Kala&Majka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wiem, że to mało przyjemny temat, ale z tego powodu, że wlaśnie na Dogomanii jest najwięcej doświadczonych osób, postanowiłam się o to spytać. A więc przejdźmy do rzeczy: W bieżącym "Moim Psie" czytałam artykuł Artura Dobrzyńskiego na temat kamicy u psów, z którego się dowiedziałam, że shih tzu mają predyspozycje do ww. choroby. Czy to prawda? Wasze shih kiedyś to miały? Co robić, gdyby mojemu się to zdarzyło? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Quote
Eventing Star Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Przede wszystkim nie dawaj wody prosto z kranu. Najlepiej filtrować wodę, np. kup filtr BRITA, albo jeszcze lepiej to mieć małą stację uzdatniania wody w domu. I to pieskowi pomoże i przy okazji wy powinniście używać wody filtrowanej, dla psa i dla was będzie zdrowiej! :p Quote
Baha Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 witaj Moja sunia miala kamienie w pęcherzy, dostawała specjalna karme, wode z filtra, ale i tak doszło do tego, że musiała miec operację... niestety tydzien po niej odeszła... Quote
Recommended Posts