Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
A właśnie, że będą.... ! :eviltong: zaraz wkleję...chociaż nie wyszły takie jak myślalam...i bardzo winietuje :(

O prosze! Jaka niespodzianka:cool3:
Oj tam, opowiadasz! mi się tam baaaardzo podobają:loveu:

Ad@ napisał(a):
Ja tez zpoczatku nie umialam sie swoim aparatem dobzre obslugiwac ,ale mam go juz ponad tydzien i powli zaczynam rozumiec o co chodzi:evil_lol:
Ty tez szybko go rozpracujesz i bedziesz robic piekne foty,mowie Ci:cool3:

Mam taką nadzieje, chociaż ja sama jestem 'trudna' więc nie wiem jak to będzie:evil_lol:

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']http://lh6.ggpht.com/Cambel93/SGpx7CojfRI/AAAAAAAACvY/L5QdYYnald0/DSCF0133-1.jpg?imgmax=512
ale piękniasty hop :loveu:

http://lh5.ggpht.com/Cambel93/SGpyTF7G42I/AAAAAAAACwk/_EdOZBbVpfk/DSCF0159-1.jpg?imgmax=512
ale Lea ma śliczną doopcię
:cool3:

[quote name='deer_1987']http://lh4.ggpht.com/Cambel93/SGpxl2rqVaI/AAAAAAAACug/QpWqYvYaXV4/DSCF0118-1.jpg?imgmax=576
co tu sie stalo?
A tutaj to chyba było małe zderzenie;)

Chciałam zaznaczyć, że autorem tych cudnych zdjęć jest Cambel&Megi(nasz osobisty fotograf:razz::diabloti:):loveu::loveu: Dziękujemy baaaardzo:Rose:

A tutaj odsłona mojej osoby wraz z moim największym szczęściem:loveu:

Posted

dagusiek napisał(a):

Chciałam zaznaczyć, że autorem tych cudnych zdjęć jest Cambel&Megi(nasz osobisty fotograf:razz::diabloti:):loveu::loveu: Dziękujemy baaaardzo:Rose:

Nie słódź mi tak...Ha ha haaa ale mi fotograf bez własnego sprzętu :eviltong:
polecam się na przyszłość bo Twój aparat mi się spodobał bardzo :diabloti::diabloti::diabloti:

A tak wogóle to hej wieczorem Leowe dziewczyny :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to fajnie macie ze ktos Wam robil fotki

:cool3:
M&T napisał(a):

:oops::oops:
Cambel&Megi napisał(a):
Nie słódź mi tak...Ha ha haaa ale mi fotograf bez własnego sprzętu
polecam się na przyszłość bo Twój aparat mi się spodobał bardzo

A tak wogóle to hej wieczorem Leowe dziewczyny :loveu:

A Ty jak zwykle marudzisz!! :eviltong: Niedługo i Ty sie dorobisz własnego sprzętu, cierpliwości ciotka!;) Teraz musimy częściej organizować spacerki, żeby aparat się nie marnował:diabloti: i oczywiście, żeby nasz fotograf nie wyszedł z wprawy!!;)

Jutro niestety albo i stety:eviltong: wyjeżdżam, więc nie będzie mnie przez prawdopodobnie 10 dni, zaglądajcie cioteczki do naszej galerii w tym czasie:oops: A jakieś zdjęcia wkleję pózniej.

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Wsio nadrobiłam
Udanych wakacji zyczę

[quote name='gassira']niby fotek cała masa ale mi jakoś mało;)

Cambel&Megi;10458031 napisał(a):
To ja odkurzę galerię :diabloti: :diabloti: :diabloti:

http://www.wikal.pl/photo/optimum_odkurzacz_ok_1455_czerwony.jpg

[quote name='Izabela124.']Witanko
CZekamy na jakis odzew

Cambel&Megi;10475531 napisał(a):
Jeszcze raz odkurzę, a jutro sama wyjeżdzam :eviltong:

[quote name='deer_1987']No mam nadzieje ze macie ladna pogode na wakacjach, u nas dzis leje..

Cambel&Megi;10496708 napisał(a):
Jestem wrócona, i odkurzam, tym razem takim sprzętem :D

http://img413.imageshack.us/img413/943/12464026mr6.jpg

Powróciłam:cool3:

Dzięki cioteczki za odwiedzanie naszej galerii!;)
Jestem bardzo zadowolona, pogoda była super! Słońce praktycznie cały czas świeciło, czasami było troszke pochmurno, ale to rzadko. Mieliśmy duży kłopot ze znalezieniem na miejscu kwatery, ale na szczęście udało się. Właściciele kwatery mieli ślicznego Golden Retrievera :loveu: suczke trzy letnią- Missi, mam zdjęcia więc pózniej wkleje. Jedynie mi brakowało mojego psiurka, który został na służbie u babci, ale ile było radości jak nas zobaczyła, to chyba tyle z wyjazdu. Dzisiaj u nas pada.

A teraz z innej beczki, dzisiaj mój tato dowiedział się od sąsiada, że nasz drugi sąsiad zamierza nam otruć psa bo szczeka jak ktoś przechodzi koło drzwi. Dodam, że ten sąsiad ma nierówno pod sufitem i teraz się zastanawiam czy nie iść z tym na policje, czy w ogóle zrobią coś w tym kierunku jak to zgłosze. Szczerze to teraz boje się wychodzić z domu. Jakby nie patrzył on nam grozi. Chory człowiek!

Posted

[quote name='deer_1987']o matko.. ale sasiad..
ehh... no niestety tacy ludzie też się rodzą:roll:

A teraz obiecane zdjęcia Missi

To tyle, mam jeszcze dużo zdjęć kwiatów i innych, tylko nie wiem czy chcecie oglądać:eviltong: a teraz ide wykąpać mojego zaroślaczka:diabloti: