kodaków to tylko oryginalne akumulatory, bo inne szybko padają. To Kodak ma swoje aku AA? ;) Quote
Patisa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 agaciaaa napisał(a):Ja mam Kodaka Z812 więc bardzo podobny ;) mam oryginalny akumulator Kodaka i jest ok, w wielu miejscach czytałam, że do Kodaków to tylko oryginalne akumulatory, bo inne szybko padają. A możesz mi napisać, gdzie taki dostać??? Bo nie mam pojęcia:shake: Quote
Apbt_sól Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dog_master napisał(a): To Kodak ma swoje aku AA? ;) a dlaczego by nie? Fabrycznie naładowane akumulatory Ni-MH KODAK typu AA Quote
Patisa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Apbt_sól napisał(a):a dlaczego by nie? Fabrycznie naładowane akumulatory Ni-MH KODAK typu AA "Są gotowe do użycia, nie wymagają wstępnego ładowania" - co to znaczy? to sa w końcu akumulatorki czy jednorazówki?:roll: Quote
agaciaaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dog_master napisał(a):To Kodak ma swoje aku AA? ;) Nie AA ;) Patisa napisał(a):A możesz mi napisać, gdzie taki dostać??? Bo nie mam pojęcia:shake: Klic 8000, poszukaj np. na allegro. Niestety tani nie jest, plus oczywiście ładowarka do tego. Ale ja wolałam nie ryzykować z zamiennikami, wzięłam oryginalny w zestawie z aparatem i wyszedł mi dużo taniej niż normalnie ;) EDIT: tu znalazłam zestaw akumulator + ładowarka w korzystnej cenie ;) KODAK ŁAD KLIC 8500 + AKU KLIC 8000 PROMOCJA (517247320) - Aukcje internetowe Allegro Oryginalny Akumulator KLIC-8000 +ładowarka, Kodak (524130852) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts