M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 dagusiek napisał(a):Z wielką chęcią bym przyjechała, tym bardziej, że nad morzem byłam jedynie 2 razy w życiu :oops: Zazdroszcze Wam tego, że mieszkacie nad morzem. A jaką macie teraz tam pogodę? Bo słyszałam, że niezaciekawa... Oj dzięki wielkie:buzi: przyda się, chociaż dzisiaj się czuję już znacznie lepiej, już mi się nie przewraca tak w brzuchu i przede wszystkim mnie nie mdli. No generalnie mamy prawo do lenistwa:eviltong: ale ja to tak nie lubie siedzieć bezczynnie, po pewnym czasie mnie to męczy,a że lenistwo jest silniejsze ode mnie to nic na to nie poradze:evil_lol: U nas nad morzem jest piękna pogoda od kilku dni :):) przyjeżdżaj! :):) zapraszam :cool3::cool3: No 3mam kciuki, że szybko ci przejdzie to choróbstwo! :):) Też nie nawidzę siedzieć bezczynnie przez długi czas xP dlatego wtedy idę z psem :eviltong: no, ale jak brzydka pogoda, to przekichane, bo ruszyć się nie można :shake: Quote
dagusiek Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 M&T napisał(a):U nas nad morzem jest piękna pogoda od kilku dni :):) przyjeżdżaj! :):) zapraszam :cool3::cool3: No 3mam kciuki, że szybko ci przejdzie to choróbstwo! :):) Też nie nawidzę siedzieć bezczynnie przez długi czas xP dlatego wtedy idę z psem :eviltong: no, ale jak brzydka pogoda, to przekichane, bo ruszyć się nie można :shake: Kurde, a ja siedzę w domu i gnije :placz: Zaraz się wkurzę i faktycznie Cię nawiedzę:diabloti: że też tam tyle km!:placz: U nas znowu paskudna pogoda... i jak tu nie zwariować?:cry::grab: Jest już coraz lepiej, ale i tak musze uważać co jem:roll: Quote
M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 dagusiek napisał(a):Kurde, a ja siedzę w domu i gnije :placz: Zaraz się wkurzę i faktycznie Cię nawiedzę:diabloti: że też tam tyle km!:placz: U nas znowu paskudna pogoda... i jak tu nie zwariować?:cry::grab: ale serio! Przyjeżdżaj!! :lol::lol: co będziesz tam siedzieć w domu!! :) Lepiej chyba nawiązać nowe znajomości :cool3: Quote
dagusiek Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 M&T napisał(a):ale serio! Przyjeżdżaj!! :lol::lol: co będziesz tam siedzieć w domu!! :) Lepiej chyba nawiązać nowe znajomości :cool3: Też tak myślę! W takim razie zaczynam się pakować:evil_lol: przyjadę na rowerze:razz: Ale tak teraz sobie myślę, że może w przyszłym roku jakoś by się wyciągnęło rodziców nad morze. Chociaż nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała jakiekolwiek wakacje... zresztą zobaczymy:lol: fajnie by było nawiązać nowe znajomości:cool3: Quote
M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 dagusiek napisał(a):Też tak myślę! W takim razie zaczynam się pakować:evil_lol: przyjadę na rowerze:razz: Ale tak teraz sobie myślę, że może w przyszłym roku jakoś by się wyciągnęło rodziców nad morze. Chociaż nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała jakiekolwiek wakacje... zresztą zobaczymy:lol: fajnie by było nawiązać nowe znajomości:cool3: Masz bezpośredni pociąg z Rzeszowa do Gdyni, który jedzie ok. 11 godz ;> odjazd masz dzisiaj o godz. 17:54 i jedziesz w nocy albo jutro dziennym masz odjazd o godz. 9:36 :) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko Ale super fotek się naoglądałam, pozdrawiam Quote
dagusiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='M&T']Masz bezpośredni pociąg z Rzeszowa do Gdyni, który jedzie ok. 11 godz ;> odjazd masz dzisiaj o godz. 17:54 i jedziesz w nocy albo jutro dziennym masz odjazd o godz. 9:36 :) Byłam, pukałam i nikt mi nie otworzył....:placz::diabloti::eviltong: [quote name='Izabela124.']Witanko Ale super fotek się naoglądałam, pozdrawiam Hej, dziękuję;) [quote name='Ewa_17']Daga dawaj zdjecia :diabloti: ......nie dammm:diabloti: [quote name='Cambel&Megi']Właśnie.. :diabloti: no dobra, dam....:eviltong: Zaczynając od początku, wybrałyśmy się dzisiaj na trening agility, ale treningu nie było i wybraliśmy się na spacerek, za który bardzo Wam dziękuję, było bardzo fajnie:multi:;). Poznałam kolejnego dogomaniaka, Ewa_17, bardzo miło mi było Cię Ewo poznać i Roske również;):loveu: A oto zdjęcia z naszego spacerku W zamian treningu, został przeprowadzony trening posłuszeństwa (nie wiem czy dobrze to ujęłam) Quote
dagusiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Rosa:loveu: Megi:loveu: Na razie tyle, reszta wieczorkiem ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Podobują mi się :diabloti: tylko niedosyt odczuwam....... Fajna perspektywa :razz: http://img148.imageshack.us/img148/928/dscf1639pk7.jpg edit: A tak a'propos........to już jest wieczór 8) Quote
M&T Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dagusiek napisał(a):Byłam, pukałam i nikt mi nie otworzył....:placz::diabloti::eviltong: Kurczę! A mówiłam mamie: "Jak będzie się dobijać ta z szarą kulką pod pachą, to masz je wpuścić, nakarmić i niech poczekają"!! Ale jak zwykle wszystko zepsuła :shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotaski śliczne :loveu::loveu: zaczynacie agility? :cool3: Quote
dagusiek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Podobują mi się :diabloti: tylko niedosyt odczuwam....... Fajna perspektywa :razz: http://img148.imageshack.us/img148/928/dscf1639pk7.jpg edit: A tak a'propos........to już jest wieczór 8) Ty to zawsze niedosyt odczuwasz:evil_lol: Wiem wiem, wieczór już był, ale mnie w domu nie było:oops: przepraszam...:lol: [quote name='M&T']Kurczę! A mówiłam mamie: "Jak będzie się dobijać ta z szarą kulką pod pachą, to masz je wpuścić, nakarmić i niech poczekają"!! Ale jak zwykle wszystko zepsuła :shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotaski śliczne :loveu::loveu: zaczynacie agility? :cool3: No popatrz! a ja Ci niespodzianke chciałam zrobić:placz: :diabloti: Dziękuję, na agility byłyśmy jak na razie tylko raz:cool3: No to zaczynamy ciąg dalszy zdjęć...:lol: Quote
dagusiek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 I to chyba tyle... ;) mam nadzieje, że zdjęcia się podobają:lol: Quote
taxelina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jak ja lubie takie psie spotkania, brakuje mi ich tu... Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://img511.imageshack.us/img511/8616/dscf1646pw0.jpg co to za cudo?!?!?! :loveu::loveu: czyżby PON ?? Quote
Cambel&Megi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Dagusiek']Ty to zawsze niedosyt odczuwasz:evil_lol: Wiem wiem, wieczór już był, ale mnie w domu nie było:oops: przepraszam...:lol: Co do fot - ZAWSZE :lol: Jesteś usprawiedliwiona.. :) M&T, tak to PON'ka, Ciapa :lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] M&T, tak to PON'ka, Ciapa :lol: piękna jest!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dagusiek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='deer_1987']Jak ja lubie takie psie spotkania, brakuje mi ich tu... To zapraszamy do nas;) zorganizujemy jeden, wielki spacerek! [quote name='Cambel&Megi']Co do fot - ZAWSZE :lol: Jesteś usprawiedliwiona.. :) M&T, tak to PON'ka, Ciapa :lol: Zauważyłam właśnie, że zazwyczaj Ci jest mało zdjęć :eviltong: [quote name='M&T']piękna jest!! :loveu::loveu::loveu::loveu: prawda:loveu: No i jeden miesiąc za nami, drugi przed nami:evil_lol: i zaraz koniec wakacji i do szkoły chłopcy i dziewczęta! :shake: Boje się, teraz nowa szkoła, nowe otoczenie...:roll: ehh... no, ale póki co są wakacje i trzeba się nimi nacieszyć! U nas w końcu świeci słońce i jest gorąco! Ostatnio byliśmy całą rodziną na spacerze, jednak zdjęć nie mam. Lea bardzo mnie zaskoczyła! Pozytywnie oczywiście. Zawsze jak wsiadała do samochodu to się bała i musiałam ją na rękach wnosić, a po tym spacerze sama wskoczyła!:-o:loveu: No i oczywiście wymioty jej towarzyszyły, a teraz już tego nie ma, chyba wyrosła z choroby lokomocyjnej. Cieszę się ogromnie bo teraz będzie można z nią w dłuższe trasy jeździć:lol: Niestety dzisiaj zdjęć żadnych nie wstawię bo nawet nie mam:oops: Może wybierzemy się do babci to wtedy porobię zdjęcia. Trzymajcie się:lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A co, do liceum już idziesz, że szkołę zmieniasz? :cool3: czy do gimnazjum? xD a może na studia? :evil_lol: Super, że Lea już wyrasta z choroby lokomocyjnej! :multi::multi: z Mickim na szczęście od początku nie było żadnych problemów z samochodem, bo on po prostu ubóstwia w nim jeździć :evil_lol: jak tylko widzi, że idziemy do samochodu, to jak tylko otworzymy do bagażnika to do niego wskakuje i po chwili już jest rozwalony na kocyku i tylko czeka aż ruszymy xD Quote
taxelina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Chetnie ale samolot nawet do wawy nie da rady.. wizzair nie bierze psow.. Quote
dagusiek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 M&T napisał(a):A co, do liceum już idziesz, że szkołę zmieniasz? :cool3: czy do gimnazjum? xD a może na studia? :evil_lol: Super, że Lea już wyrasta z choroby lokomocyjnej! :multi::multi: z Mickim na szczęście od początku nie było żadnych problemów z samochodem, bo on po prostu ubóstwia w nim jeździć :evil_lol: jak tylko widzi, że idziemy do samochodu, to jak tylko otworzymy do bagażnika to do niego wskakuje i po chwili już jest rozwalony na kocyku i tylko czeka aż ruszymy xD do liceum :roll::placz::eek::scared: A nasza po pierwszych 5 minutach wymiotowała, dlatego zbytnio nie braliśmy jej w podróże żeby jej nie męczyć, a jak już gdzieś się wybieraliśmy to woreczki były pod ręką bo bidna tak wymiotowała:-( ale na szczęście wyrasta z tego, bardzo się cieszę, bo z tego co czytałam nie każdy pies z tego wyrasta... deer_1987 napisał(a):Chetnie ale samolot nawet do wawy nie da rady.. wizzair nie bierze psow.. A co tam nie da rady! Ja tam już sobie z nimi porozmawiam:mad: i spokojnie będzie można zabierać psy ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 dagusiek napisał(a):do liceum :roll::placz::eek::scared: Nie wiem po co te miny, hm, przecież szkoły ponadgimnazjalne są nieobowiązkowe. Jak Ci się nie podoba, możesz teraz, po gimnazjum skończyć edukację :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja już do drugiej liceum idę i mi się bardzo tu podoba :evil_lol: więc nie martw się tak :eviltong: :) Quote
Recommended Posts