Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeej :multi: Cieszę się, że wypoczynek się udał!
Sąsiadem się nie przejmuj, na osiedlu trzymaj krótko psa na smyczy, nie będzie w stanie jej otruć, jeżeli dalej będzie groził itp. zgłosiłabym na policję.
btw. jak po 22 ktoś puszcza muzykę czy cokolwiek głośno robi, to mu nie przeszkadza? A pies szczekający w ciągu dnia ( i to momentami, bo Lea szczekliwa nie jest), tak?
Wrrr :angryy:

Widzę, że szalejesz z aparatem :loveu: Super Ci to wychodzi! Bardzo mi się podobają zdęcia :loveu:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Heeej :multi: Cieszę się, że wypoczynek się udał!
Sąsiadem się nie przejmuj, na osiedlu trzymaj krótko psa na smyczy, nie będzie w stanie jej otruć, jeżeli dalej będzie groził itp. zgłosiłabym na policję.
btw. jak po 22 ktoś puszcza muzykę czy cokolwiek głośno robi, to mu nie przeszkadza? A pies szczekający w ciągu dnia ( i to momentami, bo Lea szczekliwa nie jest), tak?
Wrrr :angryy:

Widzę, że szalejesz z aparatem :loveu: Super Ci to wychodzi! Bardzo mi się podobają zdęcia :loveu:

Cześć;)
Teraz będę czuwać na każdym kroku, kto wie co mu przyjdzie do głowy! A sąsiad taki bezkarny nie jest, na policji jest na niego masa skarg. On jest do wszystkiego zdolny, kiedyś nam zakleił mocnym klejem zamek do drzwi, tak, że nie można było włożyć klucz w zamek! A najgorsze jest to, że my mu w niczym nie zaszkodziliśmy! Mści sie za nic i wymyśla głupie historyjki, które nie miały nigdy miejsca! Chory człowiek.
A Lea szczekliwa nie jest, jedynie jak ktoś puka do drzwi to szczeka, albo czasami jak ktoś idzie po schodach, ale to rzadko. A teraz przez 10 dni przecież jej w ogóle nie było w domu bo była u babci.

Dzięki wielkie:multi::oops:

Posted

deer_1987 napisał(a):
eh sa ludzie i parapety..

niestety

Cambel&Megi napisał(a):
Paranoja :shake: Nie można tego tak zostawić...

Spoko, dostanie za swoje :angryy:

A teraz kilka zdjęć

żadnych zdjęć prosze...

ciekawe o czym śni...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale sie za jej zdjeciami stesknilam ;)

hehe, już nadrabiam powolutku:eviltong::eviltong:

Niedawno wróciłyśmy od babci, zrobiłam aż...... 3 zdjęcia:diabloti: w tym 2 takie same:diabloti:

Na dzisiaj tyle:cool3:

Posted

[quote name='M&T']http://img165.imageshack.us/img165/2276/dscf1567gy9.jpg
ale zarąbiste zdjęcie!! :-o:-o

http://img403.imageshack.us/img403/5553/dscf1576ur2.jpg
śliczna łapcia :loveu:
Dziękuję;)
To z tym kwiatem to troszke za jasne, ale wczoraj je przyciemniłam i lepiej wygląda:eviltong:

[quote name='deer_1987']http://img403.imageshack.us/img403/5553/dscf1576ur2.jpg
szkoda ze cien od obiektywy pada :P
wiem własnie:-( chciałam się przemieścić (bo robiąc to zdjęcie leżałam na podłodze) ale jakbym się ruszyła to Lea by wstała :eviltong:
[quote name='gassira']ale kochany,śpiący zaroślaczek:loveu:
pasowałoby go w końcu ostrzyc:diabloti:

Zaraz wstawię zdjęcia po naszym 'mokrym spacerku' :razz: ale najpierw muszę ponarzekać....:evil_lol:
1) Mamy beznadziejną pogodę:angryy: non stop pada!! A co najgorsze nie zapowiada się na poprawę:placz: Ma tak lać do końca lipca:mad::placz:
2) Złapałam jakiegoś cholernego wirusa, ciągle mi niedobrze, wymiotuje, brzuch mnie boli i mnie mdli:-( (jak baba w ciąży:evil_lol:)
3) Złapałam ogroooomnego lenia, nic kompletnie mi się nie chce:shake:

No, to sobie troszke ponarzekałam, aż mi ulżyło:evil_lol:

A teraz zdjęcia:
Lea czasami lubi przeobrażać się w kangura....

lubi także się obijać, co widać na załączonym obrazku...

troszkę trzeba się wyżyć na swoim ręczniku, a co

"I co pancia się tak patrzysz? Myślisz, że mnie złapiesz? Zapomnij! Szybsza jestem! Trele morele!:cool1:"

Koniec, a teraz lece nakarmić mojego brutusa:diabloti: coby nie padł z głodu:p

Posted

[quote name='dagusiek']
Zaraz wstawię zdjęcia po naszym 'mokrym spacerku' :razz: ale najpierw muszę ponarzekać....:evil_lol:
1) Mamy beznadziejną pogodę:angryy: non stop pada!! A co najgorsze nie zapowiada się na poprawę:placz: Ma tak lać do końca lipca:mad::placz:
2) Złapałam jakiegoś cholernego wirusa, ciągle mi niedobrze, wymiotuje, brzuch mnie boli i mnie mdli:-( (jak baba w ciąży:evil_lol:)
3) Złapałam ogroooomnego lenia, nic kompletnie mi się nie chce:shake:

:glaszcze::glaszcze: Z tą pogodą to rzeczywiście przekichane :shake: to przyjedźcie nad morze :cool3::cool3:chętnie się z wami spotkamy :razz:

co do wirusa, to miejmy nadzieję, że szybko przejdzie! Zdrówka! :Rose:

I uwierz - mi się też nic nie chce xD ale to w końcu wakacje, więc chyba mamy prawo do lenistwa, no nie? ;)

http://img389.imageshack.us/img389/6653/dscf1607pz1.jpg
boska mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']:glaszcze::glaszcze: Z tą pogodą to rzeczywiście przekichane :shake: to przyjedźcie nad morze :cool3::cool3:chętnie się z wami spotkamy :razz:

co do wirusa, to miejmy nadzieję, że szybko przejdzie! Zdrówka! :Rose:

I uwierz - mi się też nic nie chce xD ale to w końcu wakacje, więc chyba mamy prawo do lenistwa, no nie? ;)

http://img389.imageshack.us/img389/6653/dscf1607pz1.jpg
boska mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z wielką chęcią bym przyjechała, tym bardziej, że nad morzem byłam jedynie 2 razy w życiu :oops: Zazdroszcze Wam tego, że mieszkacie nad morzem. A jaką macie teraz tam pogodę? Bo słyszałam, że niezaciekawa...

Oj dzięki wielkie:buzi: przyda się, chociaż dzisiaj się czuję już znacznie lepiej, już mi się nie przewraca tak w brzuchu i przede wszystkim mnie nie mdli.

No generalnie mamy prawo do lenistwa:eviltong: ale ja to tak nie lubie siedzieć bezczynnie, po pewnym czasie mnie to męczy,a że lenistwo jest silniejsze ode mnie to nic na to nie poradze:evil_lol: