Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic z tych rzeczy.

Ona podaje adres jak np. igoogle... Po prostu. Trzeba podać KONKRETNY adres do albumu / pliku, a nie ogólny.

No błagam Was - jak można korzystać z serwisu i nic o nim nie wiedzieć? ;)

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog_master']Nic z tych rzeczy.

Ona podaje adres jak np. igoogle... Po prostu. Trzeba podać KONKRETNY adres do albumu / pliku, a nie ogólny.

No błagam Was - jak można korzystać z serwisu i nic o nim nie wiedzieć? ;)
Właśnie to powiedziałam, że potrzebny nam adres konkretnego albumu ;)

Nie wiem czy to tu wstawiałam, chyba nie...

Co sądzicie?
Ps. Po zlinkowaniu trochę zepsuła się jakość.

Posted

Alusiu, w adresie po ukośniku musisz podać swoją nazwę użytkownika zamiast "home". Powinno działać ;)

(Spóźniłam się z pomocą, wybaczcie :eviltong:)

Posted

pidzej napisał(a):
he ej szukam aparatu do 1500 zł, cyfrowej lustrzanki. Nie znam się zupełnie na fotografii, właściwie mniej niż zero, parametry nic mi nie mówią a tyyyle tego jest że może ktoś coś doradzi? do robienia zdjęć amatorskich, tak na początek. ktoś mi polecił nikona d40, co o nim myślicie? dzięki.

Jak się kompletnie nie znasz, to po co Ci lustro ? Nie lepiej jakąś lepszą hybrydę ? D40 nie polecam, ale w necie masz mnóstwo testów,opinni...przejrzyj sobie.
drzalka super pomysł, tylko rzeczywiście ten lewy róg rozprasza.

Posted

dobra pierwsza prośba to ocenienie TYCH zdjęć(ale tylko z albumów FOPKI i FOPKIA ).
Druga to wybór lustra,Dobrego,ale cena musi by przystępna(ok.1000zł)
firmy NIKON/CANON
wstępnie dziękuję ;););)

Posted

[quote name='Alusia']dobra pierwsza prośba to ocenienie TYCH zdjęć .
firmy NIKON
wstępnie dziękuję ;););)
Dobre lusto Nikona za 1000 zł? :crazyeye: Jakieś używane jak mniemam masz na myśli? A co z obiektywami?

Posted

Alusia napisał(a):
Napisałam ok 1000zł.Nie musi by takie SUPER tylko dobre ;) Gdzieś widziałam... chyba w Media Markecie lustrzankę Nikona za 999zł

Tzn. samo lustro, to oczywiście da się kupić za ok. 1000 zł. Ale hmm, co włożysz w to miejsce, w którym powinien być obiektyw? :eviltong: Chyba, że obiektyw to już dla Ciebie inna sprawa i masz odłożoną kasę też na niego?

Posted

Alusia napisał(a):
Napisałam ok 1000zł.Nie musi by takie SUPER tylko dobre ;) Gdzieś widziałam... chyba w Media Markecie lustrzankę Nikona za 999zł

to kupuj :evil_lol::evil_lol: i spójrz na pierwszy post w tym wątku:roll:

Posted

[quote name='Alusia']dobra pierwsza prośba to ocenienie TYCH zdjęć(ale tylko z albumów FOPKI i FOPKIA ).
firmy NIKON/CANON
wstępnie dziękuję ;););)

Na twoich zdjęciach najbardziej razi mnie data, jest ona zuełnie niepotrzebna i zdecydowanie odwraca uwagę od samego zdjęcia. Poza tym jak dla mnie za dużo b&w i sepii, kolory tez są piękne i trzeba z nich korzystać ;)
A i jeszcze mam problemy z rozszyfrowaniem co chciałaś pokazać, na niektórych zdjęcia np tu Picasa Web Albums - Alicja - fopki

Co do aparatu to niestety nie pomogę, ale poczytaj sobie ten temat, inne strony dotyczące foto i sama coś wybierzesz ;)

Guest Gloriaa
Posted

Nie wiem dlaczego wam nie podobają się zdjęcia "Alusi" uważam,że ma Pani talent.I myślę,że ktoś powinien się ze mną zgodzić

Posted

Nicka* napisał(a):
Ja się doczekałam Nikona D80 z ob. N 50 mm 1.8 i T 55-200mm 4-5.6 :loveu:

WOW, super! :)

Ja dostałam [polowicznie, bo czesc $ moja ;p] lampę FL-50R [i tak niefotograficznie, MSI Winda ;p] :))