Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dagusiek napisał(a):
Z wielką chęcią bym przyjechała, tym bardziej, że nad morzem byłam jedynie 2 razy w życiu :oops: Zazdroszcze Wam tego, że mieszkacie nad morzem. A jaką macie teraz tam pogodę? Bo słyszałam, że niezaciekawa...

Oj dzięki wielkie:buzi: przyda się, chociaż dzisiaj się czuję już znacznie lepiej, już mi się nie przewraca tak w brzuchu i przede wszystkim mnie nie mdli.

No generalnie mamy prawo do lenistwa:eviltong: ale ja to tak nie lubie siedzieć bezczynnie, po pewnym czasie mnie to męczy,a że lenistwo jest silniejsze ode mnie to nic na to nie poradze:evil_lol:

U nas nad morzem jest piękna pogoda od kilku dni :):) przyjeżdżaj! :):) zapraszam :cool3::cool3:

No 3mam kciuki, że szybko ci przejdzie to choróbstwo! :):)

Też nie nawidzę siedzieć bezczynnie przez długi czas xP dlatego wtedy idę z psem :eviltong: no, ale jak brzydka pogoda, to przekichane, bo ruszyć się nie można :shake:

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
U nas nad morzem jest piękna pogoda od kilku dni :):) przyjeżdżaj! :):) zapraszam :cool3::cool3:

No 3mam kciuki, że szybko ci przejdzie to choróbstwo! :):)

Też nie nawidzę siedzieć bezczynnie przez długi czas xP dlatego wtedy idę z psem :eviltong: no, ale jak brzydka pogoda, to przekichane, bo ruszyć się nie można :shake:

Kurde, a ja siedzę w domu i gnije :placz: Zaraz się wkurzę i faktycznie Cię nawiedzę:diabloti: że też tam tyle km!:placz: U nas znowu paskudna pogoda... i jak tu nie zwariować?:cry::grab:

Jest już coraz lepiej, ale i tak musze uważać co jem:roll:

Posted

dagusiek napisał(a):
Kurde, a ja siedzę w domu i gnije :placz: Zaraz się wkurzę i faktycznie Cię nawiedzę:diabloti: że też tam tyle km!:placz: U nas znowu paskudna pogoda... i jak tu nie zwariować?:cry::grab:

ale serio! Przyjeżdżaj!! :lol::lol: co będziesz tam siedzieć w domu!! :) Lepiej chyba nawiązać nowe znajomości :cool3:

Posted

M&T napisał(a):
ale serio! Przyjeżdżaj!! :lol::lol: co będziesz tam siedzieć w domu!! :) Lepiej chyba nawiązać nowe znajomości :cool3:

Też tak myślę! W takim razie zaczynam się pakować:evil_lol: przyjadę na rowerze:razz:
Ale tak teraz sobie myślę, że może w przyszłym roku jakoś by się wyciągnęło rodziców nad morze. Chociaż nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała jakiekolwiek wakacje... zresztą zobaczymy:lol: fajnie by było nawiązać nowe znajomości:cool3:

Posted

dagusiek napisał(a):
Też tak myślę! W takim razie zaczynam się pakować:evil_lol: przyjadę na rowerze:razz:
Ale tak teraz sobie myślę, że może w przyszłym roku jakoś by się wyciągnęło rodziców nad morze. Chociaż nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała jakiekolwiek wakacje... zresztą zobaczymy:lol: fajnie by było nawiązać nowe znajomości:cool3:

Masz bezpośredni pociąg z Rzeszowa do Gdyni, który jedzie ok. 11 godz ;> odjazd masz dzisiaj o godz. 17:54 i jedziesz w nocy albo jutro dziennym masz odjazd o godz. 9:36 :)

Posted

[quote name='M&T']Masz bezpośredni pociąg z Rzeszowa do Gdyni, który jedzie ok. 11 godz ;> odjazd masz dzisiaj o godz. 17:54 i jedziesz w nocy albo jutro dziennym masz odjazd o godz. 9:36 :)
Byłam, pukałam i nikt mi nie otworzył....:placz::diabloti::eviltong:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale super fotek się naoglądałam, pozdrawiam
Hej, dziękuję;)
[quote name='Ewa_17']Daga dawaj zdjecia :diabloti:
......nie dammm:diabloti:

[quote name='Cambel&Megi']Właśnie.. :diabloti:
no dobra, dam....:eviltong:

Zaczynając od początku, wybrałyśmy się dzisiaj na trening agility, ale treningu nie było i wybraliśmy się na spacerek, za który bardzo Wam dziękuję, było bardzo fajnie:multi:;). Poznałam kolejnego dogomaniaka, Ewa_17, bardzo miło mi było Cię Ewo poznać i Roske również;):loveu:

A oto zdjęcia z naszego spacerku

W zamian treningu, został przeprowadzony trening posłuszeństwa (nie wiem czy dobrze to ujęłam)

Posted

dagusiek napisał(a):
Byłam, pukałam i nikt mi nie otworzył....:placz::diabloti::eviltong:

Kurczę! A mówiłam mamie: "Jak będzie się dobijać ta z szarą kulką pod pachą, to masz je wpuścić, nakarmić i niech poczekają"!! Ale jak zwykle wszystko zepsuła :shake::shake::shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a fotaski śliczne :loveu::loveu: zaczynacie agility? :cool3:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Podobują mi się :diabloti: tylko niedosyt odczuwam.......

Fajna perspektywa :razz:
http://img148.imageshack.us/img148/928/dscf1639pk7.jpg

edit: A tak a'propos........to już jest wieczór 8)
Ty to zawsze niedosyt odczuwasz:evil_lol:
Wiem wiem, wieczór już był, ale mnie w domu nie było:oops: przepraszam...:lol:

[quote name='M&T']Kurczę! A mówiłam mamie: "Jak będzie się dobijać ta z szarą kulką pod pachą, to masz je wpuścić, nakarmić i niech poczekają"!! Ale jak zwykle wszystko zepsuła :shake::shake::shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a fotaski śliczne :loveu::loveu: zaczynacie agility? :cool3:
No popatrz! a ja Ci niespodzianke chciałam zrobić:placz: :diabloti:

Dziękuję, na agility byłyśmy jak na razie tylko raz:cool3:

No to zaczynamy ciąg dalszy zdjęć...:lol:

Posted

[quote name='Dagusiek']Ty to zawsze niedosyt odczuwasz:evil_lol:
Wiem wiem, wieczór już był, ale mnie w domu nie było:oops: przepraszam...:lol:
Co do fot - ZAWSZE :lol:
Jesteś usprawiedliwiona.. :)

M&T, tak to PON'ka, Ciapa :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Jak ja lubie takie psie spotkania, brakuje mi ich tu...
To zapraszamy do nas;) zorganizujemy jeden, wielki spacerek!
[quote name='Cambel&Megi']Co do fot - ZAWSZE :lol:
Jesteś usprawiedliwiona.. :)

M&T, tak to PON'ka, Ciapa :lol:
Zauważyłam właśnie, że zazwyczaj Ci jest mało zdjęć :eviltong:

[quote name='M&T']piękna jest!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
prawda:loveu:

No i jeden miesiąc za nami, drugi przed nami:evil_lol: i zaraz koniec wakacji i do szkoły chłopcy i dziewczęta! :shake: Boje się, teraz nowa szkoła, nowe otoczenie...:roll: ehh... no, ale póki co są wakacje i trzeba się nimi nacieszyć!

U nas w końcu świeci słońce i jest gorąco! Ostatnio byliśmy całą rodziną na spacerze, jednak zdjęć nie mam. Lea bardzo mnie zaskoczyła! Pozytywnie oczywiście. Zawsze jak wsiadała do samochodu to się bała i musiałam ją na rękach wnosić, a po tym spacerze sama wskoczyła!:-o:loveu: No i oczywiście wymioty jej towarzyszyły, a teraz już tego nie ma, chyba wyrosła z choroby lokomocyjnej. Cieszę się ogromnie bo teraz będzie można z nią w dłuższe trasy jeździć:lol:
Niestety dzisiaj zdjęć żadnych nie wstawię bo nawet nie mam:oops: Może wybierzemy się do babci to wtedy porobię zdjęcia. Trzymajcie się:lol:

Posted

A co, do liceum już idziesz, że szkołę zmieniasz? :cool3: czy do gimnazjum? xD a może na studia? :evil_lol:

Super, że Lea już wyrasta z choroby lokomocyjnej! :multi::multi: z Mickim na szczęście od początku nie było żadnych problemów z samochodem, bo on po prostu ubóstwia w nim jeździć :evil_lol: jak tylko widzi, że idziemy do samochodu, to jak tylko otworzymy do bagażnika to do niego wskakuje i po chwili już jest rozwalony na kocyku i tylko czeka aż ruszymy xD

Posted

M&T napisał(a):
A co, do liceum już idziesz, że szkołę zmieniasz? :cool3: czy do gimnazjum? xD a może na studia? :evil_lol:

Super, że Lea już wyrasta z choroby lokomocyjnej! :multi::multi: z Mickim na szczęście od początku nie było żadnych problemów z samochodem, bo on po prostu ubóstwia w nim jeździć :evil_lol: jak tylko widzi, że idziemy do samochodu, to jak tylko otworzymy do bagażnika to do niego wskakuje i po chwili już jest rozwalony na kocyku i tylko czeka aż ruszymy xD

do liceum :roll::placz::eek::scared:

A nasza po pierwszych 5 minutach wymiotowała, dlatego zbytnio nie braliśmy jej w podróże żeby jej nie męczyć, a jak już gdzieś się wybieraliśmy to woreczki były pod ręką bo bidna tak wymiotowała:-( ale na szczęście wyrasta z tego, bardzo się cieszę, bo z tego co czytałam nie każdy pies z tego wyrasta...

deer_1987 napisał(a):
Chetnie ale samolot nawet do wawy nie da rady.. wizzair nie bierze psow..

A co tam nie da rady! Ja tam już sobie z nimi porozmawiam:mad: i spokojnie będzie można zabierać psy ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

dagusiek napisał(a):
do liceum :roll::placz::eek::scared:

Nie wiem po co te miny, hm, przecież szkoły ponadgimnazjalne są nieobowiązkowe. Jak Ci się nie podoba, możesz teraz, po gimnazjum skończyć edukację :diabloti::diabloti::diabloti: